Mupo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бакшишите какво пак се оплакват?
Collapse
X
-
Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
-
style34 написа:crush написа:Еми така е те всички врачански цигани дойдоха тука и станаха таксиджии...Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Малко е извън темата но гледам че сега и цигари да продаваш трябва да си регистриран по ДДС ...А и доколкото знам вече няма условие фирмата ти да прави определен оборот за регистрация по ДДС. По желание е за малките фирми - вярно че счетоводството се утежнява ...А повечето нефирмени таксита са се обеднили във фирми защото една кола - една фирма е нерентабилно.
Коментар
-
Явно имат пари в излишък за дарения на КАТwww.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Vladim написа:Извинявайте, но защо половината бакшиши карат с изгасени фарове?
Коментар
-
ilkor написа:Малко е извън темата но гледам че сега и цигари да продаваш трябва да си регистриран по ДДС ...А и доколкото знам вече няма условие фирмата ти да прави определен оборот за регистрация по ДДС. По желание е за малките фирми - вярно че счетоводството се утежнява ...А повечето нефирмени таксита са се обеднили във фирми защото една кола - една фирма е нерентабилно.
Коментар
-
PASSARELLA написа:ilkor написа:Малко е извън темата но гледам че сега и цигари да продаваш трябва да си регистриран по ДДС ...А и доколкото знам вече няма условие фирмата ти да прави определен оборот за регистрация по ДДС. По желание е за малките фирми - вярно че счетоводството се утежнява ...А повечето нефирмени таксита са се обеднили във фирми защото една кола - една фирма е нерентабилно.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар