Колеги, след целия ремонт на апартамента, допуснах една грешка, която направих при покупката за обзавеждане на банята.Взех мебели от МДФ, който бил специален с незнам си какви покрития и бла, бла, бла...Преди това бях предупреждаван от приятел, който се занимава с обзавеждането на бани, ама в момента на покупката и пустите му недостигания на финансови средства в момента на покупката ме подведоха.Ето какво представлява шкафа след около 2 месеца използване...Сега естествено както приказката казва "Евтиното излиза скъпо" си поръчах пак шкафове от ПВЦ, ама след дъжд качулка...Та наистина ако и на вас ви предстои да купувате въпросни шкафове за баня, каквото и да ви говорят никога не купувайте от МДФ а само и единствено от пластмаса.Както гледате тази ужасна гледка искам дамо да ви кажа, че първата пукнатина на вратичката се появи след второто къпане в банята!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не купувайте MDF за баня!
Collapse
X
-
Нормално е. Много се раздува. Не е пригодено и , който каквото и да ми казва не си струва. Ти си се убедил в това, но си изпатил за жалост. Дори и да е със специално покритие, на ръба има фуга, която ще се раздуе.Lancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
-
Ммм...да от бая време се занимавам с производството на мебели и винаги съм се чудел кои са тези идиоти дето правят мебели за влажни помещения от MDF. To MDF-а поема повече влага от тези мопове дето ги рекламират по телешопа. А ако знаете как гори това нещо не е истина, дано не разбирате по лошия начин. Правил съм мебели от HDF там работата е съвсем друга.
Коментар
-
gjf
Е как може да си слагате дървени простотии в банята,то е ясно ,че от влагата ще се пре...Само пластмаса и неоргаични материали
Аз незнам някъде да се продават такашитени шкафове за баня
Но все пак си си взел поука де,това е важното.ПС. Колега това е много кофти при положение ,че бюджета недостига,но всяко зло за добро,свиркай си и винаги си казвай ,че има доста по-големи беди и ще се успокояваш
Nissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Re: Не купувайте MDF за баня!
BO написа:Колеги, след целия ремонт на апартамента, допуснах една грешка, която направих при покупката за обзавеждане на банята.Взех мебели от МДФ, който бил специален с незнам си какви покрития и бла, бла, бла...Преди това бях предупреждаван от приятел, който се занимава с обзавеждането на бани, ама в момента на покупката и пустите му недостигания на финансови средства в момента на покупката ме подведоха.Ето какво представлява шкафа след около 2 месеца използване...Сега естествено както приказката казва "Евтиното излиза скъпо" си поръчах пак шкафове от ПВЦ, ама след дъжд качулка...Та наистина ако и на вас ви предстои да купувате въпросни шкафове за баня, каквото и да ви говорят никога не купувайте от МДФ а само и единствено от пластмаса.Както гледате тази ужасна гледка искам дамо да ви кажа, че първата пукнатина на вратичката се появи след второто къпане в банята!
Коментар
-
Re: Не купувайте MDF за баня!
lubomm написа:ами колега едно ще те посъветвам сега земи касовата бележка и право в магазина.Ако не знаеш стоката ти има 1 година гаранция дори да не е писана .Ако не ти признаят гаранцията право при една комисия за защита правата на потребителя и се оплакваш ,да знаеш винаги печелиш и ще ти върнат паритеBrava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
А за новите после мога да ти препоръчам Амик-Интер. До пицария Верона в Красна поляна им е магазина! Можеш да си поръчаш по твой си размер и т.н.Аз така на два пъти си ги поръчах за да не претоварвам бюджета като правех големия ремонт. Там още като кажеш че е за баня и са те ориентирали към ПВЦето! Между другото имаше по рано в Бриколажа едни шкафчета с огледало от МДФ за баня ( на фирма Висота бяха) и им почерняха само ръбовете леко!F31 BMW 320d
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар