Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честита Нова Година!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

**********ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА 2009 ГОДИНА***********

Приятели, весело и лудо празнуване! Бъдете здрави и щастливи!
    Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
    Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
    http://www.keepfighting.ms

Коментар

Весело посрещане на новата 2009та година.Желая на всички колеги много здраве,щастие, късмет, любов и всичко което можете да си пожелаете!Наздраве
      Subaru B9 tribeca 3.0
      Peugeot 307 04
      Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
      Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

наздраве колегиииииииииииииииии Fiat 4 EvA
        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Честита Нова Година, приятели! Да сте живи и здрави
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
          Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Честита Нова 2009 година. Живи и здрави.

Коментар

честита нова година !!!!!!!!!!
              Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
              Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
              http://www.keepfighting.ms

Коментар

Честита Нова Година колеги Да сте живи и здрави и много безаварийни километри с Фиатките

Коментар

Айдеееее...на черешата...Честита нова година, колеги...Да сте живи и здрави, много късмет, здраве, щастие и спокойствие желая на всички, от сърце...Спорна и щастлива...

Коментар

Честита Нова година и за много години, приятели! Първото нещо беше да се поздравим и да се чукнем с жената с чаши с шампанско! Второто - отивам долу до паркинга да си целуна момичето, което не ме предаде цяла година! Нито веднъж не ми отказа да запали, не ме предаде попът, прибираше ме жив и здрав у дома и не отказаха спирачките! Никакво посещение в сервиза! Айде наздраве и за много години!

Коментар

Честита Новата 2009 година колежки и колеги!Да сте живи, здрави и много успехи и любов Ви пожелавам на Вас и Вашите семейства!Фиатките ни по-рядко да посещават сервизите! :D Наздраве!
                      BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                      Среден разход на газ

Коментар

///// написа:
                        Честита Нова година и за много години, приятели! Първото нещо беше да се поздравим и да се чукнем с жената с чаши с шампанско! Второто - отивам долу до паркинга да си целуна момичето, което не ме предаде цяла година! Нито веднъж не ми отказа да запали, не ме предаде попът, прибираше ме жив и здрав у дома и не отказаха спирачките! Никакво посещение в сервиза! Айде наздраве и за много години!
                        Абре, Живко, ти ме утрепа направо Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                        Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                        Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Честита да ви е новата година и от мен! Пожелавам ви толкова здраве ,колкото биха искали майките ви,толкова пари,колкото биха искали жените ви и такива коли, каквито биха искали съседите ви!!!!!! Успех през новата година!
                          FIAT Stilo 1.9 Jtd

Коментар

Ч Н Г колегииииииии Живи,здрави и щастливи!!!

Коментар

la squadra azzurra написа:
                              ///// написа:
                              Абре, Живко, ти ме утрепа направо Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                              Стига бря - поздрави с нещо колегите - а Живето е ясна - дори една крушка не ми е изгоряла през годината! Гума не спуках!

Коментар

Честита 2009-та,колеги!!!!Нека само хубави работи ви се случват!!!
                                Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Working...
                                X