Здравейте, трябва да взема такава жачка, имаме два лаптопа и един кабел на нета. Колеги помагайте, пишете ми цена и от къде.Толкова грешки в заглавие и тема не бях виждал скоро. Тема буквално за триене.Коледният и новогодишен дух спасява поста ти.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за покупка на безжичен рутер.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
във всеки компютърен магазин. Цена - според джобаАбе колега - що не се разтършуваш - чичко гугъл че ти каже - а и има толкова много компютърни форуми с подобни въпроси - а тоя въпрос от мързел ли ги пишеш или тъй, щото те мързи да потърсиш из нета....Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
знам колега lubomm как се пише,нарочно повервай ми го написах така,даже го поправях м/е би 2пъти,защото ако бех го написал правилно нямаше да ми драснеш и ти и др.м/е би,трикYellow_Flash_Colorz_PDT_01 ,ма на туй сам се чудил,докат пишете грешката на човека,забравъте да му одговорите,както и да е.Честита нова година колега и на теб,и на всички.Колега ДакатаБГ меси за савета на БТК съм да,ще провера.Ма ако некой знае по танка цена да драсне,меси мн.Колега, имаш изтекло предупреждение, поради това не налагам второ.Коригирай правописа си. Адски изнервящо е. Поне не използвай съкращения, цифри, наклонени черти и т.н.Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
D-LINK 524, за 45лв. в Офис 1 (или 49лв. беше, не си спомням добре)Ето го, но тук е по-скъп.http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=1567Иначе ето ти цени, избирай.http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=10&i=10036Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Колега ако не ти се дават излишни пари и не даржиш на бежичната връзка по евтиния вариант е с суич аз съм така унас и с безичен рутер но бежичния го ползва татко зареди телефона си щото неможе да се вреди за нито един копютърSubaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
В Суича се вклучва синия кабел които излиза от рутера тои има изходи за други Ржита за нормална ланкарта упъваш си кабели за където изскаш режиш ги перфурираш им Ржтата с клещите и си готов вярно не е много лесна работата но все пак е постижимаSubaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
vin_d написа:аз колега не сам мн.наясно,ма ко е тва суич,нема ли такоз нещо кат розетка ли ко беше,смисал кат на кабеларките неква разпледелителна кутия.Е сеа с таз розедка мога пак да влеза в БИСЕРИ.MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Взимай си рутър и не се замисляй изобщо. То нали това е идеята, да може даси го разнасяш лаптопа където искаш из вкъщи. Какъв е смисъла да трябва да тистои на едно място. Пък 45лв. за чисто нов ако са ти много, потърси втора употреба.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар