Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

През нощта ми разбиха стъклото...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

През нощта ми разбиха стъклото...

...но май няма човешка намеса, защото бях паркирал до една Застава толкова близко, че дори и да прибереш огледалото пак беше тясно да се мине.Та ме навежда мисълта, че може да се е спукало и от студа.Беше към 1:30.Става въпрос за стъклото на предна дясна врата.И понеже алармата на Мареата е по-различна от другите, както си бях заспал и мигновенно изскочих от леглото и буквално на няколко крачки без асансьор бях долу.Прикрепих един найлон и го защипах с вратата колкото да не е без нищо и се прибрах.Нищо липсваше пък аз и без това много вещи в колата не държа.Имали за избор между пакетче мокри кърпички и бутилка минерална вода. Сутринта потеглих към Бул Инс, а докато се разхождах из София Фиата с тоя найлон мязаше на гъз и обирах погледите на минувачите Както и да е към обяд го оставих пред склада на Кобра в Орландовци и когато се върнах след няколко часа Фиата кротко ме чакаше с ново стъкло, което всъщност беше предназначено за Брава.Но нали са еднакви.Стъклото струва 44 лева, от Бул Инс ми платиха 30.Ходих за нова лепенка Секюри Марк и всичко вече си е на мястото.Сега единствено трябва да го изчистя от стъклата по седалката и под нея.В полицията не съм ходил, защото няма смисъл.Но може ли наистина да е от студа?Просто няма логика.
    '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
    '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Колега нещо много малко пари са ти дали,Бул инс.
    ex. punto elx 1.2i
    Lancia Libra 1.6

Коментар

Това е понеже е застрахован на 80%.

Коментар

Няма нищо,те цената на прозореца я взимат от Ауто Италия.Ако си го поръчаш от там ще е към 200 и ...........Стана ми интересно защото и аз чакам да видя колко ще ми дадът за две стъкла на Пунтото.А ма аз съм Булстрад.На един приятел му изплатиха 164 за макия прозорец пак на Пунто.
        ex. punto elx 1.2i
        Lancia Libra 1.6

Коментар

Абе в крайна сметка вече не ми дреме.Ако чакам Бул Инс да ми разрешат проблема ще има да си чакам...Те даже дори още не са ми ги дали тия 30 лева, а просто казвам на колко го оцениха.Пък и в Ауто Италия за 200 лв поръчвам оригинално стъкло, а това много ясно, че не е оригинално.

Коментар

Ето една снимка с новото стъкло.

Коментар

разлика не виждам м/у оригинално или не
              Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Не е оригианлно.

Коментар

Не е оргининално, а са някакви турски - Олимпия ако не се лъжа. След такава смяна започна да не ми уплътнява добре затвореното стъкло. Отидох пак в Кобра, обясних им - сменихме го отново и същата работа. В крайна сметка отидох в една морга и взех едно друго за 30 лева и работата заспа.

Коментар

Working...
                  X