Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-красивите Жени в България...
Collapse
X
-
westdogg написа:Това са малки неосъзнати ку.ви.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Явор Митев
Immortal написа:няма да откажа и на комбинацията майка и дъщеря Ух, какъв съм!
Коментар
-
Абе всеки си има сексуални фантазии...просто не разбиам защо хората не си признават. Иначе оня ден баща ми ми се похвали, че давали някакво ново "риалити шоу" където било като конкурс за красота, участвали 6 жени на финала и се опипвали, накрая сляли конкурса за Мис "Необоздана красавица" с Мистър "Подковач" - давали го по "някаква програма с хиксове". Вечерта пуснал на майка да го гледа и след изпити 2л домашно вино и явно след излъчване на победители в конкурсите вратата на стаята им беше тежко заключена и шумоизолирана. (Баща ми е на 69 год..)Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Абе всеки си има сексуални фантазии...просто не разбиам защо хората не си признават. Иначе оня ден баща ми ми се похвали, че давали някакво ново "риалити шоу" където било като конкурс за красота, участвали 6 жени на финала и се опипвали, накрая сляли конкурса за Мис "Необоздана красавица" с Мистър "Подковач" - давали го по "някаква програма с хиксове". Вечерта пуснал на майка да го гледа и след изпити 2л домашно вино и явно след излъчване на победители в конкурсите вратата на стаята им беше тежко заключена и шумоизолирана. (Баща ми е на 69 год..)Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:сексуални фантазии имат тези, които не правят достатъчно секс...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Явор Митев
ele написа:....сексуални фантазии имат тези, които не правят достатъчно секс...
Коментар
-
Immortal написа:...пък няма да откажа и на комбинацията майка и дъщеря Ух, какъв съм!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Като ти паркират Порше Кайен пред вратата с явен намек за секс и откажеш тогава пак говори за морал. Не обичам хората да се изказват за неща, които никога не са преживявали, а само са искали да имат.Сексуални фантазии имат тези, които обичат да правят секс често! Ти дали би имала фантазии за нещо, което не ти е интересно, Еле???www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар