///// написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко океана има на Земята?
Collapse
X
-
Антарктическия или Южен океан. Аргументите в полза на това решение са следните:в южната част на Атлантическия, Индийския и Тихия океан, границите между тях са условни, а в същото време водите, около Антарктида имат своя специфика, а също са обединени от Антарктическото циркумполярно течение.Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
Ако на всеки океан стане президент по 1 Сашо Томов:а) Океаните ще останат без лицензб) Океаните ще се понижат до прости моретав) Едно море ще вземе лиценза на единия океан, а той ще стане малко езерце, а морето ще отпадне от лигата на океаните.г) Океанът ще бъде продаден за 1 лев, и ще му спрат доменните пещи. д) Утре как ш’са напия за но’ата годинаааааа... и после няма да карам като съм пиян !
Коментар
-
wikipedia не може да се посочи за сериозен источник на информация Принципа и е прост - всеки може да се регистрира и при малко повече желание да пише/редактира каквото си иска.За мен тя е източник на заблуждения и глупост. Един вид "дай им да вярват в каквото си искат и ги остави да си чупят главата". Утре да речеме аз ще напиша статия - аз съм човек, освен възможноста да вкарам лично отношение, трябва да се има предвид и това че мога да напиша каквото си искам и никой няма да ме контролира. Мога да напиша статия за това че на Луната има живот като докажа "научно" твърдението си въз основа на това че тя свети :D (ми като в ония виц: "има ли хора на Луната? Разбира се - не виждаш ли че свети!")Не може интернет ресурс да се използва за сериозно доказателство Въпреки... то светът е полудял...
Коментар
-
Ето ти сериозин източник. http://bgnauka.com/index.php?mod=fro...page&pid=10433Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар