Още не съм, нали старата важи до 31.01 . Ще си купя февруари, че сега ми се събраха много плащания
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
А вие купихте ли си винетка?
Collapse
X
-
Както миналата година, така и тая година ще дам едни грешни шейсе кинта, и ще спестя малко време по магистралите, че некви с едни бинокли дремят и киризят....Иначе както и минали години ще си я местя и на Купето не виждам причина да си взимам две........някой вижда ли?Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Immortal написа:kiro_of_the_day написа:4api написа:и аз си взех след дълго обикаляне по бензиностанциите на 31 дек....Народа както винаги купува в последния момент и на много места бяха свършили....
Коментар
-
Много често ми прави впечатление, че хората реват срещу нещо, което реално могат и да не ползват. Аз тази година съм пътувал много до вилата и до къщата на нашите - винетката се "изплати", но ако новата година ми вещае стоене в града - за какво да кихам едни грешни пари, ако няма да излизам??? Още си карам с валидната до края на този месец винетка.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Martous написа:Просто няма по-прахосани пари от тези за винетка ..поредната измислена система за обиране на народа без резултати за подобряване на животеца ни.. и въпреки това продължават да ни товарят с тях.. Точно парите за винетка най ми свидят.. Лично мое мнение .. извинявам сеSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Изчетох цялата наредба за винетните такси и не намерих текст в който да е записано ,че винетния стикер е за строго определен автомобил.Вярно ,че трябва да бъде залепена ,но не пише как нали?Пиша това в такъв смисъл ,че не виждам пречка винетния стикер да бъде използван от 2 и повече автомобила.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Пише - не пише, не си я лепя постоянно поне до месец май - доста мои познати изреваха с откраднати винетки. Даже лятото не я държа постоянно на стъклото, чак след морето преставам да я свалям.И я ползваме двамата със сина.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Tornado написа:Изчетох цялата наредба за винетните такси и не намерих текст в който да е записано ,че винетния стикер е за строго определен автомобил.Вярно ,че трябва да бъде залепена ,но не пише как нали?Пиша това в такъв смисъл ,че не виждам пречка винетния стикер да бъде използван от 2 и повече автомобила.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Както се казва - "Закона е врата в полето!"Винетката е подсигурена (финансово) още преди Коледа. Тъщата даде 70 лв. за винетка - Коледен подарък за колата! Освен това, ако един човек има 2 и повече автомобила и само той ги кара, няма смисъл от винетка на всеки автомобил.Ако се наложи да услужи на някой с един от автомобилите, то който ще го ползва да си купи една седмична винетка и готово!Няма начин да няма начин!
Коментар
-
За мен закона си е закон и си го спазвам без да има тън-мън. Купих си две винетки и за двата автомобила с фактури в които пише и регистрационния номер.И тая тема като доста други навява мрачни мисли. Когато трябва да намираме кусури на други хора и организации вадим от 9 кладенеца вода да докажем правотата си и обратно видят ли в нас кусури вадим от 90 кладенеца вода да докажем че закона може и да не се спазва.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар