Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-красивите Жени в България...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    westdogg написа:
    Това са малки неосъзнати ку.ви.
    Осъзнати са те, осъзнати са.За едно питие такъв музикален инструмент ще ти извъртят, ще свят ще ти се завие Явка, и аз като теб бих се заинтересувал повече от майките им, пък няма да откажа и на комбинацията майка и дъщеря Ух, какъв съм!
    После дяцата били неосъзнати ку..и. Ти си тогава напълно осъзнат дрът ку...р
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
    Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
    Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Да, такъв съм

Коментар

Иначе имам една картинка, дето ми стои от дълго време на един от десктопите... и не мога да й се нагледам.

Коментар

westdogg написа:
          Това са малки неосъзнати ку.ви.
          По - скоро зле прикрити такива... ама повечето стават за навеждане... Във всяка жена има по - нещо чаровно и привлекателно... Както казваше дядо ми: "В нашта рода гнусливи нема" Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
          M-Benz E 250 TD 150hp
          M-Benz 200d 75 hp
          Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Мен ми е странно,защо ги ругаете,момичетата,след като едва ли някой от вас би им простил.Неска всяка тема се обърна на XXL.

Коментар

Immortal написа:
              няма да откажа и на комбинацията майка и дъщеря Ух, какъв съм!
              ....абе до ся се рових, нещо съм затрил телефона на Сивето...я пусни едно ЛС, че имам да говоря нещо с нея...

Коментар

Авео написа:
                Immortal написа:
                няма да откажа и на комбинацията майка и дъщеря Ух, какъв съм!
                ....абе до ся се рових, нещо съм затрил телефона на Сивето...я пусни едно ЛС, че имам да говоря нещо с нея...
                Ха ха хаИма го в темата с телефоните Това за майките ти го почна

Коментар

Immortal написа:
                  Иначе имам една картинка, дето ми стои от дълго време на един от десктопите... и не мога да й се нагледам.
                  тя мноо арна бе, Танасеееее
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Абе всеки си има сексуални фантазии...просто не разбиам защо хората не си признават. Иначе оня ден баща ми ми се похвали, че давали някакво ново "риалити шоу" където било като конкурс за красота, участвали 6 жени на финала и се опипвали, накрая сляли конкурса за Мис "Необоздана красавица" с Мистър "Подковач" - давали го по "някаква програма с хиксове". Вечерта пуснал на майка да го гледа и след изпити 2л домашно вино и явно след излъчване на победители в конкурсите вратата на стаята им беше тежко заключена и шумоизолирана. (Баща ми е на 69 год..)
                    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
                      Абе всеки си има сексуални фантазии...просто не разбиам защо хората не си признават. Иначе оня ден баща ми ми се похвали, че давали някакво ново "риалити шоу" където било като конкурс за красота, участвали 6 жени на финала и се опипвали, накрая сляли конкурса за Мис "Необоздана красавица" с Мистър "Подковач" - давали го по "някаква програма с хиксове". Вечерта пуснал на майка да го гледа и след изпити 2л домашно вино и явно след излъчване на победители в конкурсите вратата на стаята им беше тежко заключена и шумоизолирана. (Баща ми е на 69 год..)
                      сексуални фантазии имат тези, които не правят достатъчно секс...ти от къде знаеш, че е била тежко заключена и шумоизолирана - да не би да си пробвала да нахълташ?Иначе за девойките - нормални снимки - без фокус, а устните свити в патешка човка. Незнам каква мода е да се правиш на яко грозен. Може би от екскурзии по магазините нямат време да погледнат какво е красиво и как изглеждат качествени снимки на красиви и не толкова красиви жени, а подобни има много..... жалко наистна, все пак това е следващото поколение...
                      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                        сексуални фантазии имат тези, които не правят достатъчно секс...
                        ХАХАХАХАХХАХА... По - голяма глупост не бях чувал... Аз лично колкото повече секс правя - толкова повече ми се развихря фантазията! Да не говориме и че толкова повече ме фаща к.....родръвицата!
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

ele написа:
                          ....сексуални фантазии имат тези, които не правят достатъчно секс...
                          Скоро гледах една книжка в книжарница..."Какво знаят жените за секса" беше заглавието. Отворих я, гледам....празни страници. Питам девойката "Туй да не е тефтер"...оная се хили. После щерка ми домъкна "Празник в Магика", платихме и си излязохме.....чак след време "загрях" ко е искал да каже автора с тая книга....и за пореден път се убеждавам, че е прав. Нищо лично...

Коментар

Immortal написа:
                            ...пък няма да откажа и на комбинацията майка и дъщеря Ух, какъв съм!
                            Имам приятел, който имаше гадже, чиято майка също се чукаше с него! Правили са няколко пъти точно такава тройка...и за да съм честен - завиждам му! :P Дидо, дай да си лафим за тез неща в другата тема, шото тука са се събрали "моралистите"
                            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

От такива момичета и тези дето си лягат с богатите чичковци, понякога направо ме е срам, че съм жена
                              НАМАЛЕТЕ СКОРОСТТА - СПАСЕТЕ ЖИВОТ!!!

Коментар

Като ти паркират Порше Кайен пред вратата с явен намек за секс и откажеш тогава пак говори за морал. Не обичам хората да се изказват за неща, които никога не са преживявали, а само са искали да имат.Сексуални фантазии имат тези, които обичат да правят секс често! Ти дали би имала фантазии за нещо, което не ти е интересно, Еле???
                                www.CarProfi-BG.com
                                Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                                Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                                Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Working...
                                X