Днес както винаги станах за училище облякох се и излезнах от вкъщи.Качих се на колата която е паркирала пред нас,сичко както винаги,поставих ключа и завъртях........Ха лоша изненада колата завъртя се едно е 6V Акумолатор толкова мудно.Опитах пак,и пак,ии пак,оставих я малко (10мин) и отново завъртях и положението беше същото.Преди малко се прибрах ,свалих акумолатора,и го включих да се зарежда......дано се зареди,не ми се дават пари за нов ПП:много се чудих каде да пусна темата но реших че маи требва да е тук,ако Модераторите решат друго да я преместят
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колата ме предаде
Collapse
X
-
Колата ме предаде
Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue BirdЕтикети: –
-
Е зима е кара се вече 3 месеца на фарове.Ако караш и малко км на ден ,да не смогва да се дозареди акумолатора е нормално..На мен последните седмици като паля ми остава да свети лампата за акумолатора малко по-дълго.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
временно се оправи :D така де зареди се и запали ама още утре отивам да си взема нов и ще си го държа в нас и като пак каже Храс ще има смяна и продължение :DА колата сигурно е пуснала тема в някой форум: Човекът ме предаде - не ми купи нов акумулаторШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Vladim написа:Еми така се случва с колите... Моят акумулатор се оказа, че на около 5-6 години. Още от есента го чаках да капне... преди няколко дни сдаде багажа. От днес си имам новичък германски акумулатор с много голям стартов ток и цена 165лв! :DM-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
AdViSoRa написа:Същия проблем като автора. И колата е същата. 24 не бях палил колата и просто не успя да запали. Акумулатора е на 2 години Magneti Marelli но понякога ме предава.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
msotiroff написа:Vladim написа:Еми така се случва с колите... Моят акумулатор се оказа, че на около 5-6 години. Още от есента го чаках да капне... преди няколко дни сдаде багажа. От днес си имам новичък германски акумулатор с много голям стартов ток и цена 165лв! :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар