Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имате ли катастрофа?
Collapse
X
-
Аз имам 2 лични мои подпирания във стълбове за лампи. Щото се мъча максимално близо да спирам до тях и спрях де! Чудя се защо всички шофьори се мъчат да спират максимално близо до където и да е стени, стълбове, бордюри макар да не пречат на движението!?Имам един отнесен бордюр, защото вземах един 90градусов завой с ръчна (затова Крум kiler_4o е виновен) От там пръсната джанта!След тва веднъж Митьо Пищова ме подпря естествено аз бях виновен и бях заплашен с убийство от негова страна.
Коментар
-
coolboby написа:Аз имам 2 лични мои подпирания във стълбове за лампи. Щото се мъча максимално близо да спирам до тях и спрях де! Чудя се защо всички шофьори се мъчат да спират максимално близо до където и да е стени, стълбове, бордюри макар да не пречат на движението!?Имам един отнесен бордюр, защото вземах един 90градусов завой с ръчна (затова Крум kiler_4o е виновен) От там пръсната джанта!След тва веднъж Митьо Пищова ме подпря естествено аз бях виновен и бях заплашен с убийство от негова страна.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
coolboby написа:Аз имам 2 лични мои подпирания във стълбове за лампи. Щото се мъча максимално близо да спирам до тях и спрях де! Чудя се защо всички шофьори се мъчат да спират максимално близо до където и да е стени, стълбове, бордюри макар да не пречат на движението!?Имам един отнесен бордюр, защото вземах един 90градусов завой с ръчна (затова Крум kiler_4o е виновен) От там пръсната джанта!След тва веднъж Митьо Пищова ме подпря естествено аз бях виновен и бях заплашен с убийство от негова страна.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Аз имам 3 катастрофи зад гърба си!Първата още докато бях с учебната ,един ме удари на един стоп отзад ,бях вече спрял и си чаках и по едно време се натресе в мен...Втората беше като пътник ,не като водач...Третата беше доста интересна ,защото една учебна кола на спря на знак Стоп и аз бях прекалено близко и се поударихме.Тогава бях с Типо-то и беше доста пострадало ,но го излекувахме и сега си е пак като преди!!!Лека и безаварийна на всички от мен!!!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
reter написа:coolboby написа:Аз имам 2 лични мои подпирания във стълбове за лампи. Щото се мъча максимално близо да спирам до тях и спрях де! Чудя се защо всички шофьори се мъчат да спират максимално близо до където и да е стени, стълбове, бордюри макар да не пречат на движението!?Имам един отнесен бордюр, защото вземах един 90градусов завой с ръчна (затова Крум kiler_4o е виновен) От там пръсната джанта!След тва веднъж Митьо Пищова ме подпря естествено аз бях виновен и бях заплашен с убийство от негова страна.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
В далечната 1985 г.в рамките на града при изчакване на насрещно движещите се,на мокър път/чаках да завия на ляво за бензиностанцията/ ме натресе отзад Лада,движеща се с несъобразена скорост-смачка на моята Жигулка задния десен калник/а преди една седмица бях сменил калниците и боядисал/.Не ми дожаля за колата,а за малкото детенце в другата кола,което от удара се бе ударило в облегалката на предната седалка,горкото и плачеше много.Дано да не се случва никога повече нито на мен,нито на вас,колеги!PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
-
Predatorsi написа:Аз имам 3 катастрофи зад гърба си!Първата още докато бях с учебната ,един ме удари на един стоп отзад ,бях вече спрял и си чаках и по едно време се натресе в мен...Втората беше като пътник ,не като водач...Третата беше доста интересна ,защото една учебна кола на спря на знак Стоп и аз бях прекалено близко и се поударихме.Тогава бях с Типо-то и беше доста пострадало ,но го излекувахме и сега си е пак като преди!!!Лека и безаварийна на всички от мен!!!
Коментар
-
И аз имам две не по моя вина! Първата беше с едно Волво - не ме видял, че спирам и ме отпраска отзад. При втората лично се нахаках в един Голф с 60 км/ч, който се опита да ми отнеме предимството. И волвото и голфа не са вече по пътищата, но моето типо си е живо и здраво! Та си водя статистика - до сега съм отстрелял един Голф и едно Волво, ама дано и с тях да си остана, че следващото ако е джип, може и да се обърне резултата! :DFiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар