Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко да и искам...?(Tempra)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

SilenceR написа:
    аз също съм на мнение да си вземеш новата кола и паралелно да пуснеш темпрата на няква цена , но не мн ниска после може да си се споразумеете с дадения човек.спокоино 2500 ги взимаш.в една автокъща преди 3-4 месеца видях една темпра седан,ми братче тя мн зле беше.вътре салона изтъркан и таблото някакси също мн мурдарско беше.боята вече заминала и беше 92-ра година(за екстри не помня) , та и искаха 2200.ти какви екстри имаш.предполагам си като мойте щото и аз съм S.W. п.п. а интересно ми е твойта колко коня е, че наскоро като си взимах въздушен филтър и продавача вика колко е 86 коня и аз не 75 , не бил чувал да има 75 коня
    смени си продавача.Моята също БЕШЕ 75к.с./55kw.Нямаше клима и еърбег и т.н. Само ел стъкла отпред, централно,хидравлика и ал. джанти.Двигателя е 159А3048-ако те питат.Така на "продавачите"им е по-ясно п.п.да не пускам нова тема-взех другата кола и продадох Темпрата вчера и днес.Пускам снимка
    Прикачени файлове
    ===============================
    // ..."Денят не си личи по сутринта"... //

Коментар

Да не откриваш погребална агенция Майтап колега!Честито за новата колица (то направо колище)!Със здраве да си я караш и безаварийно, че това развали ли се, в сравнение с Темпрата умножаваш по 3.Изглежда добре, поне това което се вижда на тази снимка. Аз не си падам много по Мерджо, но жена ми им е фен.

Коментар

Колата е синя-не се включвам,макар че има хляб в тая работа Тва с чупенето не е като на Темпрата-вярно,само че не като цена...Колко струва примерно термостат,ааа?Мерси за пожеланията и поздрави на жена ти!

Коментар

Модераторите,може да я махате вече.Благодаря на Явор лично и "специални"поздрави!

Коментар

Working...
          X