Айде бе колеги, стига се мрънкали!Коледа е там където си я направиш! Никой не може да ти оправи настроението ако сам не го искаш.На мен пък вече взе да ми омръзва заобикалящата ме черногледост и пораженчество. Къде бил коледния дух - в мен самия, ей тук вътре... Ако не си направя кефа да зарадвам детето си , да украся къщата си, да се събера със семейството си, да пием по нещо, да хапнем сърмички и питка, да дойде Дядо Коледа ( не за друго, а за да се изкефи малкия и да изрецитира за 10 мин де що песнички и стихотворения е научил - и то с желание), да се прегърнем с баща ми и майка ми - нещо, което толкова рядко ни се случва вече и да подаря на баща ми два скапани презаписваеми диска и той да се зарадва искрено.А на вас - дето сте подминали коледния дух, карайки бързо - ами спрете бе хора, огледайте се, вижте кой е до вас и бъдете с него - това е Коледния дух!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой да е срещал Коледния дух ?
Collapse
X
-
Yavor написа:Айде бе колеги, стига се мрънкали!Коледа е там където си я направиш! Никой не може да ти оправи настроението ако сам не го искаш.На мен пък вече взе да ми омръзва заобикалящата ме черногледост и пораженчество. Къде бил коледния дух - в мен самия, ей тук вътре... Ако не си направя кефа да зарадвам детето си , да украся къщата си, да се събера със семейството си, да пием по нещо, да хапнем сърмички и питка, да дойде Дядо Коледа ( не за друго, а за да се изкефи малкия и да изрецитира за 10 мин де що песнички и стихотворения е научил - и то с желание), да се прегърнем с баща ми и майка ми - нещо, което толкова рядко ни се случва вече и да подаря на баща ми два скапани презаписваеми диска и той да се зарадва искрено.А на вас - дето сте подминали коледния дух, карайки бързо - ами спрете бе хора, огледайте се, вижте кой е до вас и бъдете с него - това е Коледния дух!Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Yavor написа:Айде бе колеги, стига се мрънкали!Коледа е там където си я направиш! Никой не може да ти оправи настроението ако сам не го искаш.На мен пък вече взе да ми омръзва заобикалящата ме черногледост и пораженчество. Къде бил коледния дух - в мен самия, ей тук вътре... Ако не си направя кефа да зарадвам детето си , да украся къщата си, да се събера със семейството си, да пием по нещо, да хапнем сърмички и питка, да дойде Дядо Коледа ( не за друго, а за да се изкефи малкия и да изрецитира за 10 мин де що песнички и стихотворения е научил - и то с желание), да се прегърнем с баща ми и майка ми - нещо, което толкова рядко ни се случва вече и да подаря на баща ми два скапани презаписваеми диска и той да се зарадва искрено.А на вас - дето сте подминали коледния дух, карайки бързо - ами спрете бе хора, огледайте се, вижте кой е до вас и бъдете с него - това е Коледния дух!Bravo 1.6 16V
Коментар
-
ogi28b написа:Коледа е РЕЛИГИОЗЕН празник, по тази причина не го празнувам. За мен Коледа е съвсем обикновен ден, по стечение на обстоятелствата - почивен. 100 пъти по-голям празник е 3-ти март, 6-ти и 22-ри септември!
