kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
А вие купихте ли си винетка?
Collapse
X
-
на мене ми предложиха миналата година да си взема винетка годишна за 10 лв.и цаката еот морга някоя блъсната кола.... отлепят от предното стъкмо там ... те ти я отлепят по точноно не получаваш онова др. талонче дето ти стои при теб в докоментитено те полицаите гледат на джама до сега не са ми искали др. малкото стикерче да докажа че съм си я купил...но отказах смятам и тая година да си я купя легално както до сега.....бях чул че тая година ще е последната с винетки няква информация да знае някой ?
Коментар
-
Humppa
Не съм си купил все още минетка, и ГО не съм правил. Колата няма да я карам известно време. Ще видим, може и въобще да не купа винетка, а за извънградско се замислям дали да не използвам служебната кола.....
Коментар
-
Scorpion_BV написа:Нали старите важеха до края на месеца или са го променили нещо?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Дам, така са ни прецакали, че цяла година караме с винетки важащи до 31.12.2008, а се усещаме, чак накрая. Хайде моля Ви се. Това е типичният начин на живот на българският народ - по инерция.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Дам, така са ни прецакали, че цяла година караме с винетки важащи до 31.12.2008, а се усещаме, чак накрая. Хайде моля Ви се. Това е типичният начин на живот на българският народ - по инерция.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Mindzu написа:Какви пари са тази година винетките, че и аз съм вече без винетка?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар