Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имате ли катастрофа?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

V.Vencislavov написа:
    До сега катастрофа не съм имал и дано да няма такива последици. Ако изключа това че съм се въртял на завой веднъж,по моя вина тъй като карах с несъобразена скорост. За щастие поражения нямаше, както за мен така и за колата.
    Веднъж се бил въртял той човека...ами май забрави когато бяхме двамата в колата зимата и Фиата изигра един балет по заледеното шосе..оттогава ми изсветля косата към русо
    животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

Коментар

първия път когато претарпях катастрофа незнам аз ли бях виновен или дървото което беше на тротуара ми се изпречи
      uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

..

Три пъти на предна дясна седалка с тежки поражения по автомобилите .Последния път седалките се бяха изскубнали от болтовете а колата беше на шест часа от излизане от магазина-чистак нова. А като водач на камион,кола ,трактор,мотор нито веднъж за 30 години и 6месеца.Късмет вероятно.Баща ми лека му пръст също нямаше.Сигурно е фамилна обремененост. :D

Коментар

а мен 2 пъти ме утрят, но не е по моя вина за щастие леки удари
          Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Имам 2 ПТП-та, като и 2-та пъти с на баща ми Форда. И двата пъти отзаде ми спират "добри" шофьори! Единият път беше жена, спря във Форда без спирачен път - не ме била видяла... Вторият път едно момче не успя да спре и ме подпря. Дано трети път да няма!
            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

за съжаление да...избрах да но не по моя вина,но реално отговора е малко по различен Почти три катастрофи почти защото първата си беше яка...при ляв завой от моя страна един ненормално засилен бакшиш поднася в кръстовището и ме метна с типото на тротоара за щастие на фифи му нямаше нищо нито на мен но онзи беше смлян...втората на входа на Пловдив около 21ч. мъгла мокро, жена зад волана, и още трима в колата...въртяхме се като ненормални вътре в колата станахме на компот и накрая спряхме на тротоара след като се разминахме на косъм от огромен стълб..резултата само почупена кола....трети път миналата година поради собствената ми глупост карах на снега с прекалено голяма скорост и излизайки от един завой с 90 с летни гуми отзад направих такива дрифтове че някой би ми завидял разминах се на косъм да литна в канавката ...резултата е счупена предна броня( колата задра по банкета)...и още веднъж яко дрифтове у Пернико...едно гоуфу как си караше пред мен със 110км/ч реши да помпи спирачки, а аз бях още със старите дискове и като набих зверски колата се завъртя и който знае пернишката вътрешна магистрала колко е широка е те там правих 360* завъртане със 90км/ч мн яко на милиметри от мантинелата и дърветата...даже май станаха повече от три инцидента...ужас
              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
                за съжаление да...избрах да но не по моя вина,но реално отговора е малко по различен Почти три катастрофи почти защото първата си беше яка...при ляв завой от моя страна един ненормално засилен бакшиш поднася в кръстовището и ме метна с типото на тротоара за щастие на фифи му нямаше нищо нито на мен но онзи беше смлян...втората на входа на Пловдив около 21ч. мъгла мокро, жена зад волана, и още трима в колата...въртяхме се като ненормални вътре в колата станахме на компот и накрая спряхме на тротоара след като се разминахме на косъм от огромен стълб..резултата само почупена кола....трети път миналата година поради собствената ми глупост карах на снега с прекалено голяма скорост и излизайки от един завой с 90 с летни гуми отзад направих такива дрифтове че някой би ми завидял разминах се на косъм да литна в канавката ...резултата е счупена предна броня( колата задра по банкета)...и още веднъж яко дрифтове у Пернико...едно гоуфу как си караше пред мен със 110км/ч реши да помпи спирачки, а аз бях още със старите дискове и като набих зверски колата се завъртя и който знае пернишката вътрешна магистрала колко е широка е те там правих 360* завъртане със 90км/ч мн яко на милиметри от мантинелата и дърветата...даже май станаха повече от три инцидента...ужас
                мен 3 пъти ме удряха отзад, но съвсем леко.... по моя вина един път в знак, само радитор смених след това, един път се поднесох зимата без да искам, но в общи линии удържах каруцата и с 1 км се спрях в една пряспа, без никакви след по колата.
                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Преди 7 години една "шофьорка" спря защото и звънна телефона и ... я "оправих" изотзадзе. Не викахме КАТ, а тя си замина без щети особени (напукана боя по бронята), Фори обаче беше без десен фар, броня и със сгънат капак. Оправих го за 260лв. Няколко месеца по-късно посред зима - карах по влажен път с 80 - навят сняг ми изигра кофти шега и се тряснах странично в едно дърво - преди това обаче се попързалях по крайпътните преспи... Колата я карах още 4 години след това - докато и скъсах скоростната кутия От 2007 съм с Мареа-та и нямам никакви щети по моя вина, но паркингови - доста...
                  Steliyan's Life!
                  FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Аз да се похваля(не е много за хвалене).Преди 5-6 години на един светофар в Бургас майка ми правеше ляв завой,светна червено и тя тръгна,тогава един гъзар с лада(ние също бяхме с лада)мина на червено с около 90-100 км и ни откачи предницата.За щастие нямаше сериозно пострадали,освен шофьора на другата кола,и то защото скочи на бой.Тогава идваха да ни снимат от СКАТ и от разни вестници.Преди 2 години изпреварвах един бус който мина в дясно,и точно когато се изравнихме реши че ще завива на ляво и ме метна на един тротоар-Броня,скъсан носач,огънати калник и врата и малко уплах.миналата година тролей сече пътя на едно Ауди А6,и аз спрях в него-пукната броня,огънат преден капак,счупени фарове,крива греда над радиатора.една седмица след като взех колата от майстора на един паркинг не успях да спра заради лед и отново изкривих гредата и капака,но този път в дърво.Преди седмица,един опитен шофьор на 60 години не ме видя и ме подпря от ляво-преден калник и лява врата за смяна.И така.Това са ми ПТП-тата които помня
                    Фиат Браво 1.6 16V 103к.с. (на газ)
                    Fiat Bravo 1.4 T Jet 120 bhp

Коментар

Никога не сам катастрофирал за щастие
                      Виж бейби не сме глупаци,
                      ние сме отбор от здравеняци.
                      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

fiatmaniak написа:
                        Никога не сам катастрофирал за щастие
                        И аз така и силно се надявам да не ме спохожда подобно произшествие.
                        Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                        Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Абе бях гласувал с не, ама след снощи ... преебах анкетата
                          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Е аз имам и от 2та вида и не по моя и по-моя Послдената е от днес отнеха ми предимстовото , но пък и карах и по-бързо има и пострадали от другата кола така ,че автоексперта ще решава кой е виновния.
                            Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                            Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                            Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

За жалост- цели три. В първите две шофирах аз, в третата бях ’’навигатор’’- като на ’’Монте Карло’’- колата се завъртя върху леда- и в храстите на банкета.
                              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

А бе не знам дали е точно катастрофа. Т-образно кръстовище. Спускам се на Т-то от долната чертичка към кръстовището и завивам наляво. Понеже нямам предимство намалявам и се дзверя отляво дали ми се спуска някой и отдясно дали някой напъва баира. Да ама съм се заплеснал прекалено много и колата продължава да върви по инерция. Не можах да взема левия завой. Забих се в един пън, за мое щастие. В последния момент съм врътнал волана наляво и дясната гума мина през пъна. На всичко отгоре беше петък 13-ти. А пък не се бяхме засилили някъде на далеч - в града на около километър разстояние. Колата беше служебна. После се оказа че имало проблеми по окачването + усукано купе + изкривена джанта. Гумата обаче не се изпусна. Водиха я колата на майстор с някакви обтяжки отвътре да оправя купето. Това - Опел Корса.
                                Bravo 1.6 / 16

Коментар

Working...
                                X