Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Принципен въпрос: защо Фиатите са толкова евтини?!?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Има и още нещо:В БГ по автокъщите слагат огромни печалби.Справка за цените може да се направи в немското мобиле.А иначе тука си знаят: Фиатите вървят по толкова,Голф след еди коя си година струва толкова......Нека ние да сме глупавите че караме Фиати :D Весело посрещане на новата година на всички и дано 2009 да е още по-успешна от изминаващата.

Коментар

Не мисля, че колите втора ръка в България са евтини, напротив, прекалено скъпи са. Я вижте какви морги на по 10 години продават за 6-8-10 хиляди!!! Цените на фиатите са приемливи, но на фона на големите цени на другите коли, изглеждат евтини. Не забравяйте и че преди 10-12 години Фиат намали драстично цените на новите коли...
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Гледам доста от Вас биха сменили италянките само цената ги спира :D Евала Ви!

Коментар

Аз ако сменя италянката ще е само със Toyota Celica или Peugeot 406 coupe , но трябва много да се навивам преди да изневеря на италянката , тези коли са ми на сърцето ако ще и по 5лв да ги продават не ми дреме , за почти 5год. с моя бравок никви ядове не съм имал а да не говориме че шофирането на този автомобил ми доставя огромно удоволствие.
          forza la FIAT
          http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo

Коментар

Immortal написа:
            Явка, тя Ц класата по-зле от ФИАТките, бъди сигурен. За Е-то спор няма. Както и за S Аз пък бих сменил италианките само с японка, и то с точно определена - Митсубиши Галант... може и комби Но засега нямам такива намерения.
            Абе кола, дет’ емблемата й е като прашка в магазина - не - никога - по добре 159! Все едно чалга пред рок - никога!Фиата сменям само с Алфа!Специално Живка сменям само за Брера!

Коментар

Мен пък ме кефи това че са евтини , смятам този месец да купя за мен едно Браво 2.0 20В и да оставя Мареата да си я кара жената
              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

van_dal написа:
                защо ние мразим циганите, се теми на които логичен отговор няма, или поне трява да се задълбава много.
                Виж, по този въпрос може много да се спори Обяснението, макар и малко по-пространно, е съвсем просто и логично. Някой беше споменал, че частите на VW и Opel били по-ниски. Аз пък досега не съм срещал някой да си е купил по-евтин ангренажен ремък и ролки за двигател 2.4 от мен. За екстрите пък изобщо няма да говорим. Абе, който иска да си купува немски дарак на двойни цени и да си го кара. Аз лично бих "изневерил" на Фиат само с Lancia или Alfa, и то със същия двигател като моя, но с повече кобили под капака.
                She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

За българина - колкото по-дървено изглежда колата, толкова по-здрава е!Пример:
                  Прикачени файлове

Коментар

///// написа:
                    Immortal написа:
                    Явка, тя Ц класата по-зле от ФИАТките, бъди сигурен. За Е-то спор няма. Както и за S Аз пък бих сменил италианките само с японка, и то с точно определена - Митсубиши Галант... може и комби Но засега нямам такива намерения.
                    Абе кола, дет’ емблемата й е като прашка в магазина - не - никога - по добре 159! Все едно чалга пред рок - никога!Фиата сменям само с Алфа!Специално Живка сменям само за Брера!
                    пуууууууу, ти па ся!!! то 159 или Брера кой не ще!???!?!то и аз искам, амаааа... нема кинти, нема нема кинти, скоро нема да си зимам Брера п.п. уфффффф пък как съм се наточил на Линеа-та, нема ви казвам... че е и без пари - 23 700 некъде ги гледах вчера във фиат.бг
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                    X