Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Снимат ни...Усмихвайте се и казвайте ЗЕЛЕ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Снимат ни...Усмихвайте се и казвайте ЗЕЛЕ

Сигурно сте забелязали или знаете. Аз забелязах и вече знам. За един месец цъфнах с три снимчици за превишена скорост. Разписах два акта, чакам и третия Много гадна и пошла работа. Не съм рисков водач на МПС, но ми се случиха тези три нещастия. Нещо повече - плашат ме с лишаване за управление на МПС от 3 до 6 месеца и ако е така ще бъда най-големия бръмбар на пътя след това, защото не искам да влизам в такива филми. Освен това ще ощетя семейния бюджет и то сериозно. За сега само се услушвам и чакам ( няма да ме забравят). Двете ми снимчици са в Бургас ( на Трапезица към Созополския път) , а другата... ужас - между Г.Оряховица и В. Търново - кой и откъде ме е цъкнал - не знам и идея си нямам, но съм си аз, съпругата и дъщеричката ми задружно с видимо доволни от нещо физиономии - да физиономии - ясно виждаща се моя и не дотам на щерка ми (залепена на задния десен прозорец) и жена ми(спътниковото място). Цъкнати сме фронтално на ниво малко по-ниско от височината на колата - все едно заяк ни е цъкнал. Само. че този "заяк" ме заглавоболи и то така яко, че страховете ми са само от него. Доволната ми муцуна е била в синхрон с изписаните км. -по снимка не и по километраж сигурно. Сега не си спомням ситуацията и причината да карам с такава скорост в иначе оживения участък. Идея си нямам. В Бургас провиненията ми са далеч по-малки - 70 км/ч или 20 км. превишение. Ще го преживея, но няма да преживея напрегнатата си и изнервена физиономия( от Бургаските снимки), която съм придобил в градското шофиране Така, че моля ви, когато шофирате бъдете усмихнати, ведри, избръснати и пр. за да ни ви е яд като мен. Все пак на ФОТОСЕСИЯ сме. Като плащаме да му мяза все пак. Снимчиците са ни за спомен. Казвайте ЗЕЛЕЕЕ и не забравяйте усмивчицата защото щем нещем фотото си цъка и бърка... в джоба, та чак дере. П.С. Направих промяна изтривайки километрите вписани в снимката, защото оспорвам, че не са моите. За съжаление колегите ме захапаха назидателно и явно с този пост съм насочил повече гняв отколкото шега: РАЗУМЕН ВОДАЧ СЪМ. ЧЕТЕТЕ ПОСТА С ЧУВСТВО ЗА ХУМОР НЕ НА СЪДНИЦИПроменям мястото на темата. Мисля че в "Общи приказки" и е мястото.Модераторски екип на fiat-bg.org
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Не се сърди.....Скорост от 150 км. между Горна Оряховица и Търново...с малката ти дъщеричка.... / и на най-близкият си приятел бих съставил акт /. И един съвет от мен -
    ...на щерка ми (залепена на задния десен прозорец)...
    ...гледай някой ден да не я залепиш някъде другаде.Без лоши чувства, аз не бих пуснал такава тема.

Коментар

Да, прав е Авео. Уж пишеш, че не си рисков шофьор, а возиш семейството си със 150 км/ч на път с ограничение 90 км/ч. И това ако не е рисков водач!!!А после ревете по форумите срещу КАТ и "вонйата по пътищата". Изровете си главите от пясъка и осъзнайте, че войната по пътищата е причниена от САМИТЕ НАС и никой не ни е виновен! Нито КАТ, нито незаинтересуваните политици, нито НАПИ, нито Радио Ереван!

Коментар

Що му оспамихте темата на човека...ми той иска да сме усмихнати ,докато шофираме! :D А иначе надежда има: ето един иначе съвестен водач ще стане още по-благонадежден и спазващ правилника! Малко фото и ефекта на "бръмбара" е налице.п.п. и на фона на това вчера прочетох поста на един възмутен симпатяга дето неуспял да вдигне повече от 170км/ч на цариградско в София,щото видиш ли били му попречили...баси
        Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
        Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
        http://www.keepfighting.ms

Коментар

По принцип сте прави да го ядете колегата...Ама кой от нас с ръка на сърцето ще каже, че НИКОГА не е превишавал скоростта!?С дете или без дете в колата - винаги е безотговорно да се кара с толкова превишена скорост, защотоако в твойта кола няма дете - в идващата може да има. Пък дори и да няма - ако детето остане без родител - пак страда. Но нека хвърляме камъни по колегата, само ако самите ние сме безгрешни!
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Аз съм за тези камери,като неможе по друг начин да ни вразумят и този става
            ----------------------------------------------------------------------------
            Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
            ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
            ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

Re: Снимат ни...Усмихвайте се и казвайте ЗЕЛЕ

ntodorov написа:
              а другата... ужас - между Г.Оряховица и В. Търново - кой и откъде ме е цъкнал - не знам и идея си нямам,
              Цъкнали са те точно на спускане към Търново след Шереметя.Там е еднопосочно едно такова като магистрала.Предполагам ,че камерата е някъде след Лукойла.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Колеги. Вие не сте схванали за какво пиша. Ситуацията го е изисквала, а и аз не съм сигурен, че това точно е моята скорост. Спестих го, но имам възможност да обжалвам точно тази снимка. Обиждате ме в безразсъдство. Улегнал и сериозен човек съм. Авео, моята ситуация не е била по различна от твоята с коня. По този участък от пътя се изнасяхме след дълга колона от ТИР -ове. Имаше момент в, който трябваше да се изнасям бързо. Най вероятно там съм сгафил и пак казвам това е скорост от снимката. И пак казвам - учудих се на тази скорост, защото това не е моя стил на каране, а и ти Авео в твой пост вметна, че това са коли - не са мотопеди. Съжалявам, че така сте ме разбрали. Ако ми кажете, че не сте настъпили газта инцидентно - няма да ви повярвам. Чувствам се засегнат относно напатките ви към мен и моето според вас безразсъдство. Авео съди нещата и от твоята позиция. Това от мен.
                A17DTС/S

Коментар

IvanIanushev написа:
                  Аз съм за тези камери,като неможе по друг начин да ни вразумят и този става
                  Единствения начин да се вкара ред и дисциплина е контрола и бъркането в джоба.И германеца като не го снимат си хвърля боклука на тротоара ама така хубаво си го хвърля...
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

IvanIanushev написа:
                    Аз съм за тези камери,като неможе по друг начин да НИ вразумят и този става
                    Да ни вразумят!!! Включая и себе си! Това е за всички щото сме на улицата. Не се гордея с това,но и аз съм настъпвал понякога. Най-лошото е,че не за кеф а адреналина понякога е в повече. Но КАТ не спят...те дебнат и все повече буби ще се навъдят и ще запъплят!
                    Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                    Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                    http://www.keepfighting.ms

Коментар

Абе няма какво да се лъжем - всички сме настъпвали педала на газта повечко. И аз се определям като внимателен шофьор, но и аз съм нарушавал ограничението от 90 извънградско, 130 на магистрала и о, разбира се - в София.
                      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Jimy написа:
                        IvanIanushev написа:
                        Аз съм за тези камери,като неможе по друг начин да НИ вразумят и този става
                        Да ни вразумят!!! Включая и себе си! Това е за всички щото сме на улицата. Не се гордея с това,но и аз съм настъпвал понякога. Най-лошото е,че не за кеф а адреналина понякога е в повече. Но КАТ не спят...те дебнат и все повече буби ще се навъдят и ще запъплят!
                        Съгласен съм с теб,и аз и всеки друг понякога се позабравя и понастъпва повечко колата,при мен например като се случи никога не съм се притеснявал че това може да доведе до финансова санкц(а да не споменавам и по-лошата страна) защото в Пазарджик нямаме такива "буби",скоро сложиха камери на сфетофарите и кръстовищата но това е .Никога не съм се чувствал заплашен,че може да ме снимат за превишена скорост,но ако станат повече такива камери и всеки като си поизпати веднъж-два пъти ще се позамисли другият път дали ще кара с 80-90 градско,или извънградско с 150 Тъй че нека се вразумим веднъж завинаги.
                        ----------------------------------------------------------------------------
                        Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
                        ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
                        ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

ntodorov написа:
                          ....Авео съди нещата и от твоята позиция......
                          Моята позиция - 1. Никога, ама никога....НИКОГА...не бих си позволил да вдигам 150, докато дъщеря ми е в колата, независимо коя от двете...2. Никога, ама никога....НИКОГА...не бих си позволил да "...изнасяхме след дълга колона от ТИР -ове...", докато дъщеря ми е в колата, независимо коя от двете...Ситуацията с коня няма абсолютно нищо общо с твоята ситуация. Недей да търсиш и ровиш в постовете ми за уязвими места, за да оправдаваш собственото си безразсътство.И да поясня нещо.....не ме впечатли толкова с факта, че си карал със 150 на този участък, а че си го направил с детето си в колата. Ако дъщеря ти липсваше на снимките, нямаше да взема никакво отношение по темата ти. Разбира се, че не съм светец на пътя, охооо...даже ми е неудобно да се вживявам като такъв тук.Но определено с децата си не бих си позволил да карам с такава скорост, дори и на магистралата - това го казвам без капка несериозност и с огромна отговорност.Писах отговора към темата ти от позицията на "БАЩА"...

Коментар

Авео - прочетох ти поста внимателно. Много странно си завършил. Къде си мислиш, че трябва да ми бъде лепната снимката? В кой коловоз си влязал?Не си доловил идеята на това мое писание. Не сте хората на които трябва да доказвам разсъдъка си, но все пак изтискайте смисъла на това, което ви пиша, защото в различни екстремни ситуации, човек действа в зависимост и надали някой си гледа километража когато това се налага - нали. Ако си бях с Уно -то и да искам 110 нямаше да вдигна и всяко изпреварване си беше риск. Съдници. И все пак се усмихвайте зад волана.
                            A17DTС/S

Коментар

ntodorov написа:
                              .....Къде си мислиш, че трябва да ми бъде лепната снимката?....
                              .....на съвестта ти и душата ти. Ей, не се сърди, споделям мнението си, което в никакъв случай не трябва да бъде възприемано като , а като най-приятелско

Коментар

Working...
                              X