Да му изпуснем гумите тогава!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коментари и чат за конкурса "Половинка"
Collapse
X
-
///// написа:Да му изпуснем гумите тогава!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
По единодушно решение на форума - Половинките на SokOtPraskova и на Позитивната да се регистрират, и да се включат в темата със снимки на половинките си. Край на спама от мен.Аз НЕ участвам в конкурса и това НЕ Е половинката ми. Сега измислих - ако колегата niki_sixx се държи неприлично, така ще го наказваме, с такива ЯКИ КАКИ
Коментар
-
Тихичко тая многоооо прилича на една кондукторка от преди години в градския транспорт :D Това сигурно е нейно чуждестранно копие....MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Immortal написа:Аз като модератор правя предложение, на nikki_sixx да не му даваме да пише в тази тема. Имайки предвид една друга, негова тема Даже да вземем да му ограничим достъпа, изобщо да не може да я вижда тая тема Ще вземе някоя от наш’те благоверни да му влезе в главата и ще трябва"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Явор Митев
-
Явор Митев
Irka_fihi написа:Конкурс правим,конкууууурссссссс! Само да изнамеря хубава снимка на мойто мъж и го изтипосвам и аз!А пък тези,дето си търсят нещо за дое...не-моля,пренасочете се към друга тема (или раздел)
Коментар
-
Авео написа:Irka_fihi написа:Конкурс правим,конкууууурссссссс! Само да изнамеря хубава снимка на мойто мъж и го изтипосвам и аз!А пък тези,дето си търсят нещо за дое...не-моля,пренасочете се към друга тема (или раздел)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар