BolgAryan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво искат жените, версия 2009
Collapse
X
-
bubachko
gantcho написа:BolgAryan написа:Filcov написа:То малко се отклони темата но ..... Кола и Жена не се плашат от каране ... А от евтина поддръжка Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Коментар
-
bubachko написа:Ибахти... Е не ви ли дава ли някаква системна грешка като се опитате да правите нещо такова?! Аз понеже съм любознателен се опитвам да се докопам до някой "бек дор", ама системата е непробиваема и се пищи "Ацес Нанай! Ацес Нанай!..." п.с.: май темата се омеша с тази за петъчната улигофрения...She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
bubachko написа:gantcho написа:BolgAryan написа:Filcov написа:То малко се отклони темата но ..... Кола и Жена не се плашат от каране ... А от евтина поддръжка Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth
Коментар
-
Kuku написа:Общо взето, сЕека тема мамата си джаса, без украса----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
BEX---GT написа:Жените или за жени ми е рано да говоря, млад съм още и може да се каже, че общувам с момичета главно - до 22-23.Та, с ръка на сърцето мога да кажа, че НЕ ЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ. Винаги се оплакват от липса на внимание, а когато им го дадеш това внимание и изведнъж решават, че вече не искат да са с теб, поне на мен все така ми се случва...Колкото повече правиш за една жена, толкова повече тя не държи на теб. Поне в тази възраст е така, за нагоре дано не е, защото може да стана сериен убиецRenault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Крал Артур бил пленен в една битка и враговете му казали: - Има само един начин да избегнеш смъртта, която те очаква. Трябва да отговориш на един въпрос. Но той е изключително труден. За сметка на това ще имаш цяла година да намериш отговора. Сега ще те пуснем, а ти ни дай своята рицарска дума, че ако не откриеш отговора, ще се върнеш, за да бъдеш посечен. И така, въпросът е: Какво най-много искат жените? Върнал се крал Артур в своето кралство, разпитал всички жени там, но никоя не успяла да му даде смислен отговор. Вече се бил отчаял, когато един старец го посъветвал: - Иди в старата гора, потърси вещицата, която живее там. Тя знае отговора, но и цената, която ще поиска, е изключително висока. Крал Артур отишъл при вещицата и тя му казала: - Да, зная отговора, но ако искаш и ти да го научиш, ще трябва да се ожениш за мен. Погледнал Артур ужасната вещица, гърбава, мръсна, дрипава и само с един зъб в устата и рекъл: - Не - по-добре да умра. Но всички рицари от кръглата маса го замолили да се съгласи, защото иначе кралството ще загине. Отстъпил крал Артур на молбите, съгласил се и вещицата му открила отговора: - Жените - казала му тя - най-много от всичко искат сами да управляват живота си и да не им се пречи на свободата. Това бил верният отговор и Артур спасил живота си, но трябвало да плати ужасната цена. На сватбата редом с блестящия рицар се мъдрела вещицата, която воняла нетърпимо, оригвала се и лапала с ръце от изисканите блюда. Но кралят бил истински рицар и нито веднъж не показал, че това му е неприятно. Настъпила първата брачна нощ, но когато Артур влязъл в спалнята, неочаквано видял в леглото прекрасна млада девойка, а от вещицата нямало и следа. - Какво става тук? - попитал Артур, а девойката отговорила: - Задето се ожени за мен и ме търпя на сватбата, ще ти направя подарък - половината денонощие ще бъда вещица, а половината - девойка. Остава ти да избереш кога да съм вещица - през деня или през нощта? Замислил се Артур - какво да избере? Да го виждат през деня редом с прекрасна девойка, а през нощта да трябва да спи с вещица, или обратното? След това казал: - Ти сама избери кога каква да бъдеш. Усмихнала се девойката и рекла: - Защото зачиташ волята ми и прояви уважение към мен - през цялото време ще бъда девойка. И така те заживели щастливо до дълбоки старини. Поука: Няма значение каква е жената - умна или глупава, стара или млада, грозна или красива. В душата си тя винаги е вещица!!!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:Крал Артур бил пленен в една битка и враговете му казали: - Има само един начин да избегнеш смъртта, която те очаква. Трябва да отговориш на един въпрос. Но той е изключително труден. За сметка на това ще имаш цяла година да намериш отговора. Сега ще те пуснем, а ти ни дай своята рицарска дума, че ако не откриеш отговора, ще се върнеш, за да бъдеш посечен. И така, въпросът е: Какво най-много искат жените? Върнал се крал Артур в своето кралство, разпитал всички жени там, но никоя не успяла да му даде смислен отговор. Вече се бил отчаял, когато един старец го посъветвал: - Иди в старата гора, потърси вещицата, която живее там. Тя знае отговора, но и цената, която ще поиска, е изключително висока. Крал Артур отишъл при вещицата и тя му казала: - Да, зная отговора, но ако искаш и ти да го научиш, ще трябва да се ожениш за мен. Погледнал Артур ужасната вещица, гърбава, мръсна, дрипава и само с един зъб в устата и рекъл: - Не - по-добре да умра. Но всички рицари от кръглата маса го замолили да се съгласи, защото иначе кралството ще загине. Отстъпил крал Артур на молбите, съгласил се и вещицата му открила отговора: - Жените - казала му тя - най-много от всичко искат сами да управляват живота си и да не им се пречи на свободата. Това бил верният отговор и Артур спасил живота си, но трябвало да плати ужасната цена. На сватбата редом с блестящия рицар се мъдрела вещицата, която воняла нетърпимо, оригвала се и лапала с ръце от изисканите блюда. Но кралят бил истински рицар и нито веднъж не показал, че това му е неприятно. Настъпила първата брачна нощ, но когато Артур влязъл в спалнята, неочаквано видял в леглото прекрасна млада девойка, а от вещицата нямало и следа. - Какво става тук? - попитал Артур, а девойката отговорила: - Задето се ожени за мен и ме търпя на сватбата, ще ти направя подарък - половината денонощие ще бъда вещица, а половината - девойка. Остава ти да избереш кога да съм вещица - през деня или през нощта? Замислил се Артур - какво да избере? Да го виждат през деня редом с прекрасна девойка, а през нощта да трябва да спи с вещица, или обратното? След това казал: - Ти сама избери кога каква да бъдеш. Усмихнала се девойката и рекла: - Защото зачиташ волята ми и прояви уважение към мен - през цялото време ще бъда девойка. И така те заживели щастливо до дълбоки старини. Поука: Няма значение каква е жената - умна или глупава, стара или млада, грозна или красива. В душата си тя винаги е вещица!!!
Коментар
-
BEX---GT написа:Жените или за жени ми е рано да говоря, млад съм още и може да се каже, че общувам с момичета главно - до 22-23.Та, с ръка на сърцето мога да кажа, че НЕ ЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ. Винаги се оплакват от липса на внимание, а когато им го дадеш това внимание и изведнъж решават, че вече не искат да са с теб, поне на мен все така ми се случва...Колкото повече правиш за една жена, толкова повече тя не държи на теб. Поне в тази възраст е така, за нагоре дано не е, защото може да стана сериен убиецFIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
dikanio написа:Май всички тук са на мнение, че жените са ... нека да ги наречем леки момичета Може би всички фиатаджии сме каръци и само ние попадаме на такива? Едва ли, по-логичното обяснение е, че няма друг вид жени и щем не щем трябва да ги приемаме такива. Просто няма друг избор.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
gantcho написа:bubachko написа:Ибахти... Е не ви ли дава ли някаква системна грешка като се опитате да правите нещо такова?! Аз понеже съм любознателен се опитвам да се докопам до някой "бек дор", ама системата е непробиваема и се пищи "Ацес Нанай! Ацес Нанай!..." п.с.: май темата се омеша с тази за петъчната улигофрения...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар