Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгаргаз врътнали кранчето?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ми не знам ама в студентски парно има само на ниските етажи и то слабо,топлата вода трудно може да се нарече топла-абе просто "рай",а няма и печки...
    FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
    FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Аз пък все си мисля, че Русия и Украйна го мъдрят нещо заедно...
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
        Аз пък все си мисля, че Русия и Украйна го мъдрят нещо заедно...
        еее не на ти европейски съюз
        фиатче Браво 2.0

Коментар

не мисля че Русия и Украина ще правят нещо заедно в близките 10-20 години А относно отношениято на руснаците - не ги поддържам в случая защото първо че ние патиме (също и заради наще хора) и второ че на мен с това ми падат в очите като геополитически играч - те дори по времето на комунизма не са спирали доставките си. Винаги стриктно са изпълнявали ресурсните договори... а сега тая издънка... Но пък от друга страна никой не може да ги обвини че искат реална цена за стоката си, всъщност тя е нереално малка Виж украинците добре се възползват от момента, ма то няма как - според едно преброяване по соц време 1/3 от народа са се самоопределили като "еврейска националност" :DИ все пак ние, обикновените хора, трябва да търсиме отговорност от своите управляващи - както по горе писаха трябва да се вдигнат едновременно всички по силни съобщества.

Коментар

Спрете ни тока,не искаме вода!Искат да го духамда го духам под вода.Да, ама не мога -нямаме вода !Искат да ме шибатда ме шибат през нощта.Да, ама на могат -духнах им свещта !

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

за мен цената не е много реална,има екологически предимства,но точно когато нефта падна те си задържаха ценатата съчетано с неритмични доставки .........
              типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
              хюндай акцент 1.5 CNG
              киа каренс +метан

Коментар

Zloben_Kozel написа:
                И все пак ние, обикновените хора, трябва да търсиме отговорност от своите управляващи - както по горе писаха трябва да се вдигнат едновременно всички по силни съобщества.
                За ебня сме си ние, никои не ни е виновен, че се оставяме да ни правят на маймуни. Тия дето имаха желание, а до някъде и възможност да ни отърват от подобна ситуация сега са номинирани за великите крадци на прехода.Кой каквото си направи, никои не може да му го случи ... Хак ви сега Царя, хак да са ни комунягите, дупе да ни е яко по времето на Бат Бойко...

Коментар

Добре че ви нямам проблемите,затова е по добре на село в къща камината си гори радиаторите във другите стаи не се барат абе направо си е африка тука.И топла вода бол само дето купчината със дърва намалява ама ще стигнат докато пукне пролета.

Коментар

Чух нещо интересно по новините....Русия едва ли не държи на независими наблюдатели, обаче украинците не пускат никой на изходните тръби......Защо ли ???Другото, което ми направи неприятно впечатление е безцеремонтността и цинизма, с който Путин нареди публично да се врътнат кранчетата до минимум. Надявам се да сте го гледали....как си погледна часовника и т.н.Аз лично не съм засегнат, защото нашият етаж от къщата се отоплява от климатик, а първият е на дърва, но.....Буквално съм шокиран от цинизма на случващото се. Аз лично бих преразгледал всякакви нататъшни отношения и с Газпром и с Руската федерация......лошото е, че всичко много бързо ще бъде забравено от българска страна и още утре, доволно ще продължим да лижем дупето на тези нагли и безцеремонни руснаци, украинци и прочее рускоговорящи.

Коментар

Авео, просто си гледал най-новата пиеса на товарищ Путин Иначе украинците като не пускат наблюдатели - да наблюдават от Русия кво влиза и от Словакия и Румъния кво излиза. Пак ще ги хванат ако крадат украинците.Ама то нищо като не влиза от към Русия, как да излезе нещо откъм Румъния и Словакия ?!?

Коментар

Добре де, айде като ни е толкова студено, да излезем у петък след работа и на тия дето ни набиха тоз к*р да им стъжним живота.Ето какво стана по време на Царя и малко преди него.Всички помним преговорите за газ на Бъки Бомбата, тогава газовото дружество свали с около 12% от предвидените цени, поради едно единствено нещо. Бъки се закле, че ще ни върже към скандинавския газ .... Тая работа се заклейм по царско време, като не нужен риск и оптягане на отношенията с Русия, които и без това са смарангясаха покрай визите. Опа! Ами сега, ако не бяхме се договорили за Набуко и Южен поток ... дали щяха да ни "врътнат" кранчето. Еми комунягите, хем турците им подсказваха на къде отиват нещата, хем и ЕС си направи секуру за тая работа, но наще не Верни на големия брат... Кретени заслужават ебати боя. Едно е да гепиш неква фабрика за без мангизи, но друго е да се издъниш с топлото и хигиената на цяла България.

Коментар

Путин: Подновяваме доставките на газ за Европа само с международни наблюдателиDarikFinance - 07 Януари 17:58Доставките на руски природен газ през Украйна към Европа ще бъдат възобновени само след споразумение за разполагане на международни наблюдатели, заяви руският премиер Владимир Путин, цитиран от Интерфакс.Европейският съюз съобщи, че Русия и Украйна ще приемат международните наблюдатели, който да контролират транзита на руски газ през Украйна, предаде Асошиейтед прес.Председателят на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу заяви, че в разговори по телефона с украинския премиер Юлия Тимошенко и руския й колега Владимир Путин са получени уверения, че тези наблюдатели ще бъдат ключът към възобновяването на газовите доставки за ЕС.Не виждам кво е виновна България за тази криза. И какъв е бил договорът ... газът през Украйна е спрян за целия ЕС. Всички страни са имали договори ...Виждате какво става ако не се играе по свирката на руснаците. Бъки Бомбата бил ги уплашил - ХА ХА. Те на Украйна врътнаха кранчето пък кво остава за България ...

Коментар

LiGuru написа:
                            Добре де, айде като ни е толкова студено, да излезем у петък след работа и на тия дето ни набиха тоз к*р да им стъжним живота.Ето какво стана по време на Царя и малко преди него.Всички помним преговорите за газ на Бъки Бомбата, тогава газовото дружество свали с около 12% от предвидените цени, поради едно единствено нещо. Бъки се закле, че ще ни върже към скандинавския газ .... Тая работа се заклейм по царско време, като не нужен риск и оптягане на отношенията с Русия, които и без това са смарангясаха покрай визите. Опа! Ами сега, ако не бяхме се договорили за Набуко и Южен поток ... дали щяха да ни "врътнат" кранчето. Еми комунягите, хем турците им подсказваха на къде отиват нещата, хем и ЕС си направи секуру за тая работа, но наще не Верни на големия брат... Кретени заслужават ебати боя. Едно е да гепиш неква фабрика за без мангизи, но друго е да се издъниш с топлото и хигиената на цяла България.
                            Че ти ит 2001 година насам всичко е в спряло положение и върви назад. Ние имаме ли по един едничък въпрос твърда позиция!? Гоце от най-яростен противник на НАТО и главен протестиращ с плакат в ръце "Не на НАТО!" сега ги нарича свои партньори.94г. партията на която той беше зам. председател под ръководството на Жан Виденов подписа за затваряне на 3 и 4 блок, днес ще го отваря отново - чиста демагогия.И само това да беше...просто тези хора са пълни кретени!

Коментар

nai7 написа:
                              Добре че ви нямам проблемите,затова е по добре на село в къща камината си гори радиаторите във другите стаи не се барат абе направо си е африка тука.И топла вода бол само дето купчината със дърва намалява ама ще стигнат докато пукне пролета.
                              нали, селски друго си е на село п.п. аз вчера поръчах още 2 тона въглища :P
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

ilkor написа:
                                Не виждам кво е виновна България за тази криза. И какъв е бил договорът ... газът през Украйна е спрян за целия ЕС. Всички страни са имали договори ...Виждате какво става ако не се играе по свирката на руснаците. Бъки Бомбата бил ги уплашил - ХА ХА. Те на Украйна врътнаха кранчето пък кво остава за България ...
                                Щом могат връткат... евала. Радвам се, че Империята живее свой живот. Но имаше малък шанс да точиме газ от Норвегия. Както знаеш има много проекти за това и по времето на Бъки се коментираха подобни тарикатлъци. Представи си една преносна интраструктура през сърцето на Европа та чак до нашенско...къде отиваше Русия тогава ...

Коментар

Working...
                                X