Аз също "подпрях" един опел Омега в големия сняг преди 2 седмици.Стана доста тъпо:Карах назад,търсех място за паркиране и му огънах задната врата. На Типо-то ми му няма6е нищо,което ме изненада приятно.Ама ми написаха акт.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имате ли катастрофа?
Collapse
X
-
Дааа, в далечната 1996 година карах Хонда Акорд 1.8 ЕХ и имах близка среща от третия вид с един полски Фиат. Тиквеника /да се чете водача/ му изпил порядъчно количество водки /алкохолно съдържание 2.4 промила/ и заспал както си кара валяка /да се чете колата/ и ми влезе в платното, свих се максимално, но имаше мантинела.....и като ме нацепи.....колата от предния ляв фар до задния ляв стоп си беше като току що отворена консерва....бе излязох през люка като танкист, щото от дясно беше задрала в мантинелата. Малиии в колата бяхме три яки момчета /все около 90-100кг. и по 180-190м./ не е истина къв кьотек падна, драхме го на почивки до дето дойдат куките /след 45 мин/ и представете си дойдоха куките а ние го пуснахме и изрода си запали Фиат-а и газ....зорлем го стигнаха полицаите след 12 километра....и кат се ядосали пък те.....горкия човек, като го докараха в управлението не знаеше на кой свят е.От тогава съм го виждал няколко пъти, ма вече не пие, е и кола не кара де!Бах тоз Фиат Хондата ми беше като консерва а на него само преден десен калник му беше смачкан много яка ламарина ей!Lancia Kappa 2.4 JTD 99`
Uno 75 1.5i.e.8V 88`
Коментар
-
коцев написа::D Аз оставам с убеждението че вие тримата по 100 кила мъже въобще не сте го били щом той е побягнал като са дошли полицаите и са го настигнали след 15 км. Та на това бой ли му казвашLancia Kappa 2.4 JTD 99`
Uno 75 1.5i.e.8V 88`
Коментар
-
Aз съм претърпял лека катастрофа в колата на баща ми. Не бях шофьор. Някакъв келеш с изгнила жигула успя да ни извади бронята с удар отстрани. Ние имахме счупена броня (типо), а на жигулата се взриви калника и едната врата хахахах - Колеги - не карайте изгнили коли - разпадат се!The world belongs to those who dare to be first
Коментар
-
Crusader написа:Дааа, в далечната 1996 година карах Хонда Акорд 1.8 ЕХ и имах близка среща от третия вид с един полски Фиат. Тиквеника /да се чете водача/ му изпил порядъчно количество водки /алкохолно съдържание 2.4 промила/ и заспал както си кара валяка /да се чете колата/ и ми влезе в платното, свих се максимално, но имаше мантинела.....и като ме нацепи.....колата от предния ляв фар до задния ляв стоп си беше като току що отворена консерва....бе излязох през люка като танкист, щото от дясно беше задрала в мантинелата. Малиии в колата бяхме три яки момчета /все около 90-100кг. и по 180-190м./ не е истина къв кьотек падна, драхме го на почивки до дето дойдат куките /след 45 мин/ и представете си дойдоха куките а ние го пуснахме и изрода си запали Фиат-а и газ....зорлем го стигнаха полицаите след 12 километра....и кат се ядосали пък те.....горкия човек, като го докараха в управлението не знаеше на кой свят е.От тогава съм го виждал няколко пъти, ма вече не пие, е и кола не кара де!Бах тоз Фиат Хондата ми беше като консерва а на него само преден десен калник му беше смачкан много яка ламарина ей!1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
Crash73 написа:Колега, не искам да се заяждам, но... доста глупава история. Прилича на сценарий от филм на Тарантино.Lancia Kappa 2.4 JTD 99`
Uno 75 1.5i.e.8V 88`
Коментар
-
Сега се сетих ...Преди години, 2001, в студентски град качвам три девойки и ше ги вода на дискотека. Отворен като куфар на митница :о) В служебната Астра! Кават се те и аз на паркинга, задна скорост, хвърлям едно око назад, паркинга празен та дрънка, и тъмноооо .... Давам рязко назад, и навивам волана, натискам спирачката и в последния миг преди да спре колта отзад се чува ДЪН, поглеждам наново, ударил съм едно момиче ... Побутнал съм я лекичко, за това пък съм я изплашил здравата. С приятеля и се разхождат и на тъмния паркинг изобщо не съм ги видял да наближават. Пича ми се репчи, успокоява мацката, пак ми се репчи, аз го остайх щото беше 14 февруари да ми се напрай на мъжленце пред мацката Дано да е правил здрав секс след това ...А преди 2 години по нанагорнището в Симеоново, движиме се в колона ... Колоната спира, всички с изключение на този зад мен - БУМ в задната броня на Мондеото, пак служебно ... Пича ме блъсна пред двора на къщата си, с една Аскона на 20 години, на Мондеото само напукана броня, Асконата изпомачкана леко, фар, решетка, всичко по пътя ..... Аз на Мондеото после се наложи да му дочупя бронята щото застрахователите все я лепяха беше станала само от кит и боя, та изкарахме за нова, най-после.Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp
Коментар
-
Преди 2 години неква блейка ни удари отзад( бил се замислил нещо) на сфетофар.Бях пътник на задната седалка, доста гадно преживяване и усещане.Да чукам на дърво аз съм шофьор от 13г. и до сега не съм "удрял" или са ме "удряли" докато аз съм бил зад волана :PFIAT TIPO 1.6 89г,FIAT BRAVA 1.4 12V 96г
FORD C-Max 1.8 TDCi -09г
Коментар
-
Ударихаме на "Оборище" след като влезеш от "Ситняково" на десен завой в тесна уличка(сори за излишните уточнения ма да си кажа) чакам аз да се изтеглят колите с пуснат мигач и трЕссссс с 1-2 метра напред зад мен 2-ама спрени в мене и после 2 часа кат.Да си бех трагнал и без това после игра нитачката върху тая броня !Слава богу тежки ПТП НЕ!!!Croma CHT
Croma 1.9 multijet
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар