Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за покупка на безжичен рутер.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

van_dal написа:
    Най-доброто предложение е на офис 1 рутерът е на Д-линк за 59лв. с ДДС.
    d-link са хубави рутери, особено за парите си , НОработят на 5 V и са ПРЕКАЛЕНО чувствителни към токови удари .аз препоръчвам EDIMAX - те са със 12 V адаптери и са по-дебелокожи към токовите флуктуации и смущения.

Коментар

добре ве тук имали модератори,значи бех преди време с предупреждения,както писаха по горе,даржах тон на колега и ми смъмриха,колегата suppish нема проблеми а,аз го писах,че не сам наясно с комп.устройства,ма това не ме прави тъп,аве с глопака,глобак нема да ставам.

Коментар

vin_d написа:
        добре ве тук имали модератори,значи бех преди време с предупреждения,както писаха по горе,даржах тон на колега и ми смъмриха,колегата suppish нема проблеми а,аз го писах,че не сам наясно с комп.устройства,ма това не ме прави тъп,аве с глопака,глобак нема да ставам.
        Виж сега мисля, че дадохме достатъчно мнения по темата, щом не ти харесва българския книжовен език си търси някой селски форум и си чати на свобода! И най важното е да не ставаш "глобак"!
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

аз сам предоволен от одговорите ви и мненията,благодаря,ма кат не си наясно с нещо по-хубаво да обясниш и да попиташ какво да си вземеш не те прави глопак,ако си проследил темата на един колега.Аве хора много,не можеш да угодиш на всички.

Коментар

Преди няколко дена купих на приятелката ми D-Link от Техномаркета за 58 лева
            BMW E90 320D
            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

D-link )аз в нас съм със "измислен" Canyon , доволен съм ама се пак по хубаво по стабилна марка да си вземеш относно Linksys , вече са големи боклуци ) постоянно имаме проблеми с тях
              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

аз съм с Lynksys WRT54G и съм доволен честно казано :D е, има моменти, в които леко заспива, но при полжение, че тоя копютър рядко вижда изключване, мисля че е в реда на нещата
                Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

И аз съм с Linksys - руте като рутер. Само конфигурирането ми скъса нервите. Нещо не зацепяще моя мак адрес...
                  Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Ми аз такива проблеми нямах и слава богу че като се знам как решавам проблемите с техниката... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 щеше да му изчезне една от антенките (има две - за такива като мен )Специален поздрав за любимото ми заведение с перфектно WiFi - ByTheWay което неведнъж ме е приютявало с лаптопа и едно ледено запотено Мохито....бахти кво се раздрънках
                    Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

emzo написа:
                      Linksys WRT54GL + Тomato firmware + WPA2
                      Точно така съм и аз, само че с DDWRT фърмуера - има повече възможности за конфигурация.И не само че ми държи PPoE ами съм му дигнал втори интерфейс за вътрешната мрежа и съм много доволен.Повечко пари са за такъв - към 100лв, ама поне това е истината. Бях и с Д-линк, и с Белкин и с Едимакс, ама все нещо имаше.
                      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

emzo написа:
                        Linksys WRT54GL + Тomato firmware + WPA2
                        И аз съм точно така :D и е железен. Много по-добро покритие от Д-линк с една антена Рутера беше ~ 130лв.
                        Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

stenli написа:
                          Ако колегата е с БТК АДСЛ суич не му върши работа трябва му само рутер. Ако иска срещу 2 лв на месец може да го подмени с безжичен БТК АДСЛ, който освен Wi Fi предлага и 4 ри изхода за кабел.
                          Колега аз съм по същия начин някои по фини софтуерни настроики за по малко от 15 мин и даже всяко РС ще е с отделно ИП адресче
                          Subaru B9 tribeca 3.0
                          Peugeot 307 04
                          Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
                          Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Linksys WRT54GL + Тomato firmware + WPAТака съм и аз, но честно казано не съм много доволен. Само че при мен има причина - торентите. Рутерчето големи припадъци почва да хвърля. Откак му наместих port forwarding е далеч по-добре, и все пак от време на време има припадъци. А това да си прехвърля филм от компютър на компютър - мисия невъзможна, по някое време разпада мрежата.

Коментар

за яки торентоманиациhttp://www.edimax.com/en/produce_det...2&pd_id=248135 лв. с ДДС

Коментар

А какво общо има n стандарта с торентите ?54мбита са достатъчни, проблема идва в броя на конекциите и от процесора използван в дадения рутер.Като не харесвате Linksys-а, веднага предлагам алтернатива - Buffalo + ТОМАТО или DDWRT, както каза колегата.А споменах ли, че и WPA2 вече не е защитена и се разбива, е засега отнема много време и harware изискванията са доста сериозни
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X