nikki_sixx написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
14 януари 2009 ... ?
Collapse
X
-
пак ще кажа и аз нещо, малък съм - 22г.не съм ходил войник, но искам да кажа, че всичко е въпрос на възпитание, пределно ми е ясно какво занчи заповед, за това и се изказах така нагоре.и според мен всичко е въпрос на ВЪЗПИТАНИЕ! защото не може хлапетата пикльовци да се държат така, с учители - както беше в бтв репортерите, камо ли с органите на реда..възпитанието много куца и може би моето е едно от последните, горе-долу възпитани поколенияа това, че там има поставени хора да направят смут и проблеми, както каза Кики е съвсем ясно, защото днес в новините всички говореха единствено за "насилието" на протеста и никой не обърна грам внимание на истинските причини...A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
BEX---GT написа:пак ще кажа и аз нещо, малък съм - 22г.не съм ходил войник, но искам да кажа, че всичко е въпрос на възпитание, пределно ми е ясно какво занчи заповед, за това и се изказах така нагоре.и според мен всичко е въпрос на ВЪЗПИТАНИЕ! защото не може хлапетата пикльовци да се държат така, а това, че там има поставени хора да направят смут и проблеми, както каза Кики е съвсем ясно, защото днес в новините всички говореха единствено за "насилието" на протеста и никой не обърна грам внимание на истинските причини...Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
Работата е там, че нямаме право на глас... ограничени сме само до това да изберем парламент, който да ни лъже и краде... Демокрацията е измислила референдумите, чрез който народа казва своята дума... И стигаме до там, че в собствената си страна ние нямаме право да изразим мнението си, да живеем пълноценно. Как да спазваме закони, след като законодателите не го правят? Писна ми от наглост и лъжи, безправие...
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
Официални не са протестирали за щото това им право е ограничено със закон!!!Дори тази им форма на протест(да седят и да пушат) беше малко по ръба на закона.Друг е въпроса че това пред парламента днес не беше протест с които може да се постигне нещо.Събрала се една тълпа и всеки се бори за нещо което на него му е необходимо.Едни за пенсии,други за Иракли,трети за нещо друго...И всеки се чуди какви ползи да извлече от цялата ситуация.Да замеряш полицаи с метални огради,камъни и т.н. не е протест,това е нарушаване на обществения ред,хулиганство или както искаш го наречи,но не е и протест,камо ли пък мирен
Коментар
-
profit
Рискувайки много от вас колеги да скочите срещу мен, все пак ще попитам - а какво друго ЕФЕКТИВНО решение виждате при сегашното положение на нещата, освен военна хунта и дикататура? Не съм някакъв червен кютук, но от 10.11.1989г. до сега гледам няколко филма по един и същи сценарий. Оставка та оставка... Добре де, някой вярва ли, че няколко месеца преди изборите някой дупетат ще си подаде оставка или пък някой министър :D Нема такъв филм, нема и да има! А след изборите, какво очаквате- реки от мед и масло ли? Точно за това все повече се замислям дали има друго решение, освен диктатура, но за момента не виждам такова.
Коментар
-
exon написа:Официални не са протестирали за щото това им право е ограничено със закон!!!Дори тази им форма на протест(да седят и да пушат) беше малко по ръба на закона.Друг е въпроса че това пред парламента днес не беше протест с които може да се постигне нещо.Събрала се една тълпа и всеки се бори за нещо което на него му е необходимо.Едни за пенсии,други за Иракли,трети за нещо друго...И всеки се чуди какви ползи да извлече от цялата ситуация.Да замеряш полицаи с метални огради,камъни и т.н. не е протест,това е нарушаване на обществения ред,хулиганство или както искаш го наречи,но не е и протест,камо ли пък миренFiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
BEX---GT написа:пак ще кажа и аз нещо, малък съм - 22г.не съм ходил войник, но искам да кажа, че всичко е въпрос на възпитание, пределно ми е ясно какво занчи заповед, за това и се изказах така нагоре.и според мен всичко е въпрос на ВЪЗПИТАНИЕ! защото не може хлапетата пикльовци да се държат така, с учители - както беше в бтв репортерите, камо ли с органите на реда..възпитанието много куца и може би моето е едно от последните, горе-долу възпитани поколенияа това, че там има поставени хора да направят смут и проблеми, както каза Кики е съвсем ясно, защото днес в новините всички говореха единствено за "насилието" на протеста и никой не обърна грам внимание на истинските причини...
Коментар
-
ilkoD написа:Такаааааааа, на 17-ти, полицаите ще протестират мирно..., що днешните протестиращи не се присъединят, няма да има полицейска охрана, щитове, палки и т.н., какво ли ще стане, а?
Коментар
-
SHB написа:BEX---GT написа:пак ще кажа и аз нещо, малък съм - 22г.не съм ходил войник, но искам да кажа, че всичко е въпрос на възпитание, пределно ми е ясно какво занчи заповед, за това и се изказах така нагоре.и според мен всичко е въпрос на ВЪЗПИТАНИЕ! защото не може хлапетата пикльовци да се държат така, с учители - както беше в бтв репортерите, камо ли с органите на реда..възпитанието много куца и може би моето е едно от последните, горе-долу възпитани поколенияа това, че там има поставени хора да направят смут и проблеми, както каза Кики е съвсем ясно, защото днес в новините всички говореха единствено за "насилието" на протеста и никой не обърна грам внимание на истинските причини...
Коментар
-
nanobanano написа:exon написа:Официални не са протестирали за щото това им право е ограничено със закон!!!Дори тази им форма на протест(да седят и да пушат) беше малко по ръба на закона.Друг е въпроса че това пред парламента днес не беше протест с които може да се постигне нещо.Събрала се една тълпа и всеки се бори за нещо което на него му е необходимо.Едни за пенсии,други за Иракли,трети за нещо друго...И всеки се чуди какви ползи да извлече от цялата ситуация.Да замеряш полицаи с метални огради,камъни и т.н. не е протест,това е нарушаване на обществения ред,хулиганство или както искаш го наречи,но не е и протест,камо ли пък миренFiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
ilkoD написа:Такаааааааа, на 17-ти, полицаите ще протестират мирно..., що днешните протестиращи не се присъединят, няма да има полицейска охрана, щитове, палки и т.н., какво ли ще стане, а?
Коментар
-
Kuku написа:Ше си копирам мнението от един друг форум:"Ултраси, скинари, наркоманчета и прочие провокатори бяха там, за да може полицията да има повод да отблъсне тълпата със сила - организирано!Полицаите стоят мирно или скачат по сигнал, т.е. изпълняват служебните си задължения за което ще получат бленуваното увеличение на заплатите си - организирано!На фона на горните два факта, протеста на мирните граждани остана в сянка, исканията им се разводниха и се сляха с всеобщия хаос, а самия протест, като такъв се провали - организирано!В следствие на провала, а преди това и на смешната организация, но много силното публично присъствие на лозунги, афиши и агитации за "протест", сега проблемите с газа, спряни пари и прочие болни теми от близкото минало ще останат на заден план, а може би в най-скоро време и забравени - организирано!Изводите ги оставям на вас...."Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар