Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поредният спам от "колко сте вдигали с фиатките"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Поредният спам от "колко сте вдигали с фиатките"

Immortal написа:
    miro2177 написа:
    Immortal написа:
    Газчица брат, газчица... естествено след 200 колата автоматично преминава на бензин, всъщност след 6000 оборота.
    Я това не го знаех, при вс газови ли става така? или е опция?
    Опция е при газовите инжекциони, на Дедрата ми се превключва при 4000 оборота (за повече МОЩ ).Незнам дали на всички марки го има, но на полските AG и AC (Зенит) го има.По принцип се ползва за да може да се задейства ограничителя...Има и други интересни опции, като например няколко цилиндъра да работят на газ, останалите на бензин
    Ба, т’ва ми звучи като научна фантастика браточка! Не знам много, ама нали все през карбуратора минава сместта? как се разпределя по отделни цилиндри?
    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Есть карбюратор, есть фантастика.Нет карбюратора, и фантастики нет-у За сметка на това има едни уж пластмасови работи, дето са по 180 лв,едното, дюзи им викат. Управляват се от компютър.Ама ти от де ще знаеш... То Стилото няма такива екстри

Коментар

Immortal написа:
      Есть карбюратор, есть фантастика.Нет карбюратора, и фантастики нет-у За сметка на това има едни уж пластмасови работи, дето са по 180 лв,едното, дюзи им викат. Управляват се от компютър.Ама ти от де ще знаеш... То Стилото няма такива екстри
      искам тез раоти да ми ги обясняваш на следващата среща.. и да сме на ракия (поне) А пък моя Стильо си има бубина на всяка свещ дейва... и едната струва 140 кинта (бах го у бирника дейва) Преди няколко дни сменях една.. .таааа, така разбрах, че си имам повече от една.. и цената й!

Коментар

То и без туй спам...Ако ти са ХИТАЧИ бобините, значи яко си се набутал.Имам мой човек във Варна (представи си), от който мога да ги взема за 65 лв. (и на Делтата са толкоз много, че се наложи и да сменяме една).

Коментар

Immortal написа:
          То и без туй спам...Ако ти са ХИТАЧИ бобините, значи яко си се набутал.Имам мой човек във Варна (представи си), от който мога да ги взема за 65 лв. (и на Делтата са толкоз много, че се наложи и да сменяме една).
          Е, аз кат’ се жалвах за тоз’ ми проблем.., ти де беше бре мой? А?

Коментар

... как де? На село. Нали съм селинджър. На всичко отгоре все още няма нет там, ма се заричам - в новата година и там ще пусна...Ай, че ще метем Викам да почистя малко темата от спама, а?

Коментар

Immortal написа:
              ... как де? На село. Нали съм селинджър. На всичко отгоре все още няма нет там, ма се заричам - в новата година и там ще пусна...Ай, че ще метем Викам да почистя малко темата от спама, а?
              я, тема И найш ли начи... ноу съм ядосан на ДЗИ. Вече 5-ти ден си чакам да ми дойде онлайн поръчаната ГО, и още я няма! Ше им се и не знай и на технологиите и на чудото начи... Таааа, ако и днес не дойде заветната хартийка... да знаеш някой застраховател, който да работи като мен на 31-ви?

Коментар

Застрахователя сигурно ти е изпратил полицата, ама вчера беше първия работен ден за всички, включително и за куриерските служби.Аз чаках едни пари от 19-ти, според уверенията на клиента ми тогава ги е внесъл в сметката ми, а дойдоха едва вчера. Хем всичко е по банков път и с коНпютЪри, ама...

Коментар

...дойде бре, едва надвечер, ама дойде! Уфффффф, олекна ми - вече си имам застраховка за догодина.

Коментар

Working...
                  X