Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бакшишите какво пак се оплакват?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да не говорим за "Колеги, имаме проблем..." и после Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

jenshen73 написа:
      Иване, човече, градски, кой клас каза, че си изкласил? Българският език, най-слаб предмет ли ти беше? Не само излагаш Варна, но и толкова защитаваната от теб професия. Пич, сложи си един коректор на правописа (тук няма запетайка) като не го умееш.Междувпрочем (тук няма тире) имам приятели бакшиши, готини пичове, спретнати, поддържани коли, чисти, умни момчета, но са ... само двама , т.е. (?!) дори 3 птички, пролет не правят - само вдигат врява.* Това са очевадните грешки в текста, коригирани, останалите - просто нямам нерви (тук нямам идея какъв е смисълът на изречението, ако може да се нарече такова)
      Хайде учителю и ти марш на дъската да препишеш букварчето с картинките!
      НЕ КЛИКВАЙ ТУК!
      И ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ КЛИКВАЙ ТУК!!!

Codename: ФИЧО

Коментар

Първата и последната запетая мисля, че не трябва да ги има.
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

ele написа:
          PASSARELLA написа:
          E то пък и 700-800 чудната пара де...
          За Ямбол, където бачкат за по 300 лева си е много, а и градът не е кой знае колко голям. От центъра до Графа (което си е края на града) - 2 - 2.50 кинта. Иначе - никой не връща бакшиш - все го закръглят нагоре... мамка им... не че 5-10-20-50 ст. е кой знае колко, ама ако дойдат при мен и стотинката ще си чакат.
          ele, за пореден път се опита да се направиш на интересна, а показа колко си елементарна. Графа ако е края на града, то Лозенец е края на София.
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

PASSARELLA написа:
            Е не всички са баровци като теб.

Коментар

style34 написа:
              ele написа:
              PASSARELLA написа:
              За Ямбол, където бачкат за по 300 лева си е много, а и градът не е кой знае колко голям. От центъра до Графа (което си е края на града) - 2 - 2.50 кинта. Иначе - никой не връща бакшиш - все го закръглят нагоре... мамка им... не че 5-10-20-50 ст. е кой знае колко, ама ако дойдат при мен и стотинката ще си чакат.
              ele, за пореден път се опита да се направиш на интересна, а показа колко си елементарна. Графа ако е края на града, то Лозенец е края на София.
              Мисля, че говори за Ямбол...

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

style34 написа:
                ele написа:
                PASSARELLA написа:
                Ми края на града ми, къде е???? Един блок - и полето - на това център ли му викаш.... Сори, ама семейството ми, вкл. и аз, живее там от 17 години.... може да съм и сляпа да не съм забелязала, че е края на града.... освен ако не са включили Кукорево.... баси - де да знам кой колко е елементарен - аз ли, ти ли... Снимка от терасата на блока искаш ли да се убедиш, че след това е поле???
                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Абе за теб поне всички знаем А квартал "Граф Игнатиев" e доста голям, да беше казала, че живееш на околовръстното

Коментар

ае стига глупости....аз не гледъм дали имам правопис да не сам в техникума или еди каде си ....разбира ми се мисълта какво искам да кажа нали? тогаз какъв е проблема?!аз съм свикнал да поша повече на US,и затова тука на клавиатурата БГ-то не ми е перфект...искам да си изразя мнението ! и го правя ,ако беше някой друг таксиметров нямаше да ви се обиснява така както аз,ами щеше да ви тегли една далга майна и нямаше да му пука за вас изобщо !дали и без вас и с вас пак ще имаме работатака че кущете ползвайте таксита.Фирма "Ласиа" получава на ден към 900 поръчки....и то от провадия разни села ...редовнитака че зарад вашата 1 поръчка сякъш ще пропадне фирмата !просто искам да си изкажа мнението......а ви ко прайте говорите на изуст...на колегата от Стара Загора му пращам поздрави ! и се радвам,че и той се е включил да ме подкрепи...
                    Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
                    http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

style34 написа:
                      Абе за теб поне всички знаем А квартал "Граф Игнатиев" e доста голям, да беше казала, че живееш на околовръстното
                      че ако колегата найстина живее там.. перфект !близко му е гарата ,червенич... ПЛАЖАсуперко му се подиграватевие сигорно в някой затънтено място живеете дето не си викате таксита там всички и никой от Софиа... или кадето и да сте не ви знае адреса никой........
                      Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
                      http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

Ееее то за какво беше темата вие на какво го обърнахте, кой колко скъпо платил и в колко гадно такси се е качил. Въпросът е в това, че таксиметровите компании се опитват да изкарват повече пари в момент в който икономиката е в застой и много от фирмите са с намалени печалби, още по смешното е, че сметките които си правят са тънки кръчмарски на пияна глава, затова ме е яд как може да искат такова необосновано увеличение на цените, при условие че след седмица до месец метанстанциите ще възстановят работата си, но тогава надали бакшишите ще смъкнат цените.
                        --Старата ръжда любов не хваща!--
                        156 sportwagon 1,9 jtd 115
                        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

style34 написа:
                          Kвaрталът не е голям, не го бъркай с улица Граф Игнатиев - това са две различни неща. То не е и задължително да си до околовръса, че да виждаш полето.... то полето и от института се вижда, той пък е почти в центъра....

Коментар

ivan_dmx написа:
                            style34 написа:
                            че ако колегата найстина живее там.. перфект !близко му е гарата ,червенич... ПЛАЖАсуперко му се подиграватевие сигорно в някой затънтено място живеете дето не си викате таксита там всички и никой от Софиа... или кадето и да сте не ви знае адреса никой........
                            Пич с последните си изказвания.....и начина на изразяване.....

Коментар

van_dal написа:
                              Ееее то за какво беше темата вие на какво го обърнахте, кой колко скъпо платил и в колко гадно такси се е качил. Въпросът е в това, че таксиметровите компании се опитват да изкарват повече пари в момент в който икономиката е в застой и много от фирмите са с намалени печалби, още по смешното е, че сметките които си правят са тънки кръчмарски на пияна глава, затова ме е яд как може да искат такова необосновано увеличение на цените, при условие че след седмица до месец метанстанциите ще възстановят работата си, но тогава надали бакшишите ще смъкнат цените.
                              Всеки може каквото иска увеличение да се прави без да дава обяснения - но никой няма право да слага минимална цена на услуга или стока, което, за съжаление, се прави масово в България. Такова нещо като спекулация няма (няма в смисъла, в който се опитват да ни го набият в глава) - цените се определят от търсенето и предлагането - ако ви са скъпи такситата, няма да се качвате, те сами ще свалят цените като няма достатъчно клиенти. Всеки се опитва да изкарва колкото може повече пари - не виждам нищо лошо, щом могат да го правят. Ако икономиката наистина е в застой и клиентите на такситата не могат да си го позволят - тогава ще свалят цената.... Явно в момента няма такава тенденция.

Коментар

http://www.dnes.bg/article.php?id=63733Айде сега ми кажи, че не са боклуци. Като горивата се сринаха никой не отваряше дума за намаляване на цените, а сега ревнаха, че 5-10 дена ще карат на бензин.

Коментар

Working...
                                X