Бих изкал да попитам някои от колегите дали играе някоя от игрите на на Game forge и ако да коя.Аз до скоро бях с модераторски права в един от тяхните форуми и играех играта bitefight (вампири срещу варколаци), сега си почивам от нея като чакам да ми изтече едногодишния Бан
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Game foge
Collapse
X
-
Ти изкара 15 минути аз оспях да вътря гадните немци с няколко мои познати и други от нашата партия из българия около (70 души) за малко повече от 5 милиона лв и сега си чакаме годинката да се махне а като имаш на предвид, че ни сложиха само банове пак бива ама избанха освен нас и още около 400-500 човека и се разминахме само с по 1 годинка и предопреждение. :DSubaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Dikata_BG написа:Ти изкара 15 минути аз оспях да вътря гадните немци с няколко мои познати и други от нашата партия из българия около (70 души) за малко повече от 5 милиона лв и сега си чакаме годинката да се махне а като имаш на предвид, че ни сложиха само банове пак бива ама избанха освен нас и още около 400-500 човека и се разминахме само с по 1 годинка и предопреждение. :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар