Мииии, най-добре е тогава... като ги пускате снимките им... и да им слагате по някоя фередже.., шото иначееее...Я питайте Емо и Ваньо... оня ден се засичаме в Практикер.., и с на двамата жените им кат се метнахме... ама те двамата са либерални и не им пука.., а на вас!? Пфууууууууу, аман от консервативни люде и то през 21-ви век... аман, аман.., бих казал!
Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
По единодушно решение на форума - Половинките на SokOtPraskova и на Позитивната да се регистрират, и да се включат в темата със снимки на половинките си. Край на спама от мен.Аз НЕ участвам в конкурса и това НЕ Е половинката ми. Сега измислих - ако колегата niki_sixx се държи неприлично, така ще го наказваме, с такива ЯКИ КАКИ
Аз като модератор правя предложение, на nikki_sixx да не му даваме да пише в тази тема. Имайки предвид една друга, негова тема Даже да вземем да му ограничим достъпа, изобщо да не може да я вижда тая тема Ще вземе някоя от наш’те благоверни да му влезе в главата и ще трябва
Чш,остайти го човека да изплакне малко окото,да освободи напрежението... да си развихри въображението,че да му дойде ищах за ...още нови теми...
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Конкурс правим,конкууууурссссссс! Само да изнамеря хубава снимка на мойто мъж и го изтипосвам и аз!А пък тези,дето си търсят нещо за дое...не-моля,пренасочете се към друга тема (или раздел)
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Конкурс правим,конкууууурссссссс! Само да изнамеря хубава снимка на мойто мъж и го изтипосвам и аз!А пък тези,дето си търсят нещо за дое...не-моля,пренасочете се към друга тема (или раздел)
Аз имам едно предложение, ама ме е срам да я кача аз...
Аз имам едно предложение, ама ме е срам да я кача аз...
osis@abv.bg Прати я, ще я кача аз, щото съм опериран от срам
Коментар