Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

14 януари 2009 ... ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бъркате "полиция" с "жандармерия", за това Икло най-вероятно е прав!

Коментар

Kuku написа:
      Полицията беше поне колкото жандармерията. Незнам за какви 54 полицая ми говорите,толкова само на една снимка мога да преброя. Все пак на едните пише жандармерия или НСЖ и са с черни униформи,а другите са си обикновенна полиция,толкова поне мога да ги различа.

Коментар

Kuku написа:
        Че кой го интересува жандармерист ли е бил,полицай ли е бил майор или сержант?Органите на реда да не бяха 54?И ако прочетеш мнението на ИлкоД и човека който цитира той,ще разбереш че няма значение кой полицай кой жандармерист.Ама вие гледате само протоколно на нещата
        Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Имаше хора там, където трябваше да бъдат прибрани. Но те се уляха и прекалиха. Как ще бият хората за щяло и нещяло. Това само едно говори - беззащитно правителство. И те полицаи или жандармеристи - няма значение - като нямат нещо в главите и са озлобени и в същото време като имат палки в ръцете и се мислят за богове. Ще дойдат избори момчета - мислете тогава какво сте правили.

Коментар

ilkoD написа:
            Чичо Нено, колко протестиращи имаше, полицаите повече ли бяха?Лестат, ти какво направи? От това зависи какво си. Аз не направих нищо и затова съм нищо. Т`ва еАбе хора, на 17-ти ще излязат полицаите (пак, отново), айде който е за ..да се направи нещо в България, да излезе с тях и да ги подкрепи. Съграсни ли сте?
            Сигурен ли си, че ще излязат на протест.Те вече си заработиха увеличението.Кого искаш да подкрепиш?Тези, коитя млатаха ( биеха ) на ред, без да гледат кого удрят.Те реагираха като бивол на червено. Нанасяха удари с палките където им падне.Направо бяха озверели.Аз не очаквам помощ и защита от такива. Просто не мога да намеря подходящата дума.чичо Нено
            Fiat Punto 1,1- 1996г.
            газ-бензин , "Lovato"

Коментар

nanobanano написа:
              ilkoD написа:
              crush написа:
              Супер възмутен съм от постъппката на полицаите. Те са една подлоги, прости хора без грам чувство за гражданство и морал! Бях на протеста и не мога повярвам това, което видях - биеха всички без да потбират по-специално. Малко им бяха снежните топки и камъните. Тяхна работа беше да могат да разграничат провокаторите от мирните хора. Та 1000 полицая ако за 5 минути не могат да изолират група от 50 човека, какви полицаи са - дебели вмирасани лоени топки със своите заповеди !!! Този произвол ще им излезне през носа, защото аз се заканвам на всеки полицай там където ме провокира майка му, сестра му, брат му, дъщеря или сина му да му разбия зъбите, така както налитаха на мои роднини и приятели и мирни хора! И ако имаме полицаи във форума дано не ви се случи да сте ми клиенти, че ще ви го изкарам финансово през носа Също така майка ми започва и мълчалив протест към всички полицаи и политици като отказва да ги лекува. Утре вие ще ни потърсите и ще ви покажем палката - да пукнете дано!!!
              Дрисльо, дано ти не потърсиш полицай! Твоите думи, са кошмарна простотия, относно случващото се в България! Ти си просто поредния дебил, прос и недоучен-(не по вина на полицаите си прос и недоучен разбира се)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Хлапе, ти наистина незнаеш за какво става дума в тая шибана държава!И не бяха 1000 полицая, а точно-повтарям точно 54 броа! (казвам щото знам)!!!!! и ще ти го подкрепя с документи дрисльо! (за модераторите-използвам "дрисльо" щото е такъв! бях и видях!)(извинете ме за езика, но съм от хората, които знаят какво ще се случи) радвам се, че съм един от вас!
              http://vbox7.com/play:af28dee4E как ми се иска сега да ги напсувам тия полицаи ама ще ме баннат
              Е те това по мой адрес не го бях видял! Но малко със закъснение да отвърна на удара. Дришльо първо напърво е на майка ти сина! Второ, как ги изброи 54 броА, броА - тук ми идва да ти кажа една думичка със С, ама ти си знаеш и без друго нали от там идваш. Дали от прекалена превъзбуда допусна всички тези граматични грешки, или аз прос’ия и неучения нямам право на глас. Даже и в правопис не те бива, ама нищо ти сигурно много си "учил"... И къде беше и какво видя? Мен ли? И какво правех? Замерях ли полицаите със снежни топки, с камъни? Не съм! Протестирах мирно, както много други и безпричинно биваха нападани. Мнението ми за по-голяма част от тях е това, което написах по-горе. Хората и видео материали са поставили за достоверност на казаното. Но винаги има и ще има мърши като теб, които ще избият комплексите с обиди, за подсилване на ефекта. И следващия път, когато решиш пак да пускаш пяна от устата поне се постарай граматично издържано да напишеш желаното. Инак с глас ще ти се посмея, не че сега не го правя!
              www.CarProfi-BG.com
              Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
              Зареждане и ремонт на автоклиматици.
              Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Вместо да се обиждате излезте на площада! :D
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

