nedialk00 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
А вие купихте ли си винетка?
Collapse
X
-
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
-
ФЕРАРИСТ написа:Ако си имате на идея по Тракията какви дупки са зейнали, и то дори и в новите участъци между Чирпан и СТЗГ......тва винетката е баси грешните пари......
Коментар
-
Много се разглезихте ,ама солено ще ви излезе. :D Няма да си купуваме винетки защото никой не чисти пътищата а и пред входа никой не идва да чисти . Хемус бил много лоша ? Аз пък твърдя че от Ловеч до София се пътува идеално стига да имаш акъл в главата и да спазваш правилата .Колко струва една винетка ? Кажи ги 70лв . Или по 5.50лв на месец. Или по просто казано една кутия цигари на месец. Пушачите изпушват минимум по 100лв на месец ,обаче се инатят като магаре на мост за някакви 67лв за цяла година. Безплатен обяд няма . Демокрацията насади в хората мнението че не трябва нищо да плащат а трябва само да консумират.Постоянно във форума се пускат теми от рода на : написаха ми акт ,какво да направя та да не плащам?Ама същия този колега в друга тема е върл защитник на закона.Няма угодия и това си е.
Коментар
-
коцев написа:Много се разглезихте ,ама солено ще ви излезе. :D Няма да си купуваме винетки защото никой не чисти пътищата а и пред входа никой не идва да чисти . Хемус бил много лоша ? Аз пък твърдя че от Ловеч до София се пътува идеално стига да имаш акъл в главата и да спазваш правилата .Колко струва една винетка ? Кажи ги 70лв . Или по 5.50лв на месец. Или по просто казано една кутия цигари на месец. Пушачите изпушват минимум по 100лв на месец ,обаче се инатят като магаре на мост за някакви 67лв за цяла година. Безплатен обяд няма . Демокрацията насади в хората мнението че не трябва нищо да плащат а трябва само да консумират.Постоянно във форума се пускат теми от рода на : написаха ми акт ,какво да направя та да не плащам?Ама същия този колега в друга тема е върл защитник на закона.Няма угодия и това си е.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Dimo_J написа:Айде айде, все едно между стара загора и пловдив е много хубава .Толкова неравности няма по пътя за село, дето е правен преди 100 години.Ама после някой като катастрофира, шофьора виновен, а не неравностите по пътя, дето може да ти разкажат играта.коцев написа:Безплатен обяд няма . Демокрацията насади в хората мнението че не трябва нищо да плащат а трябва само да консумират.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
коцев написа:Демокрацията насади в хората мнението че не трябва нищо да плащат а трябва само да консумират.
Коментар
-
В момента гледам предаването на Карбовски за един човек от Ст.Загора който е с отрязани крака до таза му ,лявата ръка отрязана над лакътя а на дясната му е отрязана китката. И този човечец кара кола ТРАБАНТ, получава пенсия от 183.40лв се радва на живота . От него могат да се научат много ценни неща ,защото здрави като канари хора плачат и хленчат а човека сълза не отронва за съдбата си .Просто невероятен човек с невероятна история . Прекланям се пред него и такива като него .
Коментар
-
+1 колега КоцевAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Коцев, не мешай нещата! Това, че има такива хора с такъв дух, не означава всички стоически да се примиряваме с всички малоумия в ежедневието. Като плащам винетка, искам да не се взирам за дупки по време на шофиране.Нещата са не са съизмерими...Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Право на гледна точка . За мен тоя човечец е на много голяма висота ,висота за която само можем да мечтаем.Той нагледно показа на всички ни ,че само с мрънкане не става а се иска труд ,труд и пак труд.Десетки хиляди а може и стотици хиляди да са с някаква травма или съвсем леко увреждане ,но само мрънкат и чакат всичко наготово ,докато хора с тежки увреждания и не обелват дума да се оплачат от нещо .Въобще човек хваща вяра когато опре до мяра.
Коментар
-
Купих си винетка имам ли друг избор след като глобата е солена.Неведнъж съм изразявал мнение ,че винетката/годишната/ трябва да е от дата на закупуване +12 месеца както и да може да се употребява от всеки автомобил в семейството примерно.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Купих си винетка имам ли друг избор след като глобата е солена.Неведнъж съм изразявал мнение ,че винетката/годишната/ трябва да е от дата на закупуване +12 месеца както и да може да се употребява от всеки автомобил в семейството примерно.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар