Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помогнете със съвети за огледа на Брава 1.2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Арматурното табло на "Брава" от 99г.( не съм 100% сигурен) е със кръглите уреди до колкото знам. Така че таблото си е оргинално.
    SEAT Leon Cupra 300
    Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Всички Брави след 99 г. които съм виждал са с такива уреди.Обаче пусне ли се и клиамтроника сигурно много спъната ще бъде.
      '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
      '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Коментар

Мойта климатроник въобще не я спъва повече от това което си е :D . Оглеждай както при всяка друга кола .. ако има канал, за ръжда. Ако има комп. диагностика и там е супер ако може да се закара. Добрата работа на климатика може да се изпробва с бързината на изстудяване, но тъй като е зима става малко трудно. Покарайте я, окачването как е. При мен по двигателя да чукам на дърво не е имало. Наистина здрав двигател. Имах и имам най-много проблеми с паленето.
        Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Днеска ходихме да я огледаме. Волана все едно го бяха минали с водна шкурка , толкова гладък А пък иначе 160к показва километража. Двигателя лъщи все едно излиза от завода. Само на изключително трудно достъпните места се виждаше нормалната мръсотия. Според търговеца човека си бил пазил колата и затова била в това състояние. Определено е боядисван заден капак тъй като си личеше че е свалян. Калниците също бяха сваляни , въпреки че бяха доста точно напаснати , ама си личеше по болтовете че са развивани. Съдовете за хидравликата и антифриза бяха пълни на 1 пръст над максимума, което доста ме учуди защо е тъй ????Общо взето май се разубедиха моите хора въпреки че се опитвам да ги убедя да си вземат ФИАТ. Най съмнително ми беше идеално чистият двигател. Едва ли са го измили за добър търговски вид , по-скоро май е имало сериозни течове.Поне от огледа разбрах благодарение на джамбазина че 3-я стоп отзаде на някои модели като този било светоотразител само и по принцип не си светело , а не щото му има нещо
          Brava 1.6 ELX

Коментар

За миенето, те масово ги мият.Не е задължитлено да има течове.И моя беше мит, но засега няма проблеми.1 пръст над максимума, защото тука са наливали без да гледат.Изобщо за тия пари и SX изпълнение ...... какво ли ти обяснявам като гледам си с ELX.Всъщност от разликите в оборудването само ABS приемам за основателна.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Я кажи какво точно си търсят твоите хора, може пък и да им помогна с нещо...
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
              Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
              Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Колега за пребоядисването повечето коли които ги внасят все ще има нещо да е пребоядисвано. Все пак 10 год. кола ако не е седяла само в гараж няма как да остане най-малкото без драскотини или леки вдлъбнатини. Такаче според мен това трябва да не ги притеснява, моята също е била предоядисвана и веднага ми стана ясно.Пък тва за третия стоп ... нямам думи Двигателите също обикновенно ги мият всички. Там външният вид продава. Пък джабазина какво говори въобще не го слушайте. Аз на такива глупусти се наслушах като търесех моята ...
                Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

la squadra azzurra написа:
                  Я кажи какво точно си търсят твоите хора, може пък и да им помогна с нещо...
                  Те ако знаеха какво си търсят щеше да е лесно Опитвам се да ги убедя за Фиат. Пунтото им е малко , Палио Уикенд в Бургас май няма и 1 да продават , та остана Браво или Брава. Като чуха данъка на 1.6 се отказаха. Дизел не искат. Та остана само Брава/Браво с 1.2 двигател да търсим , ама как да избереш като май са 2-3 из автокъщите. На тази и искат 4100 , предполагам че ще паднат и още , ама не искат да я вадят от автокъщата че не била регистрирана и не можем да я закараме на диагностика. Иначе добро впечатление ми направиха дръжките - бяха много запазени , без изгоряло по тях. Тапицерията е здрава , ама този двигател за първи път го видях и не мога да преценя А колата си е порядъчно одраскана по ръбчетата като от редовна употреба , значи не е боядисвана цялата
                  Brava 1.6 ELX

Коментар

В такъв случай от наличните ми Фиати не мога да ти предложа нищо. Обаче имам един-двама познати, които се правят на търговци на "Транспортна". Утре и без това ще ходя до "Експрес Сервиз", ще ги наобиколя да видя какви Фиатки предлагат. А 1.4 двигателя игнорирахте ли го напълно?
                    Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

1.4 също не подлежи на обсъждане
                      Brava 1.6 ELX

Коментар

Първо да ти кажа, че погледнах въпросната Брава! Дават я за 4000 лв, ама и 3000 лв. да искат, пак нямаше да я взема. Даже се и поскарахме, че им казах, че е кочина, а те НЕ и НЕ, читава е колата Имаше и едно Браво с такъв двигател, то е малко по-добре, не знам дали сте го видели, автокъщата е на самата улица, "ВЕП" се казва!Като цяло, колите, които се предлагат тук са със супер надути цени и са супер издухани. Не купувайте от Бс, по-добре дай някой лев и отидете до София и региона. От моите познати мога да ти предложа единствено една що-годе нормална Корса, всичко друго е над 100 к.с.! Поздрави
                        Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Колега аз имам едно БРАВО за продаване..хубава цена ще ти дам драсни едно ЛС, ако искаш да ти дам подробности
                          Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

имам Брава 1.2 16 в 2000 г.

Здрасти Колега!.Относно колата която се колебаеш дали да си купиш мога да ти кажа ,че имам такава и мога да ти кажа само хубави работи поне за моята, това което съм сменял и това за което според мен( без да се правя на експерт) трябва да гледаш.Моята е 1.2/16 2000 г. екстри: климатроник, ел,стъкла,ел.огледала,хидравлика,централно,няма ABS но въпреки всичко си е sx изпълнение.Сега реалната цена което е на тази кола е около 2500 лв. Молята е купих на 15.06.2008 г. от много далечен познат който според мен ми направи услуга защото ми я даде лятото за 3700 лв. и то с неговата печалба която просто беше нормална а не мнгоо голяма колкото вземат повечето джамбази.Колата я взех на 196000 км което на пръв поглед се струва много но пък ми е едно вътрешно до някъде убеждение, че не са връщани км.не беше мита изобщо беше адска кочина вътре на всякъде тапицерия,табло,външен вид двигател.Двигателя беша страшно мръсен но не от масло а само прахоляк.измих си колата дадох 50 лв. за автомивка вътре и вънка смених и акомулатора,десен носач,семеринга някаква за маслото ио за 4500 лв. със регистрация и със всичките изброени смени си карам абсолютно стегната фиат брава 2000 г. Това според мен е реална цена а не като тези мошенници 4500 лв. стартово.Сега проблемите които аз забелязвам;десният ел.джам отваря и затваря мнгоо бавно за кеото съм чувал и за други брави,браво,мареа,. По отношение на задничт трети стоп щом го има и не свети да знаеш, че трябва да си има диоди вътре/Няма модел с трети стоп който да е направен само за светлоотразител това е пълна лъжа..Колегите са прави за надписите на багажника, че не са където трябва.ииии др. какво абе доволен съм мнгоо от колата.Само едно нещо ще ти кажа аз ако можех да избирам сега бих си взел големият мотер който е 1.6 16/ защото в разхода градко няма разлика.Карах служебна мареа 1.6/16 и пак ми гореше градско колкото моята 1.2/16разликата е само в извънградското където карах веднъж най много с 90 на 5-та и ми стигна до 5.5 разход.инъче градско си ми дава 9-10 на 100 км. одма.няма такъв филм, че като е 1.2 ще е супер икономична.купето си й тежи.това е.ако имаш въпроси или някакви мнения още от мен питай няма проблеми.до скоро.
                            предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
                            Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа

Коментар

Working...
                            X