Взех Идеата от Друг форум и видях че много хора се забавляват там така че тук можем да си постваме снимчици на разни момичета и да критикуваме естествено ... Дано ви хареса
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-красивите Жени в България...
Collapse
X
-
Явор Митев
Винаги са ме впечатлявали сериозните момичета/жени......поведение в стил "две водки и айде в килера на флейтата" буквално са ме отвращавали. Знам, че "мисленето" ми е като на 40 годишен, но нищо еротично или възбуждащо не намирам в подобни фотоси. Напротив, бих и фраснал два шамара да ходи в детската и да заляга над математиката...например.Със сигурност, майка и би ме впечатлила повече... Владо е прав...."к***венска история"P.S.Абе, ми те тия са "прокурорски" деца......де сте гръгнали, малииииииии
Коментар
-
Явка, ако живеехме в правова държава тоя сайт impulse.bg да са го затворили вече.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Сега е модерно да си "п***а" на 17 с обувки като на Селин Дион чехлите, прическа тип "пияна сойка прави гнездо" и характер на пинчер зад блиндирана врата. Не че няма хубави момичета, но този начин на изразяване на принадлежност към обществото винаги ме е дразнел. Та те всичките са еднакви и да не говорим, че гледат да приличат на поп-фолк певици. И аз слушам чалга, ама чак толкова не съм изпростял...Адски си прав, но нямаше как да не ти пипна малко поста.Модераторски екип на fiat-bg.orgwww.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Е те поне цици да имаха, а не 5 стотинки под мошама...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар