Не е нормално според мен пътните знаци за ограничение на скоростта да са еднакви за автомобили и камиони! При ограничение 60км/час от тази скорост за колко метра ще спре кола и за колко камион!? Но в БГ не слагат много знаци, че циганета още ги крадат явно! Тези дни в София сутрин няма почти никакъв трафик - да не би да е имало масова снимка и после вдигане на книжки на трупчета
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Снимат ни...Усмихвайте се и казвайте ЗЕЛЕ
Collapse
X
-
Тurbodieselcomby написа:...Тези дни в София сутрин няма почти никакъв трафик - да не би да е имало масова снимка и после вдигане на книжки на трупчетаFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Още нещо, по рано честитки от КАТ стигаха до лизинговите компании (или официалния вносител със собствен лизинг) и си оставаха до там, но преди Нова година АвтоМотор ни препратиха една честитка с препоръчана поща (имаме Берлинго на лизинг) за минаване през бус лентата на бул.България след алея "Яворов" в посока Пловдив. Явно и там има камера защото колегата няма спомен да е видял спряна кола.F31 BMW 320d
Коментар
-
Хубава дискусия и различни мнения. Така и трябва да бъде .Бих желал само да ми обясните следната ситуация защо се получава така.Да вземем произволен град в който примерно има две кръстовища с кръгово движение и знак 50км/ч но на едното има патрулка и камера а на другото няма нито патрулка нито камера . Наблюдава се следното. Там където има камера и патрулка водачите независимо с каква кола са било то и последен модел минават с максимум 50км/ч и отивайки на следващото кръстовище без камера и без патрулка вече го минават с 80-100км. Е те това ми го обяснете .
Коментар
-
Самия факт, че сега след Нова година софиянците прибирайки се в София по заснежената магистрала и нямайки възможности за големи кушии караха в колона то не стана нито една катастрофа нито един нямаше убит . Значи може като се спазвата правилата и ограниченията да се кара без риск за живота . И обратно когато времето е хубаво давай кой колкото може да вдигне и хоп вечерта по новините казват : днеска по пътищата загинаха 6-7 човека . По предварителни данни заради превишена скорост и неправилно изпреварване . Почти една и съща информация всяка вечер.
Коментар
-
Е това е де. Патрулки повече трябват. Ама не картонени, ами истински. И не да се усмихват и махват на мутрите, а да глобяват наред. Даже и да не глобяват. Само да снимат. Да снимат. Да снимат.В големите градове може и да глобяват на ред, но в по-малките е страшна дискриминация. В града има не-повече от 4-5 КАТаджийски автомобила. Всички говнянковци с джипове се познават с КАТаджиите и никой даже не ги и спира. А обикновения човек го отнася. Затова трябват камери. Колкото повече, толкова по-добре.А извън града да ни оставят на мира. Пешеходците нямат работа по магистралата, каруците и тракторите също. Вардаааааа!
Коментар
-
Immortal написа:Е това е де. Патрулки повече трябват. Ама не картонени, ами истински. И не да се усмихват и махват на мутрите, а да глобяват наред. Даже и да не глобяват. Само да снимат. Да снимат. Да снимат.В големите градове може и да глобяват на ред, но в по-малките е страшна дискриминация. В града има не-повече от 4-5 КАТаджийски автомобила. Всички говнянковци с джипове се познават с КАТаджиите и никой даже не ги и спира. А обикновения човек го отнася. Затова трябват камери. Колкото повече, толкова по-добре.А извън града да ни оставят на мира. Пешеходците нямат работа по магистралата, каруците и тракторите също. Вардаааааа!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
pakumba написа:тази седмица е добре заради снега, всички "мастари" не смеят да излязат като има сняг, ама и така трябва де.Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
не знам дали е по темата, ама днес сутринта една бяла астра, от онези със сините буркани караше пред мен с 20 км./ч. и такава колона направи... толкоз хора изнерви... п.п. изпреварването беше забранено.... е туй на кво прилича, а?Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Чакай сега аз по темата да кажа нещо, твоето не се брои... Днес мернах една камера на "Трапезица", на стълба преди "Лукойл", ако идвате от "Меден Рудник", ама тя едва ли е за скорост, прекалено близо до кръстовището е Ако колегата, дето участва във фотото разкрие подробности за позицията си по време на снимката, може и да я локализираме, пущината...Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Така е. Аз съм твърдо ЗА разумното каране. Съгласете се, че някой път в графа "разумно" влизат екстремни ситуации, чиито рискове се налага да се избягват и с цената на нарушение. Да повишиш скорост в инцидентен момент коства печелене на време в полза на сигурнастта не само на мен, но и на останалите водачи. Моя случай го определям като такъв. При всички положения съм превишил скоростта, но в колона от тежко движещи се еднопосочно машини съм преценил ситуацията по адекватен не само за мен начин. Безразсъдството в този случай остава абстрактно понятие. Не съм застрашавал живота на никого, а и нямам спомен за притеснително мое поведение на пътя в този момент. Идеята ми в този пост беше, да вменя, че камери ни дебнат (мибилни или стационарни) навред дори, когато и където не ги очакваме. А за МОРАЛИСТИТЕ ще кажа: Дано нямат моя късмет, защото и да ми се кълнат, че спазват всички пътни знаци и ограничения ще лъжат само себе си.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Чакай сега аз по темата да кажа нещо, твоето не се брои... Днес мернах една камера на "Трапезица", на стълба преди "Лукойл", ако идвате от "Меден Рудник", ама тя едва ли е за скорост, прекалено близо до кръстовището е Ако колегата, дето участва във фотото разкрие подробности за позицията си по време на снимката, може и да я локализираме, пущината...Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
И ако смея да попитам какво ви пречат тия камери ? Цяла Англия е опасана с камери като чета по форумите и никой не се оплаква . Благодарение на тия камери само за два -три дни хванаха терористите които взривиха бомби в метрото .Мен пък не ме бъркат камерите ако ще де са поставени на всеки 5 метра . :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар