crush написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-красивите Жени в България...
Collapse
X
-
Авео написа:ele написа:....сексуални фантазии имат тези, които не правят достатъчно секс...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
BEAUTY написа:crush написа:Като ти паркират Порше Кайен пред вратата с явен намек за секс и откажеш тогава пак говори за морал. Не обичам хората да се изказват за неща, които никога не са преживявали, а само са искали да имат.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
crush написа:Като ти паркират Порше Кайен пред вратата с явен намек за секс и откажеш тогава пак говори за морал. Не обичам хората да се изказват за неща, които никога не са преживявали, а само са искали да имат.Сексуални фантазии имат тези, които обичат да правят секс често! Ти дали би имала фантазии за нещо, което не ти е интересно, Еле???Lane Staley написа:Абе не ви ли идва на акъл, че един мъж с пари, коли и незнам си какво, демек успял човек, е много по-интересен за жените от един смазан от живота хахо в Запорожец?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Явор Митев
PASSARELLA написа:jenshen73 написа:Явка, ако живеехме в правова държава тоя сайт impulse.bg да са го затворили вече.
Коментар
-
BEAUTY написа:ама аз съм на 20 години, а ти лелка ме изкара Получавала съм досто такива предложения, но не съм от тези където се продават за едно парцалче и ме е било срам от това! Не всички жени са евтини к.ви!www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Lane Staley написа:Ще пиша догодина, но малко само да защитя горките к..ви.Абе не ви ли идва на акъл, че един мъж с пари, коли и незнам си какво, демек успял човек, е много по-интересен за жените от един смазан от живота хахо в Запорожец?
Коментар
-
u_bo
BEAUTY написа:ама аз съм на 20 години, а ти лелка ме изкара Получавала съм досто такива предложения, но не съм от тези където се продават за едно парцалче и ме е било срам от това! Не всички жени са евтини к.ви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар