Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-красивите Жени в България...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

crush написа:
    Като ти паркират Порше Кайен пред вратата с явен намек за секс и откажеш тогава пак говори за морал. Не обичам хората да се изказват за неща, които никога не са преживявали, а само са искали да имат.
    Това за мен ли се отнася?
    НАМАЛЕТЕ СКОРОСТТА - СПАСЕТЕ ЖИВОТ!!!

Коментар

Авео написа:
      ele написа:
      ....сексуални фантазии имат тези, които не правят достатъчно секс...
      Скоро гледах една книжка в книжарница..."Какво знаят жените за секса" беше заглавието. Отворих я, гледам....празни страници. Питам девойката "Туй да не е тефтер"...оная се хили. После щерка ми домъкна "Празник в Магика", платихме и си излязохме.....чак след време "загрях" ко е искал да каже автора с тая книга....и за пореден път се убеждавам, че е прав. Нищо лично...
      хихихихихихихи, след тези приказки Еле-то пак ще пропуска посещенията на форума един месец
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

BEAUTY написа:
        crush написа:
        Като ти паркират Порше Кайен пред вратата с явен намек за секс и откажеш тогава пак говори за морал. Не обичам хората да се изказват за неща, които никога не са преживявали, а само са искали да имат.
        Това за мен ли се отнася?
        Да, за теб го написах. Като откажеш такова предложение, ще призная, че имаш морал. Все пак говорим не просто за пари, а за много пари. И аз работя и изкарвам добри парички и мога да си позволявам подаръчета на момичета, но не и такива пре-скъпи возила. Повярвай ми, колкото и да казва някой, че не би направил нещо за пари, лъже. За много пари всичко се прави. Виждал съм доста такива случаи. Това, разбира се, се отнася за по-млади жени, а не на по 35+ години... никой не се засилва такава тепърва да я придърпва...
        www.CarProfi-BG.com
        Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
        Зареждане и ремонт на автоклиматици.
        Най-атрактивните цени в София!

Коментар

ама аз съм на 20 години, а ти лелка ме изкара Получавала съм досто такива предложения, но не съм от тези където се продават за едно парцалче и ме е било срам от това! Не всички жени са евтини к.ви!
          НАМАЛЕТЕ СКОРОСТТА - СПАСЕТЕ ЖИВОТ!!!

Коментар

Тука много яка тема се е заформила. Хубаво е да не се прекалява с ексхибиционизма! И не съм на 40 Още!
            SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Ще пиша догодина, но малко само да защитя горките к..ви.Абе не ви ли идва на акъл, че един мъж с пари, коли и незнам си какво, демек успял човек, е много по-интересен за жените от един смазан от живота хахо в Запорожец?
              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

crush написа:
                Като ти паркират Порше Кайен пред вратата с явен намек за секс и откажеш тогава пак говори за морал. Не обичам хората да се изказват за неща, които никога не са преживявали, а само са искали да имат.Сексуални фантазии имат тези, които обичат да правят секс често! Ти дали би имала фантазии за нещо, което не ти е интересно, Еле???
                че да не съм на 12 че да ми е интересно - не фантазирам нито за секс, нито за романтика - аз го живея...
                Lane Staley написа:
                Абе не ви ли идва на акъл, че един мъж с пари, коли и незнам си какво, демек успял човек, е много по-интересен за жените от един смазан от живота хахо в Запорожец?
                Вярно е - един мъж с пари е много по-интересен от хахо в Запорожец моля да ми натрисате мъже само след представяне снимка в цял ръст с вечерно облекло и бански, и паспортна снимка. Айде весело изкарване на вечерта
                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

jenshen73 написа:
                  Явка, ако живеехме в правова държава тоя сайт impulse.bg да са го затворили вече.
                  Що бе? Каква му е историята на него? Аз току що узнах за него...

Коментар

PASSARELLA написа:
                    jenshen73 написа:
                    Явка, ако живеехме в правова държава тоя сайт impulse.bg да са го затворили вече.
                    Що бе? Каква му е историята на него? Аз току що узнах за него...
                    Пасарелка, стига си гледал девствени разгонени шестокласнички, бегай да празнуваш бре, ейййй.....

Коментар

BEAUTY написа:
                      ама аз съм на 20 години, а ти лелка ме изкара Получавала съм досто такива предложения, но не съм от тези където се продават за едно парцалче и ме е било срам от това! Не всички жени са евтини к.ви!
                      Не съм те изкарал лелка. Говорех общо и попринцип. Еле, фантазиите са не просто да си "фантазираш". Сама по себе си думата е думата означава желание за изпълнение на мислите. Впрочем защо ли споря с тебе. Като ти гледам постовете до сега не съм видял някой да те е преборил в говоренето
                      www.CarProfi-BG.com
                      Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                      Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                      Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Lane Staley написа:
                        Ще пиша догодина, но малко само да защитя горките к..ви.Абе не ви ли идва на акъл, че един мъж с пари, коли и незнам си какво, демек успял човек, е много по-интересен за жените от един смазан от живота хахо в Запорожец?
                        Има обаче разлика КАК си успял.Дали си изградил бизнес (законен), развил си го и изкарваш добри пари, или продаваш наркотици и изпращаш ей такива девойки да работят за теб по бардаците на Холандия и Белгия...Щото май тези с джиповете, дето се занимават с ученички май са от втория тип... а тогава вече наистина не мога да ги разбера тези момичета.Такив като ти направят "подарък" джип, като те разкарат си взимат джипа. То това не е подарък, а даване под наем един вид. Само че плащаш с дупе ЗА МНОГО ГОДИНИ на всички ви и на форума! Това ми е първото мнение таз година

Коментар

Какво значение че са к....ви.Нали темата е Най-красивите жени.3 страници изписани а само 2 снимки.Я се стегнете
                          И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

BEAUTY написа:
                            е човекот ти дума за СКЪПИ ку..и къде сравняваш парцалче с порше кайен ?!?!

Коментар

Малиииииииии,вий сте били големи пуритани,бря!Да ви се ненадява човек...не че не сте прави.
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

що ли си мисля, че тоя пич дето е пуснал темата е некой откачен пубер, чиято цел е само да се навъртят отваряния на въпросните линкове. иначе поздрав с великото парче "К..ви сбогом", не знам на кой точно "велик" чалгар е, а и не ми се търсят линкове
                                Fiat Punto S55 1.1
                                Fiat Forever!

Коментар

Working...
                                X