**********ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА 2009 ГОДИНА***********
Приятели, весело и лудо празнуване! Бъдете здрави и щастливи!
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Айдеееее...на черешата...Честита нова година, колеги...Да сте живи и здрави, много късмет, здраве, щастие и спокойствие желая на всички, от сърце...Спорна и щастлива...
Честита Нова година и за много години, приятели! Първото нещо беше да се поздравим и да се чукнем с жената с чаши с шампанско! Второто - отивам долу до паркинга да си целуна момичето, което не ме предаде цяла година! Нито веднъж не ми отказа да запали, не ме предаде попът, прибираше ме жив и здрав у дома и не отказаха спирачките! Никакво посещение в сервиза! Айде наздраве и за много години!
Честита Новата 2009 година колежки и колеги!Да сте живи, здрави и много успехи и любов Ви пожелавам на Вас и Вашите семейства!Фиатките ни по-рядко да посещават сервизите! :D Наздраве!
BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
Среден разход на газ
Честита Нова година и за много години, приятели! Първото нещо беше да се поздравим и да се чукнем с жената с чаши с шампанско! Второто - отивам долу до паркинга да си целуна момичето, което не ме предаде цяла година! Нито веднъж не ми отказа да запали, не ме предаде попът, прибираше ме жив и здрав у дома и не отказаха спирачките! Никакво посещение в сервиза! Айде наздраве и за много години!
Абре, Живко, ти ме утрепа направо Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Честита да ви е новата година и от мен! Пожелавам ви толкова здраве ,колкото биха искали майките ви,толкова пари,колкото биха искали жените ви и такива коли, каквито биха искали съседите ви!!!!!! Успех през новата година!
Абре, Живко, ти ме утрепа направо Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Стига бря - поздрави с нещо колегите - а Живето е ясна - дори една крушка не ми е изгоряла през годината! Гума не спуках!
Коментар