Много благодаря за помощта!! Вдругиден съм почивка и като се прибера от университета ще се захвана сериозно да видя мога ли да измъдря нещо по въпроса. Ако успея да вградя загряването ще направя пълно обяснение със снимки. Трябва обаче да намеря и достатъчно красиво ключе или потенциометър за монтаж на таблото.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подгряване на седалките за всеки !!!
Collapse
X
-
www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
-
crush, има ли опасност чешкия вариант да грее прекалено и да прехаби плюшената тапицерия? Не мисля да я вграждам, ама определено се заинтересувах от една такава за "отгоре".Vladim, а ако не ми се налага да търся улици често, но ми се налага да паля на студено всяка сутрин - може ли да си купя такова без да имам онова другото?Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
vesko написа:Vladim, а ако не ми се налага да търся улици често, но ми се налага да паля на студено всяка сутрин - може ли да си купя такова без да имам онова другото?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Преди известно време мисля,че БМВ изтеглиха доста голяма серия нови автомобили точно заради подгрева на седалките си! До колкото си спомням се "подпалваха" /не в буквалния смисъл разбира се/ дупарите на клиентите Yellow_Flash_Colorz_PDT_03 .Дано братята китайци да са се справили по-добре от братята германци...!Мужду другото тея "калъфки" имат ли някакво резисторче за по-топло и не толкова топло или са само на он/офф?Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Това съм го обяснил в първия си пост още, Джими. Относно подпалването - в инструкциите пише, че "обвивката" нанагревателите е от незапалим плат. Относно чешките като ги монтирам на мойта седалка и сложа един потенциометър ( тъй като те нямат монтиран фабрично такъв ) ще мога да си регулирам затоплянето ( та бушоните им са едва 7 ампера, колко мислите вата е отдаваната мощност? ). За скъсания плат по седалките и по-бързото им износване не мога да коментирам, защото реално още нищо не съм свършил и нямам пряко наблюдение.www.CarProfi-BG.com
Коментар
-
Това също е вариант. Лошото е, че са черни и грозни "дистанционните" на китайските и трябва да ги крия някъде. Всъщност те имат степени low, hi & off. На hi забелязах, че директно се пропуска токът от запалката, а на low просто има съпротивление. Ще обмисля възможните варианти преди да се захвана за работа и ще избера най-оптималният.www.CarProfi-BG.com
Коментар
-
Не си усложнявай живота да монтираш в седалката! На жена ми я взех от Практикер миналата година и като се затопли я махам! (тя е с едни ластици)Ако само ти си караш колата и не променяш разположението на седалката спрямо облегалката ОК, ама иначе какво ще разрежеш отоплението на две ли?F31 BMW 320d
Коментар
-
Vladim написа:jenshen73 написа:То па GPS-а е много полезна екстра. Чак жизнено важна...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
style34 написа:Не мога да разбера, каква връзка тук има кой какво би си купил?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Тurbodieselcomby написа:Не си усложнявай живота да монтираш в седалката! На жена ми я взех от Практикер миналата година и като се затопли я махам! (тя е с едни ластици)Ако само ти си караш колата и не променяш разположението на седалката спрямо облегалката ОК, ама иначе какво ще разрежеш отоплението на две ли?www.CarProfi-BG.com
Коментар
-
Днес минах през Кауфланд и си взех китайския вариант да видя за какво иде реч. Само него имаха в Овча Купел.Струва ми се че топли повече в положение LO на ключа - може да са объркали термините китайците но наистина след 1-2 минути си се чувства топлината.Със сигурност в ключа няма резистори - мощността се регулира с превключване на нагревателите.Утре ще взема един уред за да проверя дали не са обърнали надписите ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар