Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имате ли катастрофа?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Само тази пролет преживях две катастрофи но и в двете бях пасажер/навигатор.Едната бе по-лека но другата си бе сериозна.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Отговорих че съм имал но не по моя вина, сега като се сещам, с предишната ми кола имах един по-сериозен удар(калник и фар) в една бетнонна стена и беше по моя вина, нямах хубави гуми, а и беше неопесъчен заледен участък. Имал съм 2 ожулвания не по моя вина, като и двете бяха без последствия за моята кола. И един случай като малък, бях навигатор на задната седалка, завит с одеало си спинках сладко и в един момент баща ми ме буди и пита добре ли съм. Оказа се, че един тир ни замита с ремаркето и на всичко отгоре е бил само с един фар(десен).Да сме живи и здрави, дано да не ми се случва каквото и да било лошо.
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Само веднъж - един селски каубой с лада 4-ка ни изпраска изотзаде служебната фиеста. И след това на полицая вместо шофьорска книжка даде написан предния ден акт.
        Brava 1.6 ELX

Коментар

Само един път съм участвал в ПТП.Тогава бяхме още с полското фиатче.На задната седалка съм и изведнъж усетих удар и видях как малкото фиатче мръдна 2 метра напред(бяхме на светофар спрели)Оказа се че едно ритмо ни е ритнало по задния десен стоп.Учудващо за мен след като настигнахме ритмото,понеже пича реши че трябва да избяга,му нямаше нищо.А ние се разминахме с счупен заден стоп.
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Аз съм някакъв карък май...откак съм в тая фирма преди да имам книжка бях навигатор при едно леко чукване на паркинг,по вина на една заспала пача...после едно сериозно,но за щастие без последствия проишествие с черокито-отказаха му спирачките и прешляпахме през кръстовището,когато ни излезе един бакшиш и му свалихме задната броня(добре,че нямаше пешеходци,щото щеше да е лошо) ...след това колегата отнесе един варел на чистотата-проклетия варел нищо му нямаше,ма фордя остана без стоп...от там нататък бях аз наред-все леки неща на паркинги,но брони,врати все им,аше по нещо дребно- първо леко бутнах един мадвиснал от снега клон-леко се огъна отгоре високото пикапче,после жулнах леко моята мария,за щастие и моята и на човека бяха само за пастиране,веднъж на друг паркинг срещнах вратата с предницата на олузена от живота жигула-пак с пастиране се размина и последно при една маневра назад поради счупеното огледало дето гледа за самолети подпрях калнико и бронята на една ограда. Общо взето няколко дребни неща и да чукна на дърво нищо сериозно-благодарение на Бог досега се разминавам с поне три тежки инцидента на косъм...Последното май най-много ме втрещи,като само късмета ,че реагирах по бързо отколкото се движеше насрещния ни спаси да напълним статистиката...
            ex.Мареа ТД100

Коментар

Кой изрови темата от преди 4 години Те я те последната ми катастрофа От предишните нямам снимки - имам три тотални щети и още толкова леки почуквания.Зажулено и одраскано в стил "паркинг" изобщо не го броя

Коментар

На 22 май 2001 година(малко преди бала ми) един мото рейсър се заби в задницата на Москвето.Изчаквах насрещно движеща се кола за да завия и докато нямаше никой зад мен , чух едни кучки и гледам мотора как иде.Опита се да мине от дясно но мотора се закачи в колата....няма да казвам къде беше мотора, моториста и частите от мотора.Направо си бях загубил акъла.В крайна сметка моториста бе пил но се разбраха с баща ми(по точно моториста имаше да дава пари на баща ми), повод да си ги вземе п.с.На москвето му нямаше нищо...мноо здрава машина!
                now. BMW E39 523i '98 170hp
                ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

имам 2 катострофинаправих един Голф 2 (колата на брат ми) тоталка карах го и се обърнах на пътя, голфчето ме спаси излязох без драскотина!...после със голф 3ка 1.6 75коня 1993 г се ударих в един фиат типо който ми излезна на платното от странична уличка,(караше го една руса мацка) на голфа му нямаше почти нищо ! типото не потегли повече .и двамата бяхме без драскотиниауди 80ка ъм удрил на паркинг като смачках предницата на едно пежо като си помисля не съм имал кола която да не фрасна някъде да го евадано ми е дошъл акъла
                  Bravo GT 1.8

Коментар

Kuku написа:
                    Кой изрови темата от преди 4 години Те я те последната ми катастрофа От предишните нямам снимки - имам три тотални щети и още толкова леки почуквания.Зажулено и одраскано в стил "паркинг" изобщо не го броя
                    как успя пък така да я втасаш? темата е стара,но не остарява -всеки ден се множат катастрофите в аритметична прогресия
                    ex.Мареа ТД100

Коментар

Спрял ТИР на магистралата - тия не се научиха, че аварийната лента не е за спиране

Коментар

имам катастрофа, но със самарата на бащатасамо аз си бях участник в катастрофата( лоша преценка за пътя)нямаше пострадали, даже и на колата и нямаше грам нищо, ако че ме издарпаха с тир
                        Drive or Die!

Коментар

Kuku написа:
                          Спрял ТИР на магистралата - тия не се научиха, че аварийната лента не е за спиране
                          Абе и аз съм идиот, ама май не съм единствен, брат Аз поне си имам граници ... в аварийната няма да вляза Жив и здрав да си брат ... и ако ще чупиш още нещо, гледай да не е от ботуша да не се караме
                          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Тая зима се заговорих с един колега докато го карах и наденах едно пежо от зад с една фиестичка. Пежото наби спирачки щото един направи непозволен ляв завой пред него и аз като го видях в последния момент се хлъзнах на мокрото и го треснах от зад.
                            _/''''''''''''''''''''''''\_
                            //---------------\\
                            [( )== //// ==( )]
                            |_|'------------'|_| ....Punto

Коментар

чукнах веднъж едно пунто лекичко и му се обели едно парченце боя на бронята, колкото ноката ми. Нз дали се брои за катастрофа
                              Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                              Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Ichkin написа:
                                Kuku написа:
                                Абе и аз съм идиот, ама май не съм единствен, брат Аз поне си имам граници ... в аварийната няма да вляза Жив и здрав да си брат ... и ако ще чупиш още нещо, гледай да не е от ботуша да не се караме
                                Е, аз не съм искал да влизам в аварийната - изобщо не разбрах, че ще се ударя, докато не ми се смачка предното стъкло

Коментар

Working...
                                X