Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Снимат ни...Усмихвайте се и казвайте ЗЕЛЕ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз не съм тук за да давам пример.Всеки да си преценява от кой да взима пример, и от кой не!Колеги, призовавам ви, не ме взимайте за пример! Един колега преди имаше в подписа си много готин надпис: "Аз не съм напълно безполезен. Аз мога да бъда ползван като лош пример". Е, ето ме!

Коментар

Сега да кажа и аз нещо в подкрепа на колегата.Тази година на път с ограничение 90 се движи една добре натоварена ИФА с не повече от 75-80 км.Зад Ифата се движи Лагуна комби а аз съм Втора кола след камиона.Този с лагуната можеше да изпревари поне на три места но не го прави.В резултат се образува голяма опашка от коли.На следващото разрешено място започвам изпреварване на мърделника с Лагуната и камиона едновременно понеже на шофьора на Реното не му стига акъла да остави растояние между него и камиона.На всичкото отгоре като почнах да изпреварвам зад мен се залепя и един Форд,който изпреварва заедно с мен. Трябва не само да изпреваря ,но и да оставя място и за човека с Форда, защото ако се прибера в последния момент той няма къде да иде.И така : В конкретната ситуация можехме да изпреварим и три коли едновременно като третата щеше да се прибере в последния момент.След края на изпреварването си погледнах от любопитство километража....... Нищо рисково нямаше в цялата работа и не съм бил сам в колата ,а с майка.Тя е много страхлива ,но в момента не ми се видя разтревожена.Това беше временна скорост и не съм я поддържал постоянно,а обстоателствата я налагаха.В този момент ако имаше кой да ме снима какво правим?Нарочно описах подробно ситуацията защото тя много прилича на тази на колегата.Молбата ми към моралните даскали е:Не бъдете толкова строги.Отстрани нещата изглеждат различно.Всеки си знае възможностите .Още повече че говорим за големи хора,а не за хлапета които се опитват да впечатлят някого.

Коментар

Колкото до снимането има вече патрулки с камери, има и цивилни патрулки с камери. Минава покрай теб, снима те и си заминава. Аз видях една такава цивилна лада да дебне в квартала.

Коментар

И аз в Бургас видях една бежова лада да снима, но това беше лятото.
          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

аз редовно сутрин като отивам на работа минавам по околовръстното покрай морската градина. и там под к-с Зорница често вардят. скоро обаче не съм ги виждал г-да полицейските... дали не са сложили некоя камера... аз си ги знам и си карам с около 50, ама съм с големите гуми зимата и даил не съм сгафил някъде....п.п. до колкото знам - в Бургас няма стационарни камери. онзи ден Кмета каза, че поради печалната статистика в бюджета за тази година ще се отделят много средства за оборудване на полицията, камери, легнали полицаи и т.н.
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

под к-с Зорница често вардят. скоро обаче не съм ги виждал г-да полицейските... Аааааааа, там са си, днес пак се видяхме! И много често напоследък започнах да засичам Астра с радар срещу "Шел" на "Колодрума", на спирката на автобуса, даже вече почерпих
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
              Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
              Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

la squadra azzurra написа:
                Аааааааа, там са си, днес пак се видяхме! И много често напоследък започнах да засичам Астра с радар срещу "Шел" на "Колодрума", на спирката на автобуса, даже вече почерпих
                аз от там рядко минавам... ама тея приказки за около Трапезица ме разтревожиха
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Най - после има ефект от моя пост. Бургазлии внимавайте на кръстовището Трапезица и на присъединителния път от ПОРТОЙЛ към Созопол. Мисля, че съм сниман от стационарна ( Трапезица ) и мобилна камери ( на присъединителния път от ПОРТОЙЛ ). Иначе очаквайте изненади на вред. Мисля, че скоро ще има изненади по околовръстния за Меден Рудник и Созопол, Капчето и първата отбивка за к-с Меден Рудник и Петрол.
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

въх, че ми стана интересно , каде точно е тази камера в Търново ?
                    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Тъй като се събрахме градски тука, ще ви споделя още на кои местенца можем да срещнем бяла Астра. Пред централния вход на х-л "Космос", посока Болницата, в "Славейков" на паркинга м/у бл. 2 и бл. 3, на "Одрин", до новата зеленчукова борса/привечер особено/, на "Демокрация", м/у "Космос" и светофара на Механото, в "Бр. Миладинови", веднага след като направите забраненият ляв завой ако идвате от "Шел" към "Трапезица", преди х-л "Мираж", ако идвате от "Технополис". Това е от мен!Карайте внимателно и спазвайте знаците и ограниченията. Ако е така, изобщо няма да ги забележите Честно казано, ефект много, много няма от полицейско присъствие. Прави ми впечатление, че тук масово се кара без колан, без запалени фарове, с ГеСеЕми и тн. Това в Сф го няма. Особено като се затопли времето и като пуснат пешаците, как дебнат не е истина...
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                      Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                      Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Внимавайте как излизате от Пловдив посока Пазарджик по стария път,че там правят много професионални снимки... Вуйчо си има цяла колекция вече
                        FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                        FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Re: Снимат ни...Усмихвайте се и казвайте ЗЕЛЕ

Tornado написа:
                          ntodorov написа:
                          а другата... ужас - между Г.Оряховица и В. Търново - кой и откъде ме е цъкнал - не знам и идея си нямам,
                          Цъкнали са те точно на спускане към Търново след Шереметя.Там е еднопосочно едно такова като магистрала.Предполагам ,че камерата е някъде след Лукойла.
                          да там има табела Радар и камерката е скрита нейде там
                          Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                          Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Сега като се замисля се чудя защо всички или почти всички, които ме атакуват и ме вкарват във филми на ужасите не са предпочели да си купуват автомобили, като моето УНО 1.0, което си го тъпчех 8 години и с ,което и да исках не можех да развия скорост над 110 км/ч. Същите тези люде ме нападнаха в хор и ме обявиха за световен терорист, защото видите ли в екстремна ситуация с автомобил с по-големи от предходния си съм си позволил изпреварване в еднопосочно натоварен път. Скоростта ми не е била в границите на допустимото, но ситуацията го е налагала...иначе защо са ви кончетата бе люде. Разберете ме правилно. Използвал съм мощ от колата си в наложаща се ситуация и съм се чувствал по-сигурен от винаги, а това, че са ме цъкнали...късмет - който не пожелавам на никого. Обвиненията в безразсъдство ми дойдоха в повече. Това, което написах е да ви защитя и поне малко развеселя. Явно не се е получило. Що се касае за отговорността към моето семейство и дете - не берете грижа. Прецизирал съм всичко и то по-добре от вас. Те са всичко за мен и съдници в моя живот не съм искал.
                            A17DTС/S
                            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
                              Сега като се замисля се чудя защо всички или почти всички, които ме атакуват и ме вкарват във филми на ужасите не са предпочели да си купуват автомобили, като моето УНО 1.0, което си го тъпчех 8 години и с ,което и да исках не можех да развия скорост над 110 км/ч. Същите тези люде ме нападнаха в хор и ме обявиха за световен терорист, защото видите ли в екстремна ситуация с автомобил с по-големи от предходния си съм си позволил изпреварване в еднопосочно натоварен път. Скоростта ми не е била в границите на допустимото, но ситуацията го е налагала...иначе защо са ви кончетата бе люде. Разберете ме правилно. Използвал съм мощ от колата си в наложаща се ситуация и съм се чувствал по-сигурен от винаги, а това, че са ме цъкнали...късмет - който не пожелавам на никого. Обвиненията в безразсъдство ми дойдоха в повече. Това, което написах е да ви защитя и поне малко развеселя. Явно не се е получило. Що се касае за отговорността към моето семейство и дете - не берете грижа. Прецизирал съм всичко и то по-добре от вас. Те са всичко за мен и съдници в моя живот не съм искал.
                              Пич - не им обръщай внимание. То тука е лесно всеки да се изкара по - католик и от папата....Във форума е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се ползва приличен изказ.Модерирано от fiat-bg.org
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

uBoy написа:
                                въх, че ми стана интересно , каде точно е тази камера в Търново ?
                                До колкото знам в Търново, камери бол, но са охранителни..радари нямат!Макар, че скоро едно приятелче ми каза, че на изхода на Старото Военно училище имало камера обърната към знака СТОП, някъде на пътния възел...където спокойно си се кара със 120 посока центъраСъщо така и на разклона за Леденик.Дано няма на бул.България и под Военното училище правата защото много ще овяхнем!Пък тоя бул.България ме кара някак си..да цедя на 3та...макар, че вече ме е страх, като щях да скоча на една Тигра отзад.

Коментар

Working...
                                X