Дайте да пуснем една анкета да видим кой какво е преживял.А и друго ще е интересно да видим какъв е процента на "чистите" - без никакви инциденти
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имате ли катастрофа?
Collapse
X
-
Гласувах с не, но сега се сещам, че веднъж "лонг, лонг тайм агоу" :D един зажмалец с Москвич 412 нацепи Жигулето на баща ми /докато и аз бях вътре, но не карах, щото бях още малко джедайче/ в движение отзад.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Два пъти съм се возел и са ставали леки удари. Веднъж съм блъскал човек, но за щастие карах леко и нищо му нямаше. Изкочи внезапно отстрани на колата и добре че карах с 30,видях го в последния момент и успях някак си да спра и по-скоро той да се удари в мен. Абе кофти работи са тва. Да не се случва на никой
Коментар
-
Аз съм се удрял странично в топола с жигулата на баща ми преди 8 години... слава богу с 30 кмИначе преди 3 години с Уното праснах един инкасов джип на заден при маневра , написаха ми акт за 20 лв и никакви точки. А тая година едно циганче ми изскочи и се удари в предния ляв калник на Пунтото и после стана и избяга, което не попречи после да отнеса акт за 100 лв, ама пак не ми взеха точки, тъй като ми обясниха че аз дефакто не съм виновен, ама при пострадеал пешеходец винаги се пишело акт на водача!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
blondy_driver
Аз се самоударих в бордиур с 10км/ч,защото ми прилоша внезапно.Този инцидент бе първото ми проишествие Лошата катастрофа в която участвах, беше верижна в нея бяхме 4-ри коли ударени от пиян с 2.2 промила алкохол в кръвта.
Коментар
-
гласувах - друго.ами имам доста леки инциденти - примерно когато паркирам и ме дразни някой му подпирам бронята друг път махах на едни непознати в перник (от кретения им махах) и сгънах теглича на един калъф пред мен.а и една по сериозна - изкривих си калника на типото когато изпреварвах един завиващ, един изпреварващ го по трамвайните линиии и аз каращ с 100км в час по трамвайните линии (насрещните). Разбирасе виновен за последното беше жена ми която ме беше накарала да ходя до " Свети Мина", аз мразя да ме карат да ходя където и да е ..........А забравих - веднъж треснах отзад и побутах една лелка която караше едно тико като Стиви Уондър. Качих един таксиметър на мантинелата на лъвов мост когато се опита да ме изпревари от лентата за ляв завой.
Коментар
-
Имам две, като и в двете нямах вина. При първата се разминах с пукнат радиатор, счупен фар и малко огънати ламарини. Тя обаче "бледнее" пред втората: http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...74Бъдете здрави, весели и щастливи! Карайте разумно и много внимателно!1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
Тук в София въпросът не е дали ще се удариш, ами кога и колко пъти.Аз имам 2 по-сериозни катастрофи:1. Нацепих една лелка, която наби кучките на зелен сфетофар, защото гледала светофара за другото платно (призна си го и затова имаше "съвина" и се разминах без точки)2. Помляха ми задницата на "Васил Левски" съвсем скоро - паркирано Бравото и някаква кака не си удържала БМВ-то в снега.Fiat Bravo GT -> дзверчето
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар