Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Италиянската кола върви с италиянска музика

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Италиянската кола върви с италиянска музика

deqnak__ написа:
    Е това е мания. Записах си един диск на Ricchi e Poveri. Ще си направя касета и докато си карам ще ми звучи италианска музика. Е те това е кеф. :D
    Ако пък си с "какичка" горещо ти препоръчвам Ерос Рамацоти". ...така ли се пишеше!?
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Аз имам един диск със най-доброто от Тото Котуньо и Ерос Рамацоти. 50-тина много хубави песни, макар, че не е моя тип музика. Във всяка италианска бангия трябва да има по един такъв диск! :D

Коментар

е дайте ги тия дискове де ,аз от сумати време не мога да си направя свестен диск с италиански песни
      фиатче Браво 2.0

Коментар

аз имам богата колекция Рики е повери, Ерос Рамацоти, Джана Нанини, Умберто Тоци... ако някой иска мога по дс++ да му ги шерна...иначе ви поздравявам с "Pooh & Eros Ramazzotti & Raf & Enrico Ruggeri & Umberto Tozzi - Tu Vivrai" - страшна песничкаа Рики е повери са страшни - особено ме кефят "Il Maglio De Noi", "Se M’innamoro", "Piccolo amore", "Voule vous danser"... поздрав и с тях...!
        FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

е да ама на мене шерване и дц++++ не ми говорят нищо!!!!няма ли лесен начин като за индианци ??
          фиатче Браво 2.0

Коментар

абсолютно,какво по-голямо удоволствие от това като караш да си слушаш "родната" музика :D е и една италианска кака няма да е за изспукане иначе любимите ми изпълнители са Ерос Рамацоти,Адриано Челентано,Джиани Моранди,Марко Масини,Анджело Фабиани и др а на Eros Ramazzotti-Cosa Della Vita ми е любимата песен
            Alfa Romeo Giulia 2.0T 280hp TI RWD '17 & Fiat Punto Evo 1.4 77hp '10
            ex Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm Q-Tronic '09, ex Fiat Punto 1.2 60hp ELX '00, ex Alfa Romeo 147 1.9 JTDm '05, ex Alfa Romeo 145 1.4 TS 16v '97, ex Fiat Punto 1.1 S '95

Коментар

Италянска кола, италянска музика и италянска жена 3в1 нечаквано добра комбинация
              Прикачени файлове
              FIAT TIPO 1,6

Коментар

Мацката обаче трябва да е Сабрина Ферели мммммммм.... :P
                The world belongs to those who dare to be first

Коментар

Здравейте,Случайно ми попаднаха 2 диска с италианска музика. Ако някой търси музика за италианската си кола - цък
                  Lancia Dedra '96 / 1.8 LS (16V 113 hp 182А2000)

Коментар

Италианска кола, италианска музика и най вече МОЯТА жена!
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

В нашия регион може и с Лепа брена
                      FIAT TIPO 1,6

Коментар

Италианска музика - бля бля бля - ОТВРАТ! Боза! Само HEAVY METAL! Той добавя по наколко коня на колата и по няколко кила на десния крак !п.с. Знам, че всеки си има вкус.
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                          Италианска музика - бля бля бля - ОТВРАТ! Боза! Само HEAVY METAL! Той добавя по наколко коня на колата и по няколко кила на десния крак !
                          Аз мога да кажа същото и за Техно музиката , а защо не и за Черно?!
                          Alfa Romeo 166 2,4 JTD
                          Porsche 944 S2
                          http://www.valmcrae.snimka.bg/
                          http://vbox7.com/user:val_mcrae
                          http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

val_mcrae написа:
                            kiro_of_the_day написа:
                            Италианска музика - бля бля бля - ОТВРАТ! Боза! Само HEAVY METAL! Той добавя по наколко коня на колата и по няколко кила на десния крак !
                            Аз мога да кажа същото и за Техно музиката , а защо не и за Черно?!
                            Аз на кондьо(вци) не се кефа
                            Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Дайте да намериме една компилация с най-големите италиански хитове 20тина песни или да ги напише някой,аз ше се заема да ги изтегля и да ги пусна като диск във форума Но незнам имена на песни
                              ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Working...
                              X