Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Снимат ни...Усмихвайте се и казвайте ЗЕЛЕ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бе вие кво го зачесахте колегата бе.Дори и да е карал със 150 за кратко... кво от това?!?Специално за скоростите извън града, при това на хубав прав път съм далече от закона. И не ми казвайте че всички карате с не-повече от 90.Нормално колоната по главния път Бургас-Пловдив (там, където не е магистрала) се движи с около 120. Който кара по-бавно бива изпреварван.който пътува често - знае.Аз примерно на магистрала изключително рядко карам със скорост под 130... обикновено скоростта ми е в диапазона между 130 - 160. На номрален хубав прав път, не натоварен с коли (да речем Сливен-Ямбол) си поддържам скорост между 100-130. И това не съм само аз. Това е нормалната скорост за пътя.Айде, съдете ме!Само колегата ntodorov ще го упрекна за това, че дъщеря му е била с лице на прозореца, което означава че не е била с колан, или ако е по-малка - на специална седалка...П.П. Ето тука са ограниченията на скоростта в различни държави. Одобрявам изцяло германските ограничения: http://ru.wikipedia.org/wiki/Ограничение_скоростиА в английския вариант на страницата има статистика, че например в щатите по магистралите при ограничение 88 км/ч (55 mph) катастрофите са повече, отколкото в Германия без огрaничение.

Коментар

Добре де ,че снимат е ясно ,а какво става когато щракнат автомобил който не е с Бг. регистрация? Да не би да изпращат честитката до Лондон или Букурещ ?
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Изпращат я. И после чакай от умрял писмо.Аз вече си мисля да прескоча до острова за 2 седмици. Ще й шибна на Ланчата едни британски номера, хем данък няма да плащам (Във ВБ няма данък за притежаване на МПС, само пътен, който се плаща ако автомобилът се кара в страната), хем с камерите ще си реша проблема.Ямбол се напълни с британски регистрации... явно има що.

Коментар

Immortal написа:
          Изпращат я. И после чакай от умрял писмо.Аз вече си мисля да прескоча до острова за 2 седмици. Ще й шибна на Ланчата едни британски номера, хем данък няма да плащам (Във ВБ няма данък за притежаване на МПС, само пътен, който се плаща ако автомобилът се кара в страната), хем с камерите ще си реша проблема.Ямбол се напълни с британски регистрации... явно има що.
          еййй ако не ти е проблем да видиш колко пари вървят субару импреса там след 2005-та моделите и джиповете паджеро дългата база
          фиатче Браво 2.0

Коментар

Tornado написа:
            Добре де ,че снимат е ясно ,а какво става когато щракнат автомобил който не е с Бг. регистрация? Да не би да изпращат честитката до Лондон или Букурещ ?
            Би трябвало. Или да ти я изпратят или да те спрат по пътя и да те снакционират.Но това се случва предполагам в едни други държави...ама държави!

Коментар

spark. В Бургас съм сниман от Вардар посока кръстовището на Трапезица - 60 км/ч и от Трапезица надлеза към Созопол - 70 км/ч. Кажи - ти познаваш Бургас - кой се движи с 50 км/ч на моста към околовръстното? Снимките от Бургас са в един и същи ден за едно пътуване. За това казах, че ще бъда бръмбар на пътя, въпреки, че не съм убеден,че с тази скорост от 50 км/ч. дали няма да съм по-рисков водач. В Бургас не оспорвам. Актът ще ми бъде 50 лв. Със скорост над 80 км/ч.(в града)обаче става страшно.
              A17DTС/S
              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Само. че този "заяк" ме заглавоболи и то така яко, че страховете ми са само от него. Доволната ми муцуна е била в синхрон с изписаните км. - 150 по снимка и по километраж сигурно.
                Според мен скорост от 150 км/ч в участъка В.Търново-Арбанаси-Горна Оряховица е прекалено рискована, а ти си бил и с дете в колата. Карай разумно колега! Аз съм твърдо ’за" камерите - така се избягва корупцията, и се хващат доста нарушители, превъзпитават се водачите. Прилагам снимка от гр.Варна - както знаете там града е опасан с камери, и на снимката се вижда че в Bus лентата няма автомобили. Така ли е положението в София обаче където камерите са крайно недостатъчни и обикновенно Bus лентите са пълни с коли .
                Прикачени файлове

Коментар

Абе давайте да правим една групова екскурзия до England за пререгистрация :D
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

mitakkk написа:
                    Според мен скорост от 150 км/ч в участъка В.Търново-Арбанаси-Горна Оряховица е прекалено рискована, а ти си бил и с дете в колата.
                    Не става дума за този маршрут през Арбанаси.Там е забранено движението на влекачи с полуремаркета които се споменават по горе.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

ntodorov написа:
                      spark. В Бургас съм сниман от Вардар посока кръстовището на Трапезица - 60 км/ч и от Трапезица надлеза към Созопол - 70 км/ч. Кажи - ти познаваш Бургас - кой се движи с 50 км/ч на моста към околовръстното? Снимките от Бургас са в един и същи ден за едно пътуване. За това казах, че ще бъда бръмбар на пътя, въпреки, че не съм убеден,че с тази скорост от 50 км/ч. дали няма да съм по-рисков водач. В Бургас не оспорвам. Актът ще ми бъде 50 лв. Със скорост над 80 км/ч.(в града)обаче става страшно.
                      Това ми е най-честият маршрут по-който са те снимали. А къде точно са ти снимките, да знаем от камери ли са или от полицаи? По принцип след надлеза долу в ниското малко преди светофара до стадиона куките редовно се "целят" в някоя кола.
                      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Ами точно това е проблема на тези камери - с радари ТР4Радарът измерва скоростта на най бързата кола от няколко които се движат заедно. А камерата може да снима съвсем друга.Именно затова и такива камери несе поставят като стационарни - монтират ги в коли.А и доколкото знам актът от такава камера е до 50 лева които не могат да се обжалват.Защото ако ги съдиш те няма как да докажат дали радарът е мерил точно колата от снимката.Ако актът ти може да се обжалва - обжалвай - снимки правени с такъв радар не са доказателство.За да са трябва да има прокурорска заповед за ползване на СРС.Сега се гласят да внасят лазерни радари които мерят и снимат точно определена кола.

Коментар

Ще започнем да спазваме закона, като започнат да ни глобяват. А спазването не е само в ограничението на скоростта - това са мигачи, предимства, паркиране и т.н. Аз съм "за" спазването на правилата. Ако няма правила, които да се спазват - заприличваме на дивия запад от преди 200 години и качеството на живот става много много ниско. Аз съм против това, всеки сам да "преценява" на кой път с колко да кара. Но това ни е черта на българите: "Он ше ми кае с колко да карам...я глей къв хубав път" Никой не е по-умен от назе и затова у нас, смъртността по пътищата спрямо жителите е една от най-високите. А за дистанция да не съм чул. Какво е това дистанция?
                          TD_100, че е кръгло число.

Коментар

Immortal написа:
                            Аз примерно на магистрала изключително рядко карам със скорост под 130... обикновено скоростта ми е в диапазона между 130 - 160. На номрален хубав прав път, не натоварен с коли (да речем Сливен-Ямбол) си поддържам скорост между 100-130. И това не съм само аз. Това е нормалната скорост за пътя.Айде, съдете ме!
                            Е тва някой ако ми го обясни... Колко трябва да бъде ограничението на скоростта, за да не се кара по-бързо? В цялата страна е това - ако ограничението е 50 - всички карат със 70-80. Ако е 90 - карат със 100-110-120. Ако е 130 - карат със 150. Е ако на магистрала го направят 150, всички ще карат със 170. Явно такъв е манталитета - не може да се спазва закона, задължително трябва да си над него. А как разбираш че за един път нормалната скорост е 100-130, а не например 97? Ако питаш някой с последен модел лимузина, с всички системи за сигурност и стабилност, ще ти каже че нормалната скорост за този път е 170-180. Не даваш добър пример, като заявяваш че умишлено нарушаваш закона и караш с превишена скорост

Коментар

ogi28b написа:
                              Immortal написа:
                              Аз примерно на магистрала изключително рядко карам със скорост под 130... обикновено скоростта ми е в диапазона между 130 - 160. На номрален хубав прав път, не натоварен с коли (да речем Сливен-Ямбол) си поддържам скорост между 100-130. И това не съм само аз. Това е нормалната скорост за пътя.Айде, съдете ме!
                              Е тва някой ако ми го обясни... Колко трябва да бъде ограничението на скоростта, за да не се кара по-бързо? В цялата страна е това - ако ограничението е 50 - всички карат със 70-80. Ако е 90 - карат със 100-110-120. Ако е 130 - карат със 150. Е ако на магистрала го направят 150, всички ще карат със 170. Явно такъв е манталитета - не може да се спазва закона, задължително трябва да си над него. А как разбираш че за един път нормалната скорост е 100-130, а не например 97? Ако питаш някой с последен модел лимузина, с всички системи за сигурност и стабилност, ще ти каже че нормалната скорост за този път е 170-180. Не даваш добър пример, като заявяваш че умишлено нарушаваш закона и караш с превишена скорост
                              Ти ли си най-примернио шафьор?
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Не, аз минах по цариградско с над 150 преди 1 година.

Коментар

Working...
                                X