Коментар
-
Immortal написа:Много на философия го избихте." Сватба е, да трупамо..." както се казваше в един любим мой сръбски филм.Перифразирано:Коледа е, да празнуваме!Колко от вас отидоха на църква на Коледа?Аз отидох, въпреки че не съм вярващ. Ей така, да спазя традицията. В църквата бяхме сами с жената. Странно. Сигурно не сме уцелили часа"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Yavor написа:Айде бе колеги, стига се мрънкали!Коледа е там където си я направиш! Никой не може да ти оправи настроението ако сам не го искаш.На мен пък вече взе да ми омръзва заобикалящата ме черногледост и пораженчество. Къде бил коледния дух - в мен самия, ей тук вътре... Ако не си направя кефа да зарадвам детето си , да украся къщата си, да се събера със семейството си, да пием по нещо, да хапнем сърмички и питка, да дойде Дядо Коледа ( не за друго, а за да се изкефи малкия и да изрецитира за 10 мин де що песнички и стихотворения е научил - и то с желание), да се прегърнем с баща ми и майка ми - нещо, което толкова рядко ни се случва вече и да подаря на баща ми два скапани презаписваеми диска и той да се зарадва искрено.А на вас - дето сте подминали коледния дух, карайки бързо - ами спрете бе хора, огледайте се, вижте кой е до вас и бъдете с него - това е Коледния дух!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:Yavor написа:Айде бе колеги, стига се мрънкали!Коледа е там където си я направиш! Никой не може да ти оправи настроението ако сам не го искаш.На мен пък вече взе да ми омръзва заобикалящата ме черногледост и пораженчество. Къде бил коледния дух - в мен самия, ей тук вътре... Ако не си направя кефа да зарадвам детето си , да украся къщата си, да се събера със семейството си, да пием по нещо, да хапнем сърмички и питка, да дойде Дядо Коледа ( не за друго, а за да се изкефи малкия и да изрецитира за 10 мин де що песнички и стихотворения е научил - и то с желание), да се прегърнем с баща ми и майка ми - нещо, което толкова рядко ни се случва вече и да подаря на баща ми два скапани презаписваеми диска и той да се зарадва искрено.А на вас - дето сте подминали коледния дух, карайки бързо - ами спрете бе хора, огледайте се, вижте кой е до вас и бъдете с него - това е Коледния дух!Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
iee написа:nikki_sixx написа:Yavor написа:Айде бе колеги, стига се мрънкали!Коледа е там където си я направиш! Никой не може да ти оправи настроението ако сам не го искаш.На мен пък вече взе да ми омръзва заобикалящата ме черногледост и пораженчество. Къде бил коледния дух - в мен самия, ей тук вътре... Ако не си направя кефа да зарадвам детето си , да украся къщата си, да се събера със семейството си, да пием по нещо, да хапнем сърмички и питка, да дойде Дядо Коледа ( не за друго, а за да се изкефи малкия и да изрецитира за 10 мин де що песнички и стихотворения е научил - и то с желание), да се прегърнем с баща ми и майка ми - нещо, което толкова рядко ни се случва вече и да подаря на баща ми два скапани презаписваеми диска и той да се зарадва искрено.А на вас - дето сте подминали коледния дух, карайки бързо - ами спрете бе хора, огледайте се, вижте кой е до вас и бъдете с него - това е Коледния дух!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:И друго - ти все ревеш, ама замислял ли си се че любимият ти Стильо струва повече от двете ми коли заедно = що не го жертваш бе приятелю като си закъсал - вземи си едно Браво и с остатъка си запуши дупките в бюджета Ама това не е моя работа де, аз само предлагам варианти.Пак повтарям - всичко е въпрос на ЛИЧНО желание и настройка - както колегата по-горе каза - ако сам си живееш в кенеф - спираш да различаваш кафевия цвят.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:Yavor написа:И друго - ти все ревеш, ама замислял ли си се че любимият ти Стильо струва повече от двете ми коли заедно = що не го жертваш бе приятелю като си закъсал - вземи си едно Браво и с остатъка си запуши дупките в бюджета Ама това не е моя работа де, аз само предлагам варианти.Пак повтарям - всичко е въпрос на ЛИЧНО желание и настройка - както колегата по-горе каза - ако сам си живееш в кенеф - спираш да различаваш кафевия цвят.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Всеки си простира краката според чергата си.А Коледният дух се явява след сериозна злоупотреба на алкохол на служебни банкети и частни партита, като води след себе си трите неща, които не се връщат - бой, е*ане и сръбска музика...Fiat Grande Punto 1.2 8V 08'
Suzuki Vitara 2.0TDi 97' (продадена на далече)
Fiat Punto II 1.2 8V 00'
ВАЗ 2101 /Жигула/ 78' (в пенсия)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар