ilkoD написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
14 януари 2009 ... ?
Collapse
X
-
-
ilkoD написа:Чичо Нено, колко протестиращи имаше, полицаите повече ли бяха?Лестат, ти какво направи? От това зависи какво си. Аз не направих нищо и затова съм нищо. Т`ва е
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
exon написа:Абе хора,никои ли не го вълнува че на тези полицаи може също да им се протестира.Но хората са на РАБОТА!!!Имат задължения,които никои не ги пита дали им е приятно да изпълнят.Те получават и сътветно са длъжни да изпълняват заповеди.След като министъра или главния секретар е издал заповед да пазят депутатите те ще го направят,но знаете ли защо..Защото така им е наредено,защото ако не го изпълнят отиват на улицата,защото ще останат и без тия смешни пари които им се плащат.Не защото ги кефи начина на управление на тази държава.Ами замислете се че те също намериха начин да изразят недоволството си,въпреки че закона за МВР им го забранява по наи изричен начин.Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
ilkoD написа:ilkoD написа:Абе хора, на 17-ти ще излязат полицаите (пак, отново), айде който е за ..да се направи нещо в България, да излезе с тях и да ги подкрепи. Съграсни ли сте?Тва в кръга на шегата
Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
ре
Lestat написа:exon написа:Абе хора,никои ли не го вълнува че на тези полицаи може също да им се протестира.Но хората са на РАБОТА!!!Имат задължения,които никои не ги пита дали им е приятно да изпълнят.Те получават и сътветно са длъжни да изпълняват заповеди.След като министъра или главния секретар е издал заповед да пазят депутатите те ще го направят,но знаете ли защо..Защото така им е наредено,защото ако не го изпълнят отиват на улицата,защото ще останат и без тия смешни пари които им се плащат.Не защото ги кефи начина на управление на тази държава.Ами замислете се че те също намериха начин да изразят недоволството си,въпреки че закона за МВР им го забранява по наи изричен начин.
Коментар
-
Re: ре
exon написа:Lestat написа:exon написа:Абе хора,никои ли не го вълнува че на тези полицаи може също да им се протестира.Но хората са на РАБОТА!!!Имат задължения,които никои не ги пита дали им е приятно да изпълнят.Те получават и сътветно са длъжни да изпълняват заповеди.След като министъра или главния секретар е издал заповед да пазят депутатите те ще го направят,но знаете ли защо..Защото така им е наредено,защото ако не го изпълнят отиват на улицата,защото ще останат и без тия смешни пари които им се плащат.Не защото ги кефи начина на управление на тази държава.Ами замислете се че те също намериха начин да изразят недоволството си,въпреки че закона за МВР им го забранява по наи изричен начин.
Коментар
-
ilkoD написа:Чичо Нено, колко протестиращи имаше, полицаите повече ли бяха?Лестат, ти какво направи? От това зависи какво си. Аз не направих нищо и затова съм нищо. Т`ва е
Коментар
-
exon написа:В доста държави подобно обединение носи след себи си така наречените военни хунти и диктатури...Не помня в Полша или Румъния полицията да се е обединявала с протестиращи.Една държава наи общо се крепи на законодателната и изпълнителната власт,ако изпълнителната в лицето на МВР започне да замеря законодателната с камъни и павета,просто не ми се мисли докъде ще стигнем.Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
exon написа:В доста държави подобно обединение носи след себи си така наречените военни хунти и диктатури...Не помня в Полша или Румъния полицията да се е обединявала с протестиращи.Една държава наи общо се крепи на законодателната и изпълнителната власт,ако изпълнителната в лицето на МВР започне да замеря законодателната с камъни и павета,просто не ми се мисли докъде ще стигнем.
Коментар
-
Lestat написа:Според вас това хора, които обичат България ли са(да тъпчат знамето ни)? И с този боен вик на война ли отиват?Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар