WPA2 в комбинация с дълъг key от 64 символа не можеш никога да го разбиеш! Не можеш да ме убедиш!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за покупка на безжичен рутер.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Да, не случайно пиша QUAD SLI, защото процесора е без значение.http://www.engadget.com/2008/10/13/e...to-crack-wpa2/F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:@LiGuru - WPA2, не WEP !!!За целта само ще кажа, че ми трябваха 3 денонощия нон-стоп на машина с QUAD SLI, kато ключа беше кратичък !!!А пък ти за 30 мин, че и с PDA. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Коментар
-
И като ми кракнете паролата та к’во, аз съм си пуснал филтър по МАК - а него кракнете....майстори...Само два МАК-а могат да имат достъп до ресурси - на лаптопа и на Айфона ми...С едно от двете трябва да разреша достъпа на трето.А влизането до рутъра за да се натисне РЕСЕТ - си е чиста проба взлом и се категоризира по друг начин от което и да е законодателство.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
u_bo
Yavor написа:И като ми кракнете паролата та к’во, аз съм си пуснал филтър по МАК - а него кракнете....майстори......
Коментар
-
Какво съм ползвал само ще си гадаеш.А ти можеш да си мечтаеш за 30 минутно разбиване с PDA.Но за едно си прав ! Тук не е мястото да спорим за тези неща.@Yavor - МАСа е най-малкия проблем Темата отдавна се изчерпа и ще се превърне в спор, модераторите май е време да я локнат.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
и аз се чудих кога ще го напиша туй,ма си е тай колеги мн.сте агресивни тук,за др.места незнам,давайте го по споко няма нужда да си тровим и разнообразието коет ни е оостанало,форума.Аре стига сам писал,че незнам за вас ма аз кат вида голям одговор се плаша и го дойзчитам по-рядко от колкото по-малкото писание,заради това и аз по-малко да пиша.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар