Аз не съм тук за да давам пример.Всеки да си преценява от кой да взима пример, и от кой не!Колеги, призовавам ви, не ме взимайте за пример! Един колега преди имаше в подписа си много готин надпис: "Аз не съм напълно безполезен. Аз мога да бъда ползван като лош пример". Е, ето ме!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Снимат ни...Усмихвайте се и казвайте ЗЕЛЕ
Collapse
X
-
Сега да кажа и аз нещо в подкрепа на колегата.Тази година на път с ограничение 90 се движи една добре натоварена ИФА с не повече от 75-80 км.Зад Ифата се движи Лагуна комби а аз съм Втора кола след камиона.Този с лагуната можеше да изпревари поне на три места но не го прави.В резултат се образува голяма опашка от коли.На следващото разрешено място започвам изпреварване на мърделника с Лагуната и камиона едновременно понеже на шофьора на Реното не му стига акъла да остави растояние между него и камиона.На всичкото отгоре като почнах да изпреварвам зад мен се залепя и един Форд,който изпреварва заедно с мен. Трябва не само да изпреваря ,но и да оставя място и за човека с Форда, защото ако се прибера в последния момент той няма къде да иде.И така : В конкретната ситуация можехме да изпреварим и три коли едновременно като третата щеше да се прибере в последния момент.След края на изпреварването си погледнах от любопитство километража....... Нищо рисково нямаше в цялата работа и не съм бил сам в колата ,а с майка.Тя е много страхлива ,но в момента не ми се видя разтревожена.Това беше временна скорост и не съм я поддържал постоянно,а обстоателствата я налагаха.В този момент ако имаше кой да ме снима какво правим?Нарочно описах подробно ситуацията защото тя много прилича на тази на колегата.Молбата ми към моралните даскали е:Не бъдете толкова строги.Отстрани нещата изглеждат различно.Всеки си знае възможностите .Още повече че говорим за големи хора,а не за хлапета които се опитват да впечатлят някого.
Коментар
-
аз редовно сутрин като отивам на работа минавам по околовръстното покрай морската градина. и там под к-с Зорница често вардят. скоро обаче не съм ги виждал г-да полицейските... дали не са сложили некоя камера... аз си ги знам и си карам с около 50, ама съм с големите гуми зимата и даил не съм сгафил някъде....п.п. до колкото знам - в Бургас няма стационарни камери. онзи ден Кмета каза, че поради печалната статистика в бюджета за тази година ще се отделят много средства за оборудване на полицията, камери, легнали полицаи и т.н.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
под к-с Зорница често вардят. скоро обаче не съм ги виждал г-да полицейските... Аааааааа, там са си, днес пак се видяхме! И много често напоследък започнах да засичам Астра с радар срещу "Шел" на "Колодрума", на спирката на автобуса, даже вече почерпихAlfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Аааааааа, там са си, днес пак се видяхме! И много често напоследък започнах да засичам Астра с радар срещу "Шел" на "Колодрума", на спирката на автобуса, даже вече почерпихFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Най - после има ефект от моя пост. Бургазлии внимавайте на кръстовището Трапезица и на присъединителния път от ПОРТОЙЛ към Созопол. Мисля, че съм сниман от стационарна ( Трапезица ) и мобилна камери ( на присъединителния път от ПОРТОЙЛ ). Иначе очаквайте изненади на вред. Мисля, че скоро ще има изненади по околовръстния за Меден Рудник и Созопол, Капчето и първата отбивка за к-с Меден Рудник и Петрол.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Тъй като се събрахме градски тука, ще ви споделя още на кои местенца можем да срещнем бяла Астра. Пред централния вход на х-л "Космос", посока Болницата, в "Славейков" на паркинга м/у бл. 2 и бл. 3, на "Одрин", до новата зеленчукова борса/привечер особено/, на "Демокрация", м/у "Космос" и светофара на Механото, в "Бр. Миладинови", веднага след като направите забраненият ляв завой ако идвате от "Шел" към "Трапезица", преди х-л "Мираж", ако идвате от "Технополис". Това е от мен!Карайте внимателно и спазвайте знаците и ограниченията. Ако е така, изобщо няма да ги забележите Честно казано, ефект много, много няма от полицейско присъствие. Прави ми впечатление, че тук масово се кара без колан, без запалени фарове, с ГеСеЕми и тн. Това в Сф го няма. Особено като се затопли времето и като пуснат пешаците, как дебнат не е истина...Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Re: Снимат ни...Усмихвайте се и казвайте ЗЕЛЕ
Tornado написа:ntodorov написа:а другата... ужас - между Г.Оряховица и В. Търново - кой и откъде ме е цъкнал - не знам и идея си нямам,Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Сега като се замисля се чудя защо всички или почти всички, които ме атакуват и ме вкарват във филми на ужасите не са предпочели да си купуват автомобили, като моето УНО 1.0, което си го тъпчех 8 години и с ,което и да исках не можех да развия скорост над 110 км/ч. Същите тези люде ме нападнаха в хор и ме обявиха за световен терорист, защото видите ли в екстремна ситуация с автомобил с по-големи от предходния си съм си позволил изпреварване в еднопосочно натоварен път. Скоростта ми не е била в границите на допустимото, но ситуацията го е налагала...иначе защо са ви кончетата бе люде. Разберете ме правилно. Използвал съм мощ от колата си в наложаща се ситуация и съм се чувствал по-сигурен от винаги, а това, че са ме цъкнали...късмет - който не пожелавам на никого. Обвиненията в безразсъдство ми дойдоха в повече. Това, което написах е да ви защитя и поне малко развеселя. Явно не се е получило. Що се касае за отговорността към моето семейство и дете - не берете грижа. Прецизирал съм всичко и то по-добре от вас. Те са всичко за мен и съдници в моя живот не съм искал.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Сега като се замисля се чудя защо всички или почти всички, които ме атакуват и ме вкарват във филми на ужасите не са предпочели да си купуват автомобили, като моето УНО 1.0, което си го тъпчех 8 години и с ,което и да исках не можех да развия скорост над 110 км/ч. Същите тези люде ме нападнаха в хор и ме обявиха за световен терорист, защото видите ли в екстремна ситуация с автомобил с по-големи от предходния си съм си позволил изпреварване в еднопосочно натоварен път. Скоростта ми не е била в границите на допустимото, но ситуацията го е налагала...иначе защо са ви кончетата бе люде. Разберете ме правилно. Използвал съм мощ от колата си в наложаща се ситуация и съм се чувствал по-сигурен от винаги, а това, че са ме цъкнали...късмет - който не пожелавам на никого. Обвиненията в безразсъдство ми дойдоха в повече. Това, което написах е да ви защитя и поне малко развеселя. Явно не се е получило. Що се касае за отговорността към моето семейство и дете - не берете грижа. Прецизирал съм всичко и то по-добре от вас. Те са всичко за мен и съдници в моя живот не съм искал.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
uBoy написа:въх, че ми стана интересно , каде точно е тази камера в Търново ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар