Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

14 януари 2009 ... ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

exon написа:
    Могат да бъдат бити по чл.71(1) т.1,3,5,7 и 8 от ЗМВРКои определяш като невинни и в качествотв си на какъв?Кои казва в една държава кои е виновен и кои не?Определено не сме аз и ти..
    Приятелю, от този хубав град, в който аз съм роден... Представи си, че си на протеста и нямаш нищо общо с боя.. а в този момент някой полицаИ скачат и те бият, невинен ли си или не, прав си не съдим ние .. Поздрави без лоши чувства

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
    ex:Opel Kadett 1.3
    ex:Fiat 125p
    ex:Москвич 412

Коментар

nanobanano написа:
      exon написа:
      Могат да бъдат бити по чл.71(1) т.1,3,5,7 и 8 от ЗМВРКои определяш като невинни и в качествотв си на какъв?Кои казва в една държава кои е виновен и кои не?Определено не сме аз и ти..
      Ако не е проблем би ли го цитирал тук,този член?
      http://www.mvr.bg/ чети, като имаш време и нерви

Коментар

Чл. 72. (1) При изпълнение на служебните си задължения полицейските органи могат да използват физическа сила и помощни средства само ако те не могат да бъдат осъществени по друг начин при: 1. противодействие или отказ да се изпълни законно разпореждане; 2. задържане на правонарушител, който не се подчинява или оказва съпротива на полицейски орган; 3. конвоиране на лице или при опит то да избяга, да посегне на своя живот или на живота и здравето на други лица; 4. оказване съдействие на други държавни органи или длъжностни лица, на които противозаконно се пречи да изпълняват задълженията си; 5. нападения срещу граждани и полицейски органи; 6. освобождаване на заложници; 7. групови нарушения на обществения ред; 8. нападения на сгради, помещения, съоръжения и транспортни средства; 9. освобождаване на незаконно заети обекти, ако им е разпоредено от компетентен орган. (2) Помощни средства са: белезници, усмирителни ризи, каучукови, пластмасови, щурмови и електрошокови палки и прибори; химически вещества, утвърдени от министъра на здравеопазването; служебни животни - кучета и коне; халосни патрони, патрони с гумени, пластмасови и шокови куршуми; устройства за принудително спиране на превозни средства; устройства за отваряне на помещения, светлинни и звукови устройства с отвличащо въздействие; водометни и въздухоструйни машини; бронирани машини и вертолети. Извинявам се за грешката си,чл.72-ри е

Коментар

Извинявам се за грешката си,чл.72-ри еЧл. 72. (1) При изпълнение на служебните си задължения полицейските органи могат да използват физическа сила и помощни средства само ако те не могат да бъдат осъществени по друг начин при: 1. противодействие или отказ да се изпълни законно разпореждане; 2. задържане на правонарушител, който не се подчинява или оказва съпротива на полицейски орган; 3. конвоиране на лице или при опит то да избяга, да посегне на своя живот или на живота и здравето на други лица; 4. оказване съдействие на други държавни органи или длъжностни лица, на които противозаконно се пречи да изпълняват задълженията си; 5. нападения срещу граждани и полицейски органи; 6. освобождаване на заложници; 7. групови нарушения на обществения ред; 8. нападения на сгради, помещения, съоръжения и транспортни средства; 9. освобождаване на незаконно заети обекти, ако им е разпоредено от компетентен орган. (2) Помощни средства са: белезници, усмирителни ризи, каучукови, пластмасови, щурмови и електрошокови палки и прибори; химически вещества, утвърдени от министъра на здравеопазването; служебни животни - кучета и коне; халосни патрони, патрони с гумени, пластмасови и шокови куршуми; устройства за принудително спиране на превозни средства; устройства за отваряне на помещения, светлинни и звукови устройства с отвличащо въздействие; водометни и въздухоструйни машини; бронирани машини и вертолети.

Коментар

Цял ден бях в информационно затъмнение,сега гледах новините.Нямам думи ,група наркомани всевдоинтелигенти и футболни хулигани сътворяват безредици.Това не е моят протест!!!
            Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

8 години го четох...

Коментар

bicho1976 написа:
                Цял ден бях в информационно затъмнение,сега гледах новините.Нямам думи ,група наркомани всевдоинтелигенти и футболни хулигани сътворяват безредици.Това не е моят протест!!!
                Айде само от едни новни не съди кой е наркоманин и кой какъв.... става ли? Според тебе са такива, защото така ти ги представиха журналистите.. Незнам, явно не си гледал предаването на Милен Цветков, там гостува един журналист, който каза, че полицаите едва ли не го набили, защото бил със шапка и черно яке и приличал на хулиган ... сещаш ли се?

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
                ex:Opel Kadett 1.3
                ex:Fiat 125p
                ex:Москвич 412

Коментар

ilkoD,бих искал доста неща да ти кажа, но всъщност май ще е само едно - да не дава Господ с децата ти да се отнасят по същия начин, по който видях днес да се отнасят същите тези защитавани от теб, униформени прасета.И стига оправдания с това, че и те били хора, които изпълняват нареждания. Това са самозабравили се униформени прасета, които под прикритието на нечия заповед и с палка в ръка се самозабравят. Нищо повече.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Добре де, хайде да поставим въпроса по друг начин. Не дали е имало полицейски произвол - а дали полицаите си свършиха работата? Доколкото аз виждам има митинг, на тоя митинг има едно каре 10х10 метра с концентриране на провокатори, полицията какво трябва да направи? Мен ако питате - трябва да ИЗОЛИРА това каренце. Вместо това - изтласква целия митинг на общо основание биейки наред предимно невинни.Е, мен ако питате - полицията не просто не си свърши работата, а е голям виновник за ескалирането на агресията. Тогава за какво са приказките че те ’изпълнявали заповеди’? Между другото като ги гледах тея шкембаци се чудя - абе тея хора нормативи за бягане не покриват ли?!

Коментар

BolgAryanБлагодаря на Бога, че не си ми дете!

Коментар

Lestat написа:
                        bicho1976 написа:
                        Айде само от едни новни не съди кой е наркоманин и кой какъв.... става ли? Според тебе са такива, защото така ти ги представиха журналистите.. Незнам, явно не си гледал предаването на Милен Цветков, там гостува един журналист, който каза, че полицаите едва ли не го набили, защото бил със шапка и черно яке и приличал на хулиган ... сещаш ли се?
                        Приятелю незнам истинска държава в която да си позволяват такива волности срещу полицай.В САЩ само да го докоснеш иси в киреча.
                        Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

САЩ??? Истинска държава?!?!?!

Коментар

bicho1976 написа:
                            Lestat написа:
                            bicho1976 написа:
                            Приятелю незнам истинска държава в която да си позволяват такива волности срещу полицай.В САЩ само да го докоснеш иси в киреча.
                            Има V-box, там има много нагледни примери за неподчинение на полицай, гърми и това е, това е демокрация.Вярно, малко крайна , като за гевезета, като нас, но няма начин, явно това има резултат.

Коментар

bicho1976 написа:
                              Е да пред телевизора така изглежда.По телевизията виждаш това което ти показват.Толкоз.Истината остава някъде там.Сега гледах Евронюз,където в прав текст казаха -България,най-бедната и най-корумпирана страна в ЕС.По CNN изобщо не ни споменаха.

Коментар

bicho1976 написа:
                                Да бе...там не протестират с/у войната в Ирак,ама ХИЧ.

Коментар

Working...
                                X