"Всички на оружие"
                  Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Ма много правописни грешки,бре.
                    FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6

Коментар

Продавам гумени полицейски палки по 20лв. бройката Алекс, надявам се умишлено си написал в подписа си грешно "Kappa"

Коментар

Жива да не бях.... за какви глупости се обиждате.... В раздел хайде да си премерим конете, се води лют спор дали 1.9 JTD ще бие 1.6 на баир, и никой не смее да се пусне. А вие тука.... полицията, па жандармерията, па на баба ми фърчилото... Стъклата не ви ли се потят, знаете ли с какви гуми сте, какво масло сте си сипали?? Проблеми с климатика, нещо?

Коментар

Аз, в интерес на истината, по никакъв начин не го обиждам ( така де обиждам го, но не по вулгарен начин ). Пък и първият ми пост не беше пряко насочен към конкретни хора. Констатирах своята позиция в/у видяното. Разбира се, се намери някой конкретно да ме убижда. Негово право! Каквото повикало, такова се обадило! Аз като имам пряко да си казвам на някой нещо си го казвам, нито аватарът ми е скрит ( лично аз присъствам там и с лице казвам какво мисля по въпросите, в които вземам участие ). Както и да е. Аз присъствам на протестите и подкрепям своите съграждани, недоволни от правителството. И моля, моля да се сдържате в убидите, защото няма да остана безучастен и определено имам остър език. И аз съм си изпускал нервите към колеги от форума, но имам смелостта да си призная, че съм сбъркал при изказването си и съм се извинил...
                          www.CarProfi-BG.com

Коментар

crush написа:
                            PASSARELLA написа:
                            Лумпенизираното общество на студентите се вдигна на протест. Не се разбра срещу какво протестира. Не се разбра какво иска. Не се разбра, как вижда нещата. Не излъчи и хората, които да изпълнят исканията им.Българино...
                            Миши, миши, мишииии.... ела да ти дам малко сиренце :D Ти стой пред телевизорчето ама и коментарите за пред него си остави...Клипът, който се вижда от линка поставен от Болгарян е достатъчно показателен затова къде отиват данъците ви. Ако питат мен, не трябва да се увеличава заплатата на полицая, по-скоро да му се намали... Някой изобщо попадал ли е на поне мало образован полицай? Я питай те някой от тях топлият въздух на къде отива сам, нагоре или надолу? И на този въпрос дори не могат да отговорят - смешници!
                            Ти колко данъци си платил през живота си и за какво!?

Коментар

Малко спам по темата ... ако позволите?!Само да ви напомня,че не полицаите са ни проблема, а тея зад тях! И още нещо: колкото и да чета мненията ви немога да намеря отговор на: какво трябва да се случи в България, за да се събуди народа?
                              Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                              Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                              http://www.keepfighting.ms

Коментар

Данъци не плащам въпреки, че работя. Затова и съвсем еднозначно в предния ми пост казвам "Ви" без да си приписвам каквото и да е. Но ти пак пропусна да прочетеш всичко както обикновено правиш. Здравните ми осигуровки се поемат от държавата, защото съм редовен студент.
                                www.CarProfi-BG.com

Коментар

Working...
                                X