Такава хубава тема, а е в този раздел, в който малко хора ще я видят. Според мен трябва да е в "Общи приказки", пък като свърши конкурса, може пак да се премести тук.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коментари и чат за конкурса "Половинка"
Collapse
X
-
snake написа:Такава хубава тема, а е в този раздел, в който малко хора ще я видят. Според мен трябва да е в "Общи приказки", пък като свърши конкурса, може пак да се премести тук.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
-
Някой да дефинира "половинка". За някои това са съпругите им, за други гаджета и т.н.Аз лично под "половинка" разбирам съпругата ми. Мисълта ми е темата само за съпругите ли е?"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Бе то... да не скараме покрай половинките си ...nikki_sixx написа:...а и ти имаш хубава жена, но защо не я пускаш?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
tyson написа:Някой да дефинира "половинка". За някои това са съпругите им, за други гаджета и т.н.Аз лично под "половинка" разбирам съпругата ми. Мисълта ми е темата само за съпругите ли е?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Явор Митев
Разбира се че всичките сте в кю-па....ако ще и гейски или лезбо-половинки да са, всеки да пуска. Кой туй......
Коментар
-
Явор Митев
-
Ще ми се да я видя с булченска рокля тази "половинка"www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Irka_fihi написа:tyson написа:Някой да дефинира "половинка". За някои това са съпругите им, за други гаджета и т.н.Аз лично под "половинка" разбирам съпругата ми. Мисълта ми е темата само за съпругите ли е?
Коментар
-
Immortal написа:Ето и от мен:...П.П. Цитирам обекта на снимките: "Какво си ме накичил във форума? Да не ме продаваш? "Та на въпроса: колко давате?snake написа:Такаа, значи да знаеш, Ники, че за тези думи жена ми вече ти е фенка . А не я пускам, защото тя не дава. Но ако се добера до компютъра вкъщи, в който са всички снимки, дава-не дава, ще избера някоя снимка и я качвам право в темата .blagun написа:Ама не става така, първо трябва разрешение от "половинката"....Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Immortal написа:Аз като модератор правя предложение, на nikki_sixx да не му даваме да пише в тази тема. Имайки предвид една друга, негова тема Даже да вземем да му ограничим достъпа, изобщо да не може да я вижда тая тема Ще вземе някоя от наш’те благоверни да му влезе в главата и ще трябваТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар