exon написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
14 януари 2009 ... ?
Collapse
X
-
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
-
nanobanano написа:exon написа:Могат да бъдат бити по чл.71(1) т.1,3,5,7 и 8 от ЗМВРКои определяш като невинни и в качествотв си на какъв?Кои казва в една държава кои е виновен и кои не?Определено не сме аз и ти..
Коментар
-
Чл. 72. (1) При изпълнение на служебните си задължения полицейските органи могат да използват физическа сила и помощни средства само ако те не могат да бъдат осъществени по друг начин при: 1. противодействие или отказ да се изпълни законно разпореждане; 2. задържане на правонарушител, който не се подчинява или оказва съпротива на полицейски орган; 3. конвоиране на лице или при опит то да избяга, да посегне на своя живот или на живота и здравето на други лица; 4. оказване съдействие на други държавни органи или длъжностни лица, на които противозаконно се пречи да изпълняват задълженията си; 5. нападения срещу граждани и полицейски органи; 6. освобождаване на заложници; 7. групови нарушения на обществения ред; 8. нападения на сгради, помещения, съоръжения и транспортни средства; 9. освобождаване на незаконно заети обекти, ако им е разпоредено от компетентен орган. (2) Помощни средства са: белезници, усмирителни ризи, каучукови, пластмасови, щурмови и електрошокови палки и прибори; химически вещества, утвърдени от министъра на здравеопазването; служебни животни - кучета и коне; халосни патрони, патрони с гумени, пластмасови и шокови куршуми; устройства за принудително спиране на превозни средства; устройства за отваряне на помещения, светлинни и звукови устройства с отвличащо въздействие; водометни и въздухоструйни машини; бронирани машини и вертолети. Извинявам се за грешката си,чл.72-ри е
Коментар
-
Извинявам се за грешката си,чл.72-ри еЧл. 72. (1) При изпълнение на служебните си задължения полицейските органи могат да използват физическа сила и помощни средства само ако те не могат да бъдат осъществени по друг начин при: 1. противодействие или отказ да се изпълни законно разпореждане; 2. задържане на правонарушител, който не се подчинява или оказва съпротива на полицейски орган; 3. конвоиране на лице или при опит то да избяга, да посегне на своя живот или на живота и здравето на други лица; 4. оказване съдействие на други държавни органи или длъжностни лица, на които противозаконно се пречи да изпълняват задълженията си; 5. нападения срещу граждани и полицейски органи; 6. освобождаване на заложници; 7. групови нарушения на обществения ред; 8. нападения на сгради, помещения, съоръжения и транспортни средства; 9. освобождаване на незаконно заети обекти, ако им е разпоредено от компетентен орган. (2) Помощни средства са: белезници, усмирителни ризи, каучукови, пластмасови, щурмови и електрошокови палки и прибори; химически вещества, утвърдени от министъра на здравеопазването; служебни животни - кучета и коне; халосни патрони, патрони с гумени, пластмасови и шокови куршуми; устройства за принудително спиране на превозни средства; устройства за отваряне на помещения, светлинни и звукови устройства с отвличащо въздействие; водометни и въздухоструйни машини; бронирани машини и вертолети.
Коментар
-
bicho1976 написа:Цял ден бях в информационно затъмнение,сега гледах новините.Нямам думи ,група наркомани всевдоинтелигенти и футболни хулигани сътворяват безредици.Това не е моят протест!!!
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
ilkoD,бих искал доста неща да ти кажа, но всъщност май ще е само едно - да не дава Господ с децата ти да се отнасят по същия начин, по който видях днес да се отнасят същите тези защитавани от теб, униформени прасета.И стига оправдания с това, че и те били хора, които изпълняват нареждания. Това са самозабравили се униформени прасета, които под прикритието на нечия заповед и с палка в ръка се самозабравят. Нищо повече.
Коментар
-
Добре де, хайде да поставим въпроса по друг начин. Не дали е имало полицейски произвол - а дали полицаите си свършиха работата? Доколкото аз виждам има митинг, на тоя митинг има едно каре 10х10 метра с концентриране на провокатори, полицията какво трябва да направи? Мен ако питате - трябва да ИЗОЛИРА това каренце. Вместо това - изтласква целия митинг на общо основание биейки наред предимно невинни.Е, мен ако питате - полицията не просто не си свърши работата, а е голям виновник за ескалирането на агресията. Тогава за какво са приказките че те ’изпълнявали заповеди’? Между другото като ги гледах тея шкембаци се чудя - абе тея хора нормативи за бягане не покриват ли?!
Коментар
-
Lestat написа:bicho1976 написа:Цял ден бях в информационно затъмнение,сега гледах новините.Нямам думи ,група наркомани всевдоинтелигенти и футболни хулигани сътворяват безредици.Това не е моят протест!!!Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
bicho1976 написа:Lestat написа:bicho1976 написа:Цял ден бях в информационно затъмнение,сега гледах новините.Нямам думи ,група наркомани всевдоинтелигенти и футболни хулигани сътворяват безредици.Това не е моят протест!!!
Коментар
-
bicho1976 написа:Цял ден бях в информационно затъмнение,сега гледах новините.Нямам думи ,група наркомани всевдоинтелигенти и футболни хулигани сътворяват безредици.Това не е моят протест!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар