V.Vencislavov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имате ли катастрофа?
Collapse
X
-
..
Три пъти на предна дясна седалка с тежки поражения по автомобилите .Последния път седалките се бяха изскубнали от болтовете а колата беше на шест часа от излизане от магазина-чистак нова. А като водач на камион,кола ,трактор,мотор нито веднъж за 30 години и 6месеца.Късмет вероятно.Баща ми лека му пръст също нямаше.Сигурно е фамилна обремененост. :D
Коментар
-
Имам 2 ПТП-та, като и 2-та пъти с на баща ми Форда. И двата пъти отзаде ми спират "добри" шофьори! Единият път беше жена, спря във Форда без спирачен път - не ме била видяла... Вторият път едно момче не успя да спре и ме подпря. Дано трети път да няма!"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
за съжаление да...избрах да но не по моя вина,но реално отговора е малко по различен Почти три катастрофи почти защото първата си беше яка...при ляв завой от моя страна един ненормално засилен бакшиш поднася в кръстовището и ме метна с типото на тротоара за щастие на фифи му нямаше нищо нито на мен но онзи беше смлян...втората на входа на Пловдив около 21ч. мъгла мокро, жена зад волана, и още трима в колата...въртяхме се като ненормални вътре в колата станахме на компот и накрая спряхме на тротоара след като се разминахме на косъм от огромен стълб..резултата само почупена кола....трети път миналата година поради собствената ми глупост карах на снега с прекалено голяма скорост и излизайки от един завой с 90 с летни гуми отзад направих такива дрифтове че някой би ми завидял разминах се на косъм да литна в канавката ...резултата е счупена предна броня( колата задра по банкета)...и още веднъж яко дрифтове у Пернико...едно гоуфу как си караше пред мен със 110км/ч реши да помпи спирачки, а аз бях още със старите дискове и като набих зверски колата се завъртя и който знае пернишката вътрешна магистрала колко е широка е те там правих 360* завъртане със 90км/ч мн яко на милиметри от мантинелата и дърветата...даже май станаха повече от три инцидента...ужасRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:за съжаление да...избрах да но не по моя вина,но реално отговора е малко по различен Почти три катастрофи почти защото първата си беше яка...при ляв завой от моя страна един ненормално засилен бакшиш поднася в кръстовището и ме метна с типото на тротоара за щастие на фифи му нямаше нищо нито на мен но онзи беше смлян...втората на входа на Пловдив около 21ч. мъгла мокро, жена зад волана, и още трима в колата...въртяхме се като ненормални вътре в колата станахме на компот и накрая спряхме на тротоара след като се разминахме на косъм от огромен стълб..резултата само почупена кола....трети път миналата година поради собствената ми глупост карах на снега с прекалено голяма скорост и излизайки от един завой с 90 с летни гуми отзад направих такива дрифтове че някой би ми завидял разминах се на косъм да литна в канавката ...резултата е счупена предна броня( колата задра по банкета)...и още веднъж яко дрифтове у Пернико...едно гоуфу как си караше пред мен със 110км/ч реши да помпи спирачки, а аз бях още със старите дискове и като набих зверски колата се завъртя и който знае пернишката вътрешна магистрала колко е широка е те там правих 360* завъртане със 90км/ч мн яко на милиметри от мантинелата и дърветата...даже май станаха повече от три инцидента...ужасLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Преди 7 години една "шофьорка" спря защото и звънна телефона и ... я "оправих" изотзадзе. Не викахме КАТ, а тя си замина без щети особени (напукана боя по бронята), Фори обаче беше без десен фар, броня и със сгънат капак. Оправих го за 260лв. Няколко месеца по-късно посред зима - карах по влажен път с 80 - навят сняг ми изигра кофти шега и се тряснах странично в едно дърво - преди това обаче се попързалях по крайпътните преспи... Колата я карах още 4 години след това - докато и скъсах скоростната кутия От 2007 съм с Мареа-та и нямам никакви щети по моя вина, но паркингови - доста...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Аз да се похваля(не е много за хвалене).Преди 5-6 години на един светофар в Бургас майка ми правеше ляв завой,светна червено и тя тръгна,тогава един гъзар с лада(ние също бяхме с лада)мина на червено с около 90-100 км и ни откачи предницата.За щастие нямаше сериозно пострадали,освен шофьора на другата кола,и то защото скочи на бой.Тогава идваха да ни снимат от СКАТ и от разни вестници.Преди 2 години изпреварвах един бус който мина в дясно,и точно когато се изравнихме реши че ще завива на ляво и ме метна на един тротоар-Броня,скъсан носач,огънати калник и врата и малко уплах.миналата година тролей сече пътя на едно Ауди А6,и аз спрях в него-пукната броня,огънат преден капак,счупени фарове,крива греда над радиатора.една седмица след като взех колата от майстора на един паркинг не успях да спра заради лед и отново изкривих гредата и капака,но този път в дърво.Преди седмица,един опитен шофьор на 60 години не ме видя и ме подпря от ляво-преден калник и лява врата за смяна.И така.Това са ми ПТП-тата които помняФиат Браво 1.6 16V 103к.с. (на газ)
Fiat Bravo 1.4 T Jet 120 bhp
Коментар
-
Никога не сам катастрофирал за щастиеВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Е аз имам и от 2та вида и не по моя и по-моя Послдената е от днес отнеха ми предимстовото , но пък и карах и по-бързо има и пострадали от другата кола така ,че автоексперта ще решава кой е виновния.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
А бе не знам дали е точно катастрофа. Т-образно кръстовище. Спускам се на Т-то от долната чертичка към кръстовището и завивам наляво. Понеже нямам предимство намалявам и се дзверя отляво дали ми се спуска някой и отдясно дали някой напъва баира. Да ама съм се заплеснал прекалено много и колата продължава да върви по инерция. Не можах да взема левия завой. Забих се в един пън, за мое щастие. В последния момент съм врътнал волана наляво и дясната гума мина през пъна. На всичко отгоре беше петък 13-ти. А пък не се бяхме засилили някъде на далеч - в града на около километър разстояние. Колата беше служебна. После се оказа че имало проблеми по окачването + усукано купе + изкривена джанта. Гумата обаче не се изпусна. Водиха я колата на майстор с някакви обтяжки отвътре да оправя купето. Това - Опел Корса.Bravo 1.6 / 16
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар