Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко океана има на Земята?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колко океана има на Земята?

Абе до скоро горе долу ходех на училище и все още си спомням ,че океаните бяха 4-Тих,Атлантически,Индийски,Северен-ледовит(арктически). Е днес открих,че имало такова животно като Южен океан...Вярно казват,не било късно да станеш за резил.http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%AE%...B5%D0%B0%D0%BD

е аз тва го знам ама като "Антарктически Ледови Океан" ама не съм сигурен така ли се пише точно, смисъл учил съм го... тая година завършвам а гледам одобрили са го чак 2000 година за океан :D
    MB 280 S W108 67' - pickUp
    MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
    ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
    Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
    office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Suppish написа:
      е аз тва го знам ама като "Антарктически Ледови Океан" ама не съм сигурен така ли се пише точно, смисъл учил съм го... тая година завършвам а гледам одобрили са го чак 2000 година за океан Very Happy
      ..Океаните на земята са 5..(поне доколкото си спомням )
      Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
      Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

..Океаните на земята са 5..(поне доколкото си спомням )
        Ти кога си завършил? Кълна се,такова чудо не сме учили,даже не са ни споменавали.[/quote]

Коментар

Океана на човешката глупост е безкраен...
          Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

"Все още голяма част от научните среди в света отказват да въведат в научната литература петия океан и продължават да изобразяват Тихия, Атлантическия и Индийския океан до бреговете на Антарктида."или по нашенски - Те, такова животно нЕма!
            Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

SHB написа:
              Ти кога си завършил?Кълна се,такова чудо не сме учили,даже не са ни споменавали
              ..Ми 87 набор съм!!! :D

Коментар

99-та година бЕха 4

Коментар

ogi28b написа:
                  99-та година бЕха 4
                  Инфлация, брато! Ко да прайм! Криза има!

Коментар

i4kin написа:
                    SHB написа:
                    Ти кога си завършил?Кълна се,такова чудо не сме учили,даже не са ни споменавали
                    ..Ми 87 набор съм!!! :D
                    По елитно училище си завършил,значи.Времето си минава,океаните си се множат...

Коментар

Ко се чудите бе?Няма само континентите да се множат... в началото е бил само един единствен континент и съответно един единствен океан.Континентите станаха 7, пък океаните само 4... нека са 5, кво от туй?!?

Коментар

///// написа:
                        Инфлация, брато! Ко да прайм! Mr. Green Mr. Green Криза има! Mr. Green Mr. Green
                        .....Дано само да не продължава тая криза,че ще останат само 3..

Коментар

Immortal написа:
                          Континентите станаха 7, пък океаните само 4... нека са 5, кво от туй?!?
                          Яз съм по-млад, р’зир’ш ли, и континентите преди 3 не ги помня, ама 3, 4, 5, 6, та чак до седем, всичките си ги спомням как се разцепиха... еее кви времена бяха, дали не бях в детската градина още....

Коментар

К’ви ваФли е МЕН?
                            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Аааа, аз си спомням като се разделяше Пангеята. Найш колко се чудих на кой от двата да остана... Днес ме е ударило на спам

Коментар

Working...
                              X