Здравейте на всички!!!Преди 2 дни станах горд собственик на Фиат Браво и искам да се похваля.. :D :D За първи път карам италианска кола и надявам се няма да се разочаровам.Вярно,че е много рано да се оплаквам ама имам 2 бързи въпросчета и ако може малко HELP...Първо да питам за дръжките на вратите - много трудно се дърпат,не знам нови ли са или кво ама често казано адски ме дразнят!! Та въпроса ми е могат ли някякси да станат по-леки, да се смажат или незнам Малко тъп въпрос ама гледайте сега следващя...Прозорците толкова бавно се свалят, че направо откачам (особено десния) да не говорим за вдигането Това от какво може да е и какви мерки мога да взема, че да не свърша в лудница Е, сигурно ще имам и по-сериозни въпроси... но за сега това е!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов собственик на ФИАТ
Collapse
X
-
Re: Нов собственик на ФИАТ
chris написа:Здравейте на всички!!!Преди 2 дни станах горд собственик на Фиат Браво и искам да се похваля.. :D :D За първи път карам италианска кола и надявам се няма да се разочаровам.Вярно,че е много рано да се оплаквам ама имам 2 бързи въпросчета и ако може малко HELP...Първо да питам за дръжките на вратите - много трудно се дърпат,не знам нови ли са или кво ама често казано адски ме дразнят!! Та въпроса ми е могат ли някякси да станат по-леки, да се смажат или незнам Малко тъп въпрос ама гледайте сега следващя...Прозорците толкова бавно се свалят, че направо откачам (особено десния) да не говорим за вдигането Това от какво може да е и какви мерки мога да взема, че да не свърша в лудница Е, сигурно ще имам и по-сериозни въпроси... но за сега това е!!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
Мерси за съветите, ще се поразровя малко във форума за инфо.А относно обслужването на колата още не съм, взех я от една жена и тя каза, че лятото е сменила маслото, а аз мисля тия дни да отида във Vanto Trade на една диагностика да ми видят ангр. ремък и отдолу ако има нещо.Там е най-добре нали? Или има по-добър сервиз за Фиат??Bravo 1.6 16v
Коментар
-
chris написа:Мерси за съветите, ще се поразровя малко във форума за инфо.А относно обслужването на колата още не съм, взех я от една жена и тя каза, че лятото е сменила маслото, а аз мисля тия дни да отида във Vanto Trade на една диагностика да ми видят ангр. ремък и отдолу ако има нещо.Там е най-добре нали? Или има по-добър сервиз за Фиат??Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Коментар
-
zgabrovski написа:chris написа:Мерси за съветите, ще се поразровя малко във форума за инфо.А относно обслужването на колата още не съм, взех я от една жена и тя каза, че лятото е сменила маслото, а аз мисля тия дни да отида във Vanto Trade на една диагностика да ми видят ангр. ремък и отдолу ако има нещо.Там е най-добре нали? Или има по-добър сервиз за Фиат??Bravo 1.6 16v
Коментар
-
chris написа:zgabrovski написа:chris написа:Мерси за съветите, ще се поразровя малко във форума за инфо.А относно обслужването на колата още не съм, взех я от една жена и тя каза, че лятото е сменила маслото, а аз мисля тия дни да отида във Vanto Trade на една диагностика да ми видят ангр. ремък и отдолу ако има нещо.Там е най-добре нали? Или има по-добър сервиз за Фиат??Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар