на мене ми предложиха миналата година да си взема винетка годишна за 10 лв.и цаката еот морга някоя блъсната кола.... отлепят от предното стъкмо там ... те ти я отлепят по точноно не получаваш онова др. талонче дето ти стои при теб в докоментитено те полицаите гледат на джама до сега не са ми искали др. малкото стикерче да докажа че съм си я купил...но отказах смятам и тая година да си я купя легално както до сега.....бях чул че тая година ще е последната с винетки няква информация да знае някой ?
Не съм си купил все още минетка, и ГО не съм правил. Колата няма да я карам известно време. Ще видим, може и въобще да не купа винетка, а за извънградско се замислям дали да не използвам служебната кола.....
Дам, така са ни прецакали, че цяла година караме с винетки важащи до 31.12.2008, а се усещаме, чак накрая. Хайде моля Ви се. Това е типичният начин на живот на българският народ - по инерция.
Дам, така са ни прецакали, че цяла година караме с винетки важащи до 31.12.2008, а се усещаме, чак накрая. Хайде моля Ви се. Това е типичният начин на живот на българският народ - по инерция.
Като нямаш какво да кажеш - не го казвай тука.
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Какви пари са тази година винетките, че и аз съм вече без винетка?
Цените на винетките през 2009 г. без промянаЦената на винетните стикери от първа, втора и трета категория остават без промяна спрямо 2008 г, съобщиха от Национална агенция "Пътна инфраструктура".Продажбата на винетки за 2009 г. ще започне на 1 декември 2008 г., като стикерът ще важи до 31.12.2009 г.Шофьорите могат да се снабдят със стикер в клоновте на ДЗИ и Български пощи, както и в ГКПП в страната, двадесет и седемте Областни пътни управления и в НАПИ на софийския пл. Македония № 3.Дневни винетни стикери за леки автомобили няма да се продават и през 2009 г. НАПИ уточнява, че европейската практика, включително и в страни с действащи винетни системи,е да не се предлагат такива винетки.Цените на стикерите за лек автомобил са 10 лв. за седмична, 25 лв. за месечна и 67 лв. за годишна.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар