van_dal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за покупка на безжичен рутер.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
u_bo
-
vin_d написа:добре ве тук имали модератори,значи бех преди време с предупреждения,както писаха по горе,даржах тон на колега и ми смъмриха,колегата suppish нема проблеми а,аз го писах,че не сам наясно с комп.устройства,ма това не ме прави тъп,аве с глопака,глобак нема да ставам.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Ми аз такива проблеми нямах и слава богуче като се знам как решавам проблемите с техниката... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 щеше да му изчезне една от антенките (има две - за такива като мен
)Специален поздрав за любимото ми заведение с перфектно WiFi - ByTheWay
което неведнъж ме е приютявало с лаптопа и едно ледено запотено Мохито....бахти кво се раздрънках
Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
emzo написа:Linksys WRT54GL + Тomato firmware + WPA2Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
stenli написа:Ако колегата е с БТК АДСЛ суич не му върши работа трябва му само рутер. Ако иска срещу 2 лв на месец може да го подмени с безжичен БТК АДСЛ, който освен Wi Fi предлага и 4 ри изхода за кабел.Subaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Linksys WRT54GL + Тomato firmware + WPAТака съм и аз, но честно казано не съм много доволен. Само че при мен има причина - торентите. Рутерчето големи припадъци почва да хвърля. Откак му наместих port forwarding е далеч по-добре, и все пак от време на време има припадъци. А това да си прехвърля филм от компютър на компютър - мисия невъзможна, по някое време разпада мрежата.
Коментар
-
u_bo
-
А какво общо има n стандарта с торентите ?54мбита са достатъчни, проблема идва в броя на конекциите и от процесора използван в дадения рутер.Като не харесвате Linksys-а, веднага предлагам алтернатива - Buffalo + ТОМАТО или DDWRT, както каза колегата.А споменах ли, че и WPA2 вече не е защитена и се разбива, е засега отнема много време и harware изискванията са доста сериозниF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар