Има и още нещо:В БГ по автокъщите слагат огромни печалби.Справка за цените може да се направи в немското мобиле.А иначе тука си знаят: Фиатите вървят по толкова,Голф след еди коя си година струва толкова......Нека ние да сме глупавите че караме Фиати :D Весело посрещане на новата година на всички и дано 2009 да е още по-успешна от изминаващата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Принципен въпрос: защо Фиатите са толкова евтини?!?!
Collapse
X
-
Не мисля, че колите втора ръка в България са евтини, напротив, прекалено скъпи са. Я вижте какви морги на по 10 години продават за 6-8-10 хиляди!!! Цените на фиатите са приемливи, но на фона на големите цени на другите коли, изглеждат евтини. Не забравяйте и че преди 10-12 години Фиат намали драстично цените на новите коли...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Аз ако сменя италянката ще е само със Toyota Celica или Peugeot 406 coupe , но трябва много да се навивам преди да изневеря на италянката , тези коли са ми на сърцето ако ще и по 5лв да ги продават не ми дреме , за почти 5год. с моя бравок никви ядове не съм имал а да не говориме че шофирането на този автомобил ми доставя огромно удоволствие.forza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
Immortal написа:Явка, тя Ц класата по-зле от ФИАТките, бъди сигурен. За Е-то спор няма. Както и за S Аз пък бих сменил италианките само с японка, и то с точно определена - Митсубиши Галант... може и комби Но засега нямам такива намерения.
Коментар
-
Мен пък ме кефи това че са евтини , смятам този месец да купя за мен едно Браво 2.0 20В и да оставя Мареата да си я кара женатаФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
van_dal написа:защо ние мразим циганите, се теми на които логичен отговор няма, или поне трява да се задълбава много.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
///// написа:Immortal написа:Явка, тя Ц класата по-зле от ФИАТките, бъди сигурен. За Е-то спор няма. Както и за S Аз пък бих сменил италианките само с японка, и то с точно определена - Митсубиши Галант... може и комби Но засега нямам такива намерения.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар