Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Game foge

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Game foge

Бих изкал да попитам някои от колегите дали играе някоя от игрите на на Game forge и ако да коя.Аз до скоро бях с модераторски права в един от тяхните форуми и играех играта bitefight (вампири срещу варколаци), сега си почивам от нея като чакам да ми изтече едногодишния Бан
    Subaru B9 tribeca 3.0
    Peugeot 307 04
    Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
    Fiat Brava 1.6 16V 103

Няма да питаме тогава защо си бананиран
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ха, значи баннаха модератора и то за година :D

Коментар

Да банахаме и това ми беше 37мия пореден бан но този път не беше сложен от българия и нямаше кои да ми го махне
        Subaru B9 tribeca 3.0
        Peugeot 307 04
        Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Извинявам се че малко спамерско,ама такава глупост като тази игра не бях виждал.Издържах само регистрацията и 15 мин :D

Коментар

Ти изкара 15 минути аз оспях да вътря гадните немци с няколко мои познати и други от нашата партия из българия около (70 души) за малко повече от 5 милиона лв и сега си чакаме годинката да се махне а като имаш на предвид, че ни сложиха само банове пак бива ама избанха освен нас и още около 400-500 човека и се разминахме само с по 1 годинка и предопреждение. :D
            Subaru B9 tribeca 3.0
            Peugeot 307 04
            Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Dikata_BG написа:
              Ти изкара 15 минути аз оспях да вътря гадните немци с няколко мои познати и други от нашата партия из българия около (70 души) за малко повече от 5 милиона лв и сега си чакаме годинката да се махне а като имаш на предвид, че ни сложиха само банове пак бива ама избанха освен нас и още около 400-500 човека и се разминахме само с по 1 годинка и предопреждение. :D
              Аз дори не успях да ти разбера какво се опитваш да кажеш.Много irc?

Коментар

Working...
